Piersicute de iulie august (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata. Si eu va salut tot de acasa.
Inca ma mai doare capul, dar nu asa rau ca ieri. Acum beau o cafea sa testezz teoria cu tensiunea mica. Sper sa functioneze.
Tamys, multa sanatate. Sigur o sa fie totul in regula.
Viairo, super combinatiile tale de salate. Si mie imi place sa inventez salata, dar mai mult vara. Cred ca o sa inspir de la tine.
Sper ca astazi sa pluteasca dragostea in aer pe la toata lumea.
Va pup si o zi frumoasa.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata, sa fiti iubite!

Programul TV de iarna, februarie 2012:
-"Gheata cu Razvan si Dani"
-"Tanar si inzapezit" episodul 3642
-"Zapada pentru fiul meu"
-Desene animate "Tom si Gerul"
... ... -"Deszapezeste mama drumul",emisiune cu cantece de iarna, prezentata de Fuego
-"Acces Blocat" cu Simona Gherghe
-"Vrei sa fii un bun drumar?" cu Virgil Iantu
-"Un show canceros" ,prezinta Dan Capatos
-"Ce-am la tampla doctore?" emisiune de cucuie si fracturi pe gheata.Prezinta Oana Cantacuzino.
-"Te pui cu bocnele" ,prezinta Dan Negru.
-"In gura sobei" cu Mircea Badea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata fetelor ... si o zi plina de multa dragoste
Tamys , nu te panica ... DR are raspunsul cel mai bun , tu stai linistita in patut ... esti acasa?
Ada, ce faci azi la piata? ... azi trebuie rasfat , nu sunt de acord (stai linistita si eu treaba)
Fetelor sa aveti o zi frumoasa si mai calduta ca de obicei !

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Dacost, sunt bine, multumesc .
Astept sa se termine musacaua si apoi ma echipez inapoi in pijama si ma bag in pat.
Ma intrebasei daca la spital dr are tarif. Nu, nu trebuie platit nimic. Daca vreau ii dau, daca nu, nu. Eu sunt draguta cu el, fiindca si el se poarta f ok cu mine.
Bafta maxima maine la amnio!
porumbita, nu stiu daca e ambitie faptul ca am rezistat sa nu cumpar prajitturi. Cred ca mai degraba e disperarea ca am inceput sa ma constip si ca mi-a aparut un hemoroid si stiu ca cea mai buna metoda sa scap din situatia asa este sa mananc atent si sa imi reglez tranzitul intestinal.
tamys, nu stiu ce sa zic de durerile tale si de pulsul marit. Iti doresc sanatate .
fleur, ma bucur sa vad ca a trecut pasa proasta de la finele saptamanii trecute.
ada, stiu si eu un cuplu care o fetita cu SD si 2 copii sanatosi. Pt a le primi fetita la o gradinita privata, platesc lunar 2400 lei. Din pacate, progresele fetitei sunt extrem de lente (asta ca sa nu zic inexistente) si aproape nimeni nu se poate intelege cu ea, desi are 5 ani. Doamne fereste, cred ca pt acea fetita e un chin cumplit o astfel de viata si bineinteles, ca nici pt parinti nu este deloc usor.

Fetelor, eu cred ça mananc cam multe fructe si implicit zahar. De ex, ieri mi-am facut fresh din doua portocale si apoi am mai mancat un mar, o para, 2 kiwi. Cam in fiecare zi mananc cantitatea asta de fructe...
Va doresc petrecere frumoasa de Sf Valentin. Noi nu celebram chestia asta. Ni se pare prea comerciala.
Aseara am fost la teatru: "Dineu cu prosti" - o piesa minunata, daca aveti ocazia, mergeti sa o vedeti. Saptamana asta mergem si la concert la Directia 5. Noi suntem amatori de piese de teatru si concerte si pana vin bebelusii, o sa tot mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Buna fetelor!
Vroiam sa intreb voua cand v-a recomandat doctorul ecografia morfo fetala de trim II? La Medlife se recomanda intre 22-24 sapt, insa inaintea ei se mai face o ecografie simpla la 16-18 sapt. La asta ma voi duce vineri , cand voi avea 16 sapt si 4 zile.
Asa e si la voi?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Balanta,eu zic ca e bine ca mananci multe fructe...asa se regleaza si digestia si ai si vitaminele.Daca ai manca kilograme intregi,as zice ca nu e ok,dar asa chiar mi se pare foarte sanatos.
Eu mai nou am dat-o pe struguri,aici suntdin aia fara samburi si dulci de numa...mananc pina simt ca pleznesc...si aia au zahar,nu gluma.dar mai bine decit jumate de borcan de nutella,cum mancam la fi-miu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

17 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Buna fetelor!
Vroiam sa intreb voua cand v-a recomandat doctorul ecografia morfo fetala de trim II? La Medlife se recomanda intre 22-24 sapt, insa inaintea ei se mai face o ecografie simpla la 16-18 sapt. La asta ma voi duce vineri , cand voi avea 16 sapt si 4 zile.
Asa e si la voi?

16+

Aruba exact ce spui tu , este si la mine , medicul meu mi-a dat o foaie cu ce pasi trebuie sa urmam si la fel este si la mine , doar ca morfo de trim 2 o am intre sapt 22-25 .

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Fetelor, eu cred ça mananc cam multe fructe si implicit zahar. De ex, ieri mi-am facut fresh din doua portocale si apoi am mai mancat un mar, o para, 2 kiwi. Cam in fiecare zi mananc cantitatea asta de fructe...

Balanta , mie nu mi se pare mult chiar deloc , este foarte bine

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor, uitati ce patut am gasit Cum vi se pare?

http://www.mobilier-pali.ro/patuturi-leagane-copii/patuturi-si-patuturi-balansoar/patut-bebelus-renee-alb-26

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Balanta, nu cred ca sunt multe fructe, mai ales daca te plangi de constipatie.
Eu am zile cand mananc si mai multe decat tine. Ma gandesc ca cu cat mai multe, cu atat mai bine.

13+

Mergi la inceput