FIV in Ungaria 153
Raspunsuri - Pagina 20
mona19 spune:
Norma 36: Dna doctor Simona Avram de la Medcenter este hematolog? Pot sa-mi fac programare in Cluj? Cat dureaza o programare la ea? De azi pe maine sau numai in anumite zile din luna sau peste cateva saptamani, luni? Avand ceva probleme de sanatate, am facut hemoleucograma si in decembrie. Hemoglobina avea o valoare mult mai mica decat la analizele pentru FIV. Medicul de familie mi-a dat o reteta cu Maltofer Fol. Am luat vreo doua luni. Acum nu stiu daca sa le iau sau nu in continuare. As vrea sa ajung si la un medic hematolog, iar aici in Baia Mare se pare ca inca nu am descoperit nici unul.
Sarcina usoara in continuare, in final cu bebe sanatos si voios!!!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
madanan spune:
Mona19 Gynexul l-am comandat telefonic la o firma din Cluj care-l distribuie. Nr. tel al firmei l-am gasit pe net. Daca introduci cuvantul in google o sa gasesti firma din Cluj. Ei ti-l livreaza prin posta si il platesti tot la posta cand ridici coletul. Nu iti trebuie nici o reteta. Tratamentul se incepe in z 3 a CM si se iau de trei ori pe zi cate trei picaturi. Se iau la aceeasi ora infiecare zi timp de 21 zile. Sa-ti fie de folos daca incepi tratamentul.
mona19 spune:
Joannaalx: Multumesc de informatie.
Da bebelusa aia frumoasa din poza e a ta? Sa creasca sanatoasa alaturi de mamica ei!!!
Noapte buna! Mai e si maine o zi.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
dragoste777 spune:
In leg. cu Ginex si eu am luat fara nici un fel de efect, eu zic ca numai efect placebo are, si e scump. NU face minuni mai bine as fi luat vitamine.
Felicitari proaspete gravidute.
olimpiadobre spune:
Buna fetelor,
Ce faceti?
Eu sunt in depresie rau de tot.Si nu stiu daca sa continui tratamentul de sustinere sau nu.Sa va povestesc mai pe larg poate va dati cu parerea.
In prima zi de monitorizare PK imi spune ca am 4 foliculi ,1 mare intre 10-15(nu stiu exact) si 3 mai mici sub 10.M-a chemat peste doua zile la monitorizare cand va fi un coleg de al sau ca el nu e in weekend. Sambata la ecograf doctorul spune ca sunt 3,iar cand ajung in cabinet spune ca "it's big problem"(nu stiu daca am scris corect)ca sunt doar doi foliculi unul de 13 si unul de 20. Sa fac analiza estradiolului(bine el nu a explicat a zis sa fac o analiza a sangelui) si in functie de rezultat continuam sau nu treatamentul,oricum e alegerea noastra daca mergem mai departe sau nu.
Analiza a iesit 2934 si a spus ca sa fac stimulare doar in ziua respectiva si a doua zi seara un Ovitrelle.I-am trimis un email lui Pk
sa-l intreb daca e de ajuns o fiola de Ovitrelle si mi-a raspuns seara
cand trebuia sa-l fac deja ca daca am una sa fac una ,dar daca am doua sa fac doua. Aveam una. I-am mai spus ca eu nu stiu cati foliculi am pana la urma mi-a raspuns ca in registrul clinicii scrie
2,dar sa vin sa vedem desi nu mai putem influenta cu nimic daca am facut ovitrellul.LA eco Pk vede 3 foliculi de 13,17si23.Se obtin 4 ovocite la punctie. A doua zi ma suna si imi spune ca nu am nici un embrion deocamdata.Ma duc urm. zi la clinica si aflu ca e un embrion.
La embriotransfer am avut un embrion 3b2.Mi-a fost rusine sa-i spun sa nu il mai pun si poate pe urma aveam si mustrari de constiinta.
Eu sunt la al saselea fiv.De fiecare data am obtinut 2-3 embrioni de calitate buna.Nu cred ca voi mai face alt fiv si am si senzatia ca iau tratamentul de sustinere degeaba.
Va pup pe toate.
samira33 spune:
olimpia,sunt fara cuvinte.
nici nu prea stiu ce sa-ti spun.
sigur ca-ti cred fiecare cuvintel insa sunt oarecum suprinsa neplacut pentru ca genul asta de atitudine nu e atitudinea lui PK pe care o stiu si cu care sunt obisnuita.
cu siguranta a fost plecat pentru ca el chiar vine in WE...face si punctii si transferuri si monitorizari.
stiu ca asta nu te incalzeste cata vreme pentru tine n-a venit.
da,e adevarat,embrionul tau nu este dintre cei mai buni insa s-au obtinut sarcini si cu embrionasi mai slabi asa ca eu spun ca merita sa continui sustinerea pana la Beta.
eu asa as face.
te imbratisez
lyly_mar spune:
olimpia,te inteleg perfect,dar tb sa iti joci cartea pana la capat...exista si minuni
ín a cata zi de la ET esti?
PK ce explicatie ti-a dat?mie mi-a zis povestea cu varsta...
olimpiadobre spune:
Samira, eu nu am ce sa-i reprosez lui PK. Are omul nevoie si de liber.Pe mine m-a enervat celalalt ,care era varza.Ma scuzati ,poate ca nu e bine sa judec eu. Daca nu-i spuneam eu de Cetrotide nu-mi dadea(uitase de el). Nu inteleg de ce nu mi-a continuat tratamentul pana luni pana venea PK.
Mi-a trecut prin cap sa nu fac ovitrellul si continui eu stimularea ,dar nu mi-a dat reteta decat pentru trei Merional(ozi),pentru gonal mai aveam retete pentru ca-l luasem din Romania si nu folosisem retetele din Ungaria.
olimpiadobre spune:
Lyly mar sunt in a treia zi de la embriotransfer. Nu i-am mai cerut explicatii.Mie mi-a zis de la primul email ca avand in vedere nereusitele repetate si raspunsul slab(am avut cate 3 embrioni de cal .A si ultima oara 2 embrioni)imi recomanda sa mai incerc o data cu ovocitele mele si apoi sa incerc cu ovocite donate.