HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mama mihaela ce ai scris aici mi s-a fact pielea gainii si sti de ce pentru ca asa este sotul meu se uita la mine ca la o eroina vine isi pupa baiatul apoi si pe mine ne mangaie pe amn2 ,se vede ca ne adora si eu la randul meu ii pup seara si pe bbe si pe tati si uneori ii mangai in somn.

Alina suntem gata cu pregatirile de botez ,dar nu-mi convine ca e cam frig.

Miha o sa pun poze cu botezul sa ne vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu
Da, intr-adevar La asta nu m-am gandit..
Alina eu am spus, sustin si voi sublinia in continuare ca frumusetea femeii vine din milioanele de feluri in care numai ea se poate metamorfoza; or fi tzatzucile tale lasate, dar linistea din somnul pruncului Filip care izvoraste de acolo, din tzatza aia lasata, iti da o candoare care in ochii Dorului tau, sunt convinsa, ca e divinizare

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

M-ai facut si sa rad si sa plang..
pt ca recent am avut o discutie cu Doru ref la tzatzele mele lasate, etc.. Si imi spunea ca pt el sunt cele mai minunate tzitzi (nu astea au fost cuvintele..eu fac acum un rezumat) pt ca ele i-au hranit, alinat(de aici si numele meu), crescut copiii... Momentan imi convine ideea asta, dar astept sa imi reiau si eu viata intima alaturi de el, sa ma vada din nou FEMEIE..nu doar MAMA.

Apropo fetelor, mi-e o frica sa imi reiau viata sexuala, parca sunt. Dupa ce am nascut-o pe Sara si au trecut 6 sapt, am mers la control, dr mi-a dat ok-ul, asa ca seara ne-am pus pe...treaba. Dar care treaba? ca eu nu suportam nici sa se apropie de zona aia...Si stiu ca nu a fost deloooc placut. si nici a doua oara, nici a treia oara.. ci muult mai tarziu.. desi aAcum, sarcina asta chiar am stat pe tusa, deci va fi si mai si..offf...Mai ales ca nici dorinta nu prea mai simt (in sarcina mai simteam ceva ceva)

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina ma intrbai debubite ce sa-ti spun apar si dspar si cica totusi ar fi acnee neonatala si ca dispare in cateva saptamani si la aietei frma e mai accentuata ca la fete.

Acum de exemplu e curat ,curat ieri era ciuruit de bubite,acum sa vedem.

Totusi nu ar trebuii dati cu nimic ca mai rau ar putea face o crema sau altceva, spalati pe fatuca si stersi cu ser.

Hmm partea asta sexuala nu stiu ce sa zic nici eu ne am chef dar simt ca sunt sora cu barbate-miu vorba ta vrea sa ma simt din nou femeie,asa ca cum primesc ok-iul reiau activitatea sper ca pana atunci rafael sa se invete sa doarma in patutul lui nu mai zic ca pe la 3 luni vreau sa-i mut patutul inapoi in camera lui.

Eram curioasa oare ce face jessamine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

nu prea mai apuc sa citesc...
felicitari Migulet, Anne, Mihacor(uaaau ce bebe mare), Bubles ,sper ca nu am uitat pe nimeni ...

Alina ,dr zicea ca poate fi ciclul acela ,ca erau 5 sapt. dar ca la menstra se elimina ce ramane din ciclul trecut (aici nu e cazul)iar la mine acele resturi nu s-au eliminat,deci ce a a urmat...

Puiuta sa nu te mai aud (nici pe una dealtfel) ca te plangi de kg luate (la inaltimea ta si eu am ajuns la 82 kg si am dat pana acum jos 12 kile din 15 luate si parca sunt prea slaba,sau mi se pare ,dupa cum am fost in sarcina)..iar burtica e foarte faina ,cand va vad pe voi mi se face dor de burtica si parca toate sunteti mai mari decat am fost eu ,la burta ma refer...iar pusca vad ca e pregatita strategic

sa ma laud nitel si eu cu dormitul:Flavia doarme de la 9-10 seara pana la 4 apoi pana la 7-8 dimineata dar ziua cam 3-4 ore ,in conditiile in care papa noaptea doar l. praf ,doar ziua tzitzi ,dar dimineata imi curg de numa' si ma si inteapa ,cum zicea Cati parca.
iar de mancat ,mananca la sticluta max 130 ml, dar creste bine ,a luat in 2 sapt cat luase in prima luna.

cand va aud pe voi ca ziceti de intepaturi in vagin ,dureri ,contractii,mi-i mila de voi si va doresc sa treaca toate cat mai repede... eu nu am avut nimik din toate astea ,ma bucur ca am scapat asa usor si nu ma mai plang de altele care vin acum ,trec peste toate cum oi putea (o sa incerc) ma bucur ca fata e sanatoasa .
mami de printesa ,Flavia Maria ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

mai fetelor l-am cantarit pe Andrei si in 2 sapt a luat in greutate 770 gr e normal in conditiile in care papa si san si lapte praf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari Bubbles!!! Aveai DPN ca mine!!! Vreau si eu sa nasc!Te pup si sa aiba norocel mult printzesa! Asteptam detalii picante!

39+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Iaura, am tot vrut sa iti spun ca ma bucur ca ai scapat de problema cu sangerarea. Eu inca mai am ceva scurgeri putin cantitativ, maronii, desi am 1 luna de la nastere.. Dar ma bucur ca s-a oprit si la mine sangerarea aia rosie din sapt 2.. Chiar daca toti spun ca Flavia seamana cu tati, mie mi se are ca e picatura din tine

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

alina ,esti draguta ...mi-as dori si eu sa semene cu mine putin ,ca tare dragute sunteti amandoua ,tu cu Sara ,ca doua surori ...iar Filip e un dragut intre voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

mai fetelor l-am cantarit pe Andrei si in 2 sapt a luat in greutate 770 gr e normal in conditiile in care papa si san si lapte praf?

ioi ,pai atat a luat a mea in prima luna ...dar acum in 2 sapt tot cam 700 gr a luat ...baietii sunt mai mancaciosi se pare...fetitele sunt mai silfide ,se mentin de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Am vazut si eu toate pozele, super faine, am lasat si comentarii si am dat like-uri!
Fetelor, voi aveti aparat de aerosoli? Ca eu vreau sa achizitionez unul, de fapt n-am stiut de existenta lui pana am citit aici pe forum , mergeam la spital pt asa ceva, dar cred ca merita toti banii, insa va intreb pt ca vreau sa iau unul bun si accesibil ca pret. Ce recomandati? Am gasit si ceva comentarii aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=116603&whichpage=1, sa vedem la ce ma hotarasc...

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anahadasa iti recomand din suflet aparatul de aerosoli de la Joycare. Este cel mai bun pe care l-am testat si crede-ma ca am 2 acasa (omron si inca o minune) dar nici nu se compara cu acesta. Poti sa le faci linistita aerosolii in timp ce dorm, nu scoate absolut nici un sunet, are luminita ca sa nu mai aprinzi lumina si ceea ce este f important, copiii stau la orizontala si poti sa tii masca cum vrei. Celelalte, pe care le am si eu, scot un sunet ingrozitor de sperie si copiii si trebuie sa tii masca in sus, asa ca esti nevoita sa tii si copilul in brate. F greu. Eu am testat joycare-ul la o prietena si crede-ma merita toti banii. Eu sigur o sa mi-l iau, desi ti-am zis ca mai am 2, dar nici nu se compara.

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput