Piersicute de iulie august (14)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Ali - felicitari pt baietel!
Citat: |
citat din mesajul lui Biribu Michelle m-ai rupt cu jumatatea de felie de cozonac ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
citat din mesajul lui Fleurdelise Michelle, cum te impaci cu laptele de cocos? Mi-am amintit ca multe fete se plangeau de constipatie, laptele de cocos este unul din cele mai puternice laxative. |
Am mai facut si lapte de nuci, f bun, lapte de soia si de susan, nu m-au dat pe spate. Mai vreau sa fac si lapte de migdale.
citat din mesajul lui adarev Michelle, foarte tare meniul tau. De unde iei toate produsele. De la magazine speciale, unele de la plafar nu? |
Mami
![](mamica.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Ally, felicitari pentru voinic! Baietii preiau provizoriu conducerea numeric: 7-6 , daca nu ma insel. Asteptam sosetele roz sa vina tare din urma! Iti pun carutz deseara cand ajung acasa, daca nu mi-o ia cineva inainte pana atunci.
Ioana, iti inteleg ingrijorarea pentru amnio, si la mine sarcina asta e extrem de pretioasa, desi obtinuta natural (ultimul tren, din cauza varstei si nu numai). Dar, cum a spus si Ada, in practica a scazut riscul procedurii in sine, a devenit ceva de rutina pentru medici, cei experimentati, bineinteles. (Mi s-a ridicat parul pe ceafa cand am citit ca un asa zis medic a intepat de 7 ori, dar trebuie sa fie foarte rar un asemenea caz...de incompetenta). Daca se intampla ca nu s-a prelevat ce si cat trebuie, sau nu au crescut celulele din lichid, in cel mai rau caz se poate repeta amnio dupa un timp, nicidecum in aceeasi sedinta! (am citit asat in documentatia ce mi-a dat-o inainte). Cu un medic bun in care sa ai incredere, nu va fi nici o problema in urma amnio. Cea mai grea e asteptarea de dupa. Bafta si sa iei o decizie care sa te linisteasca.
Ada, tu mananci putin peste zi, fata draga. Sa nu crezi ca iti dau eu sfaturi sau indicatii, ca a mai fost o discutie pe tema asta cu mancarea, dar nu te ia cu lesin, cu ameteala? Eu cred ca nu m-as putea tine pe picioare, dar, bine, avem si gabarite diferite... 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viairo/Viairo.jpg)
Viairo spune:
Buna seara piersicutelor,
Ali felicitari pentru adidasi!
Ada mananci cam putin, vitamine ai luat?
Eu sunt in cautare de umidificator, am incercat sa improvizez cu tavita lunga pusa pe calorifer sau prosop ud dar nu functioneaza, am higrometru in camera si tot pe la 33-35% ramine umiditatea. Eu am rinita alergica care acum asociata cu sarcina si aerul uscat din camera nu ma lasa sa dorm.
Nu am scris nimic de meniu ca mananc tone de fructe si legume cu iaurt.
Ieri am inventat o salata care mi-a placut si mie si sotului: salata verde, ou fiert, porumb, cartof copt si o conserva de ton, sotul a servit cu maio, eu cu putin ulei de masline.
Maine vreau sa fac una din sfecla rosie, morcovi, cartofi fierti, castraveciori murati, mazare cu putin ulei de masline, mai merge si ceapa verde, dar acum e mai greu de gasit.
Saptamina trecuta am fost la eco si a aparut un fibrom de 2 cm, retroplacentar. Incerc sa fiu calma dar am ceva emotii, sper sa nu creasca, la eco de acum 3 saptamini nu era.
Pup piersicutele, somn usor si vise placute!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tamys/tamys.jpg)
tamys spune:
Fetelor eu am intepaturi in uter si din cand in cand in vagin, voi aveti asa ceva o fi normal ? bataile inimii sunt mai rapide iar doctorita de familie m-a trimis la un examen cardiologic, fetelor o fi normal ? eu sunt la prima sarcina obtinuta foarte, foarte greu si sunt cam speriata .
Va pup pe toate 15+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Tamys, in primul rand, calm, ca se rezolva, daca esti speriata, pulsul se mareste, e un cerc vicios.
Problemele ce le spui tu, nu stiu sa zic daca-s sau nu normale, dar sunt foarte frecvente, cred ca ai citit mai in urma cate fete simt intepaturi jos. Acuma depinde cat de frecvent si intens le simti, dr. ce a zis?
Cu pulsul stai linistita, este foarte variabil si cred si eu ca e marit cand mergi la dr., esti probabil emotionata daca totul e bine cu bb-ii. Eu imi iau la farmacie tensiunea si pulsul, ultima oara tensiunea era ok, pulsul 115, mi s-a parut mult, dar, stiu si eu, poate eram nervoasa, obosita, nerabdatoare sa ajung acasa, etc. Nu m-am impacientat din asta. Si apoi, gandeste-te, inima ta trebuie sa pompeze sange acum la 2 , are ceva de munca, nu? Ei sa fie sanatosi, ca organismul tau se adapteaza nevoilor lor. Mergi si la cardiolog, sunt sigura ca iti va spune ca nu e nimic grav sau anormal. Sanatate maxima tie si celor doua piersicute!
Viairo, super retetele, mananci foarte sanatos vad, mai putine proteine, dar cred ca asta cere corpul tau acum. Poti suplimenta un pic adaugand seminte sau nuci la salate. De fibrom nu stiu ce sa iti zic, trebuie sa fie si la noi in odisee fete care fac tratament pentru asta.
Noapte buna, gagici piersicoase! 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fleur, viairo sincer ma mai ia cu ameteli, acum sunt pe vitamine. Problema e ca nu am pofta de māncare. Tamys, Fleur are dreptate cu pulsul. Ptr. Lini#537;tea ta mergi si la cardiologie.
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Salutare fetele.Ce bine e acasa in varful patului. Va dau cafea sau ce vreti voi. Mai stau putin si m-am carat la piata si sa fac treaba si pe aici. Mai trebuie sa si gatesc.Va pup
Ada
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Neatza si sa va iubiti mult!!!
Azi am trimis copilul cu sania si mai stau si eu in varful patului ca bine e.
Ada,nu mai zic nimic,ca ma sperii de ce putin mananci.eu nici cind eram la dieta nu mancam atat cit tine.
Biribu,bine ai revenit!!!
Ali,eu am vrut sa spun ca faci baiat...dupa pofta de mancare,dar te-am lasat sa mai speri la fetita.
Oricum,felicitari si sa fie sanatos!
De obicei mamele de baieti au apetit mare in sarcina(Ada e exceptie,pe ea nu o punem)si pot manca orice fara greturi.
Fleur,nu stiu ce sa zic de contractiile tare...la mine vad ca e chiar mai bine dupa "intalnirea" cu sotzul.la mine ajuta.
Ioana,si eu zic la fel ca trebuie sa decizi singura ce alegi sa faci,ma refer la teste.Eu fac amnio,din cauza varstei si restul nu ma intereseaza.In rest as zice ca pliul nucal e cea mai relevanta si in functie de valori,decizi daca mai faci dublu sau triplu test.
Intrebati de ce program avem azi?Pai eu mi-am propus sa ies la un restaurant chinezesc cu sotul...ca la o gravida cel mai frumos cadou e mancarea,nu?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tamys/tamys.jpg)
tamys spune:
fleurdelise, adarev va multumesc pentru raspuns fetelor, nu am tot timpul intepaturi doar cand si cand, ieri au fost mai accentuate azi vad ca ma simt bine. Inima o simt ca bate puternic, abia astept sa vad ce spune si cardiologul, o fi si de la problemele mele de trombofilie. toate burticile.
15+ cu
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Tamys,intepaturile sunt oarecum normale la inceput cind se intind ligamentele.Trec cu nospa?
Cu bataile de ininma,chiar nu stiu,ca n-am mai auzit,dar cel mai bine sa te vada un cardiolog.
Sanatate multa!
Balanta,cum esti?sper ca macar ne poti citi din pozitia culcat.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt