Piersicute de iulie august (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Muraturica, se vede ca ai mai avansat in sarcina, te-a pocnit, ca pe multe din noi, bucatareala si trebaluiala .Cred ca sotul nu obiecteaza...
Fetelor eu am avut pana acum o zi plina de nervi si acasa si la birou (nimic grav, dar suficient sa-mi strice dispozitia).
Abia astept concediul, ca de weekend nu am mari sperante, si la noi se aduna in we toate treburile restante de peste saptamana.
Si cred ca voi prelungi vacanta si cu un concediu medical, ca m-am saturat de toti si toate... stiti cum, nu mai vreau sa vad pe nimeni, vreau sa stau toata ziua tolanita pe canapea cu filme si muzica, doar eu si bb inauntru la caldurica.


19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Ehe..primavara mi se pare asa departe acum.

Muraturica o sa dispara in curand starile astea de oboseala si somn incontinuu. Imi aduc aminte la 11 saptamani gafaiam si daca ma gandeam sa ma apuc de ceva treaba. Nu ca acu as face prea multa, dar cred ca daca m-as mobiliza as avea ceva energie.

Fetelor sunt stresata pentru ecografia de marti de la 18 saptamani. Sa vedem cum a evoluat inimioara.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada, sunt si eu p'aci! Am tras un somnic de juma de ora si acum mi-a venit sotu cu o bere fara alcool care merge cu pizza ta :-)

Danett, imi dai sperante ca va fi mai bine? Sunt in 11 sapt si 2 zile si gafai si cand stau... Si acum mi-e rau seara de mor




10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Ioana, sigur va fi mai bine
Mai rezista o saptamana, doua..

Eu am perioade cand uit ca sunt insarcinata si trebuie sa imi reamintesc sa am grija sa nu racesc, sa nu alunec, sa nu ridic...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Doamne cat te invidiez :-)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fetelor, apropos de somn, voi in ce pozitie dormiti? Am citit pe undeva ca din trim 2 ar trebui sa dormim pe stanga. L-am intrebat si pe dr si a spus ca pana in trim 3 e ok sa dormim pe ce parte vrem, ca e inca mica burtica. Incerc de acum sa ma obisnuiesc si mi se pare infiorator... parca nu pot sa respir...

19 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salut fetele! Am venit sa vad ce mai faceti si sa va spun ca mi pare tare bine ca totul e ok cu bebeii vostri! La noi in odisee deja avem o noua graviduta si citind emotiile care au cuprins o pe ea, m au luat si pe mine nostalgiile! Si uite asa parca mi vine sa fac iar parte dintr o odisee a sarcinii, Deocamdata doar la nivel mental, dar poate prin toamna sa fac iar parte de odiseea iul-aug 2013! Se pare ca e preferata mea!

Va doresc sarcini usoare in continuare si bucurati va acu cat mai mult! Greul abia dupa vine... Nopti nedormite, diversificare....

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salut fetelor, noi suntem inca in spital, Jodie a avut bronho-pneumonie, io am avut ceva viral care s-a infectat... In fine, a fost nasol, dar asta este, mergem mai departe...

In plus, de vreo 2 zile, cred ca am mancat ceva rau, am vomitat groaznic, nimic nu puteam sa mananc, sa beau, plus diaree (scuzati detaliile), acum parca e un pic mai bine, nu am mai vomitat azi, dar tot imi e o greata de mor...

V-am citit tot timpul, dar cu perfuziile in maini, mai greu sa scriu...

Va pup!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,sa vad daca va ajung din urma!

Doamne da ce ati mai scris!!!
Ieri am comis-o si eu.din pacate si nu am mai intrat aseara.
V-am zis ca toata saptamana m-a apucat harnicia de am frecat bucataria si toate rafturile si sertarele,ca era jale.Apoi camara,mi-am montat rafturi(singura) si am aranjat-o.Ce mai harnica de numa.
Ieri dupa dr si shopping,in euforia mea ca totul era bine,m-am apucat si de dulapuri,la fi-miu avea jumate de sac de haine care nu-i mai veneau si le-am sortat si la mine am scos tot din hainele normale si le-am bagat in saci sa-i duc in pod.
Atat am tras cu sacii aia mari pe aici incolo,incoace ca m-au luat durerile.Am simtit dintr-o data ca nu mai pot,ma prabusesc.Cred ca au fost contractii ca burta era bolovan si ma durea tot.
Of ce sperietur am tras.Am luat 2 nospa forte si un magneziu dublu si nu m-am mai miscat din pat.Groaznic.
Vad ca acum sunt bine,dar ma vedeam iar la urgenta.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Acum sa vad ce-mi mai amintesc din urma...

Fleur,multam de capitol,deja esti specialista!
Despre miscarile lui bb,exact asta am intrebat eu ieri ca il simt tare rar si in anumite pozitii asa ca niste impulsuri cumva.
Dr meu a zis ca la varsta asta a sarciniisa fiu fericita ca simt ceva,pentru ca de fapt e prea devreme si abia dupa 20 da saptamani incolo se simte ce am simtit eu pe la 14.Asa ca incearca sa gandesti pozitiv,ca asta e tot ce ajuta.
Eu cind l-am vazut ieri la eco pe bb ce lenes se misca,era si clar sa nu simt eu nimic.Parca o facea asa cu grija sa ma menajeze.

Ada,vad ca si tu ai comis-o.Hai ca pina la urma ne invatam si noi minte sa fim mai atente.

Ali,imi esti simpatica tare cu mancarea.
Asa eram si eu la prima sarcina.Acum parca ma mai pot stapani.doar ieri am scapat si eu in niste eclere,bune rau.

Apropo de barbati,citisem un articol ca in China se zice ca taticii de baietei se ingrasa cot la cot cu mamicile...adica au si ei pofte si tot ce avem si noi.La noi s-a verificat la prima sarcina ca a pus si al meu vreo 7 kile.

Anaoi,ce ma distreaza fazele astea ca acum au fetitzele cuc!
De asta nici nu ma agit acum cu sexul la bb,ca te poti insela usor pina pe la 17 saptamani.Mai bine mai tarziu si sigur!
Despre hematom,parca am prins si eu curaj,dupa ce 2 luni am sangerat intr-una pina a disparut complet.Eu zic ca daca poti sta cumintica in pat,nu ai de ce sa-ti faci griji.

Carmen,misto carutul ala.Stiam ca-l cunosc de undeva,dar nu-mi aminteam de unde.
Noroc ca mi-a amintit Miha!

Biribu,pe unde esti???



Numai stiu ce mai vroiam sa scriu...ca am citit prea multe pagini si m-a lasat memoria.



www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



17 sapt

Mergi la inceput