HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)
Raspunsuri - Pagina 14
puiutza27 spune:
Bubless, felicitari!!! Refacere rapida, bebe sanatos si mancacios!!!
Multumesc fetelor pentru aprecieri! Sunteti tare dragute! Nu s-or vedea cele 20kg, dar le simt de parca ar fi 40... abia ma mai pot misca, ma frec efectiv intre picioare
Toata noaptea am avut dureri de burta si de spate ca la menstruatie, dar atat...
Alina, My Lady, camera nu este facuta special pentru bebe, in imensul nostru apartament de 56mp atat am putut face, pusca este un cadou primit acum cativa ani de la niste prieteni si este doar de design, cand apesi pe tragaci se aprinde o flacara....
Si eu imi doresc sa ies la plimbare, dar imi este frica, abia merg pe parchetul din casa, dar pe nametii de sunt afara...
Cati, ms pentru link, deja ascult!
My Lady, aveti grija de voi, sper sa va faceti repede bine. Hai ca trece si iarna asta si poate mai scapam...
Mai tarziu va pun poze cu dulapiorul lui bebe pentru ca am reusit sa calc toate lucrusoarele....
Va pup, sa aveti o zi minunata!
38+
alina_anto spune:
Iaura, am tot vrut sa iti spun ca ma bucur ca ai scapat de problema cu sangerarea. Eu inca mai am ceva scurgeri putin cantitativ, maronii, desi am 1 luna de la nastere.. Dar ma bucur ca s-a oprit si la mine sangerarea aia rosie din sapt 2.. Chiar daca toti spun ca Flavia seamana cu tati, mie mi se are ca e picatura din tine
Altesa, voi aveti botezul sapt viitoare, nu? Cum stati cu pregatirile?
Rafael mai are bubite pe fata/corp? Ca vad ca la Filip s-au indesit si unele sunt rosii.. La Sara tin minte ca se facusera la un moment dat ca si acneea, asa, rosii cu un punct galben in mijloc. Dar i-au trecut de la sine foarte repede, in max 4-5 zile.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
catiushor spune:
ca sa fiu si eu in rand cu lumea am pus cateva pozici !!!
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/GruiaMateiMobileUpload
va
alina_anto spune:
Multumim Cati
Sara cu Doru trebuie sa soseasca acasa de la mall, asa ca revin mai pe seara. Inchid si laptopul, sa le spun ca m-am omorat cu treaba cat au fost ei plecati
Mihaela, desi am citit patania ta cu soacra si doctorul, n-am apucat sa iti scriu nimic.. sa stii ca la fel sunt si soacrele mele (ti-am mai spus parca), bagacioase rau de tot.. Dar nici Doru nu stie cum sa le puna la punct, el e mult prea dragut si diplomat... In fine, tu incearca sa iei partea buna a lucrurilor(asa te stiu); cum au spus si fetele, poate e mai bine ca a vorbit socrela cu dr, ca acum te cunoaste mai bine dr. Uite asa devii si tu o cunostina de-a lui..
Pana nasteti eu scot motatele, poate poate mai apare un bulgaras!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catiushor ca sa fiu si eu in rand cu lumea am pus cateva pozici !!! https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/GruiaMateiMobileUpload va mami de bebitza Gruitza (01 ianuarie 2012) http://designartizan.blogspot.com/ |
Caaaatii, ce baiat frumos aveti!!! Cat e de senin Iar tu arati f bine!! Pai ce? vrei sa arati ca mine, cu burta lasata, sanii la fel, picioarele nu mai spun ca sunt ca un trunchi de copac..
CristinaGoji spune:
S-a modificat ceva in setarile l google? CA eu nu pot intra nici in picassa, nici sa ma loghez pe blogul meu. Imi scrie ca e untrusted conection.
mihaelaradu spune:
Alina eu cred ca Sara e copia ta fidela. Ultima poza, cea cu voi 3 in pat e preferata mea
Cati eu nu pot vedea pozicile cu bb Gruitza
Gianina ma bucur ca ai reusit
Altesa si Iaura voi aveti botezurile in aceeasi zi, nu-i asa? Eu abia astept sa vad bulgarasii gatiti de sarbatoare Probabil eu voi fi ultima cu botezul in septembrie...
Olga nici pozicile tale nu le pot vedea..cele cu camera lui Leon..
38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anahadasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Alina...cu racelile..eu una-s terminata:puroi sinusuri...dureri oase, frisoane, intepaturi cap, ameteli, somnolenta..nas infundat, arsita. Rebecca-puroi pe amigdale Alexa-secretii nazale abundente. Am s-o sun pe Lexi, daca nu uit!Sa-ti dau si tie pe PM nr.ei? mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
|
oh lady, ne-a apucat si pe noi! Sara tuseste de-o sapt, eu de ieri am nasul infundat si usturimi in gat, iar Matei abia respira, noroc de aspiratorul nazal, felicitari celui care l-a inventat! Alexa are alte simptome, ca Matei nu, si nu stiu daca nasucul lui se incadreaza la un inceput de raceala, tare mi-e teama de asa ceva la copil asa mic... Maine vine medicul de fam sa-l consulte, sper sa nu fie nimic grav. Tu cu ce te-ai mai tratat? Eu cu ceaiuri , vit C, supimente de salcie, bai fierbinti...
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE
mihaelaradu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto Multumim Cati Sara cu Doru trebuie sa soseasca acasa de la mall, asa ca revin mai pe seara. Inchid si laptopul, sa le spun ca m-am omorat cu treaba cat au fost ei plecati Mihaela, desi am citit patania ta cu soacra si doctorul, n-am apucat sa iti scriu nimic.. sa stii ca la fel sunt si soacrele mele (ti-am mai spus parca), bagacioase rau de tot.. Dar nici Doru nu stie cum sa le puna la punct, el e mult prea dragut si diplomat... In fine, tu incearca sa iei partea buna a lucrurilor(asa te stiu); cum au spus si fetele, poate e mai bine ca a vorbit socrela cu dr, ca acum te cunoaste mai bine dr. Uite asa devii si tu o cunostina de-a lui.. Pana nasteti eu scot motatele, poate poate mai apare un bulgaras!! Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012) |
Da, intr-adevar La asta nu m-am gandit..
Alina eu am spus, sustin si voi sublinia in continuare ca frumusetea femeii vine din milioanele de feluri in care numai ea se poate metamorfoza; or fi tzatzucile tale lasate, dar linistea din somnul pruncului Filip care izvoraste de acolo, din tzatza aia lasata, iti da o candoare care in ochii Dorului tau, sunt convinsa, ca e divinizare
38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/