Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

normal ca nu merge, Nicole, ca era pe privat
acu' merge
https://picasaweb.google.com/102255526787434928600/February202012

frumoasa casuta! s-o stapaniti sanatosi! deci, pe drumul meu spre "acasa" e si nepoatele mele tot pe acolo stau dar la bloc

Piggy, ce dulcele sunt buburuzele! si ce seamana! Mara e haioasa foc cu freza ei in vant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

piggy:superbe pozele, artistice iar fluturicile tale seamana ca 2 picaturi de apa. Sunteti tare frumosi impreuna.

Nicole: super curtea, ce de flori, cine s-a ocupat cu amenajarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

La multi ani Cleo, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata !!!!!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Nadia: ce mai face Victoria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani CLEO!
Multa sanatate, bucurii si iubire, mamica speciala si frumoasa!

PIGGY - da, e foarte nociva inconsecventa asta - urlat si pupat. Nici una din extreme nu e buna zic eu. Acuma insa nu il condamn pe tati, si eu faceam la fel pana acum ceva timp, asa am fost si eu crescuta. Incercam sa-l educam pe tati, fara sa tipam la el, ca normal nu intelege nimic din asta.

LUMINEL - grele subiecte, si vad ca s-au schimbat fata de cand mergeam eu la olimpiade, am fost si eu odata la istorie. Mai sunt manualele alea oribile cu date peste date, locuri si cam atata? Sau s-au mai schimbat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am uitat sa va spun ca puiul meu mi-a cantat aseara cantecelul ”E ziua ta mamico/ In dar ti-am adus inima….” Mi-au dat lacrimile, pentru prima data in viata, puiul meu imi canta si imi recita versuri despre MAMA .
Este posibil sa aiba serbare la gradi….abia astept sa aflu….

Mi-am adus aminte cum, in fiecare an, eu si sora mea, avandu-l complice (sponsor) pe tata, ii luam cadou mamei o vaza de cristal si ii desenam pe o hartie cativa ghiocei si ii scriam “La multi ani !”. Apoi pandeam cand venea de la servici, stingeam becurile in casa, si cand intra cantam impreuna cu sora “E ziua ta mamico….”
Si uite ca a venit si timpul cand boboceii nostri ne incanta si ne canta cu versuri despre MAMA…. Ce emotie ma cuprinde….

Piggy – sunt foarte dragute printesele tale.Si ce freza are Mara, este o scumpa !!!
Belleane- eu si sotul am plantnt si amenajat. Anul trecut am cumparat 400 bulbi de lalele din “tara lor”, din Amsterdam si au iesit toate. Lalelele sunt florile mele preferate, le iubesc….
Lumi – nu mai sunt subiecte ca pe vremea noastra…. “Batalia de la Rovine”…. Inca o data felicitari pentru baiatul tau. Eu ma gandesc cu groaza la David al meu, cand il vad asa de agitat, neatent…of oare cum ne vom descurca cu scoala…

Mergi la inceput

Doloress: hai sa intervin si eu legat de scoala, abecedarul, cartile din cls a 1-a si a 2-a dupa care face Ana sunt aceleasi cu ale mele.S-au scos doar chestiile extrem de comuniste. Oricum multe chestii comuniste au ramas in scoli, gradinite etc.
La istorie nu stiu, stiu doar ca sunt multe manuale alternative unele pline de prostii, greseli imense.

Lumi: eu ma bucur ca au dat subiecte la care poti sa-ti aduci un aport personal.

Mergi la inceput

Nicole: am pus si noi multe lalele,zambile, narcise, trandafiri asta toamna, sper ca n-au patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Belle, Lori, suntem prin preajma. Victoria e bine, doar ca ne trezim la 2 ptr. amidon si suntem obosite toata ziua, Ea doarme iar de amiaza, eu nu pot, ptr. ca se trezeste tot timpul plangand (de oboseala zic eu) si eu de obicei ma trezesc tot cu fata la cearsaf daca dorm dupa-masa, si nu am rabdare cu ea, asa ca prefer sa nu dorm deloc dupa-masa. Aseara a adormit la 10 jumate ne-am trezit la 2, am adormit iar la 3, eu m-am trezit (cu alarma) la 7 jumate, sa-mi beau cafeaua si pe la 8-8 jumate o trezesc pe ea sa manance. Incerc sa ii iau glicemia fara sa o trezesc, (dar uneori se trezeste) si daca e ok, o mai las sa doarma, daca e scazuta o trezesc sa manance... am ajuns ca ma duc la culcare si ma gandesc ca 'oooof, iar ne trezim la 2'... in fine, sunt convinsa ca e mai greu, muuuuuuult mai greu ptr. ea sa se trezeasca decat imi e mie. Mai ales ca e atrebuie sa mai ia si iaurtul cu amidon...
Am inceput si lectii de condus, desi sunt atat de obosita ca am impresia ca am ales tare prost momentul ptr. lectii de condus. Va citesc tot timpul, in fiecare dimi la cafea, dar uneori (de cele mai multe ori) ori nu am energie sa scriu ori nu scriu ca nu am nimic nou de spus. M-am saturat eu sa ma tot plang cat e de greu, daramite voi sa ma tot ascultati. Ma scuzati, azi sunt obosita, parca nimic nu-mi convine...

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi Ani, Cleo!!!! Multa sanatate si iubire, mutle bucurii alaturi de cei dragi!

Am intrat pe fuga sa o pup pe Cleo, si apoi ma intorc la munca. Am supravietzuit scurtei excursii in romania, dar am multe multe ore de somn lipsa. Important este ca pe mama si pe sora-mea le-a bucurat mult de tot venirea mea si asta ma bucura si pe mine.
in rest, la munca am treaba cat pt zece. dar sambata plecam la schi in austria. ce o sa ma astepte dupa, nu vreau sa ma gandesc. macar poate imi incarc bateriile.

as avea si eu de zis una ala la ce discutati voi pe aici, de pupat fete, copilasi, de comentat poze, dar nu am timp. dar voi stiti ca va iubesc.

pup

Mergi la inceput