FIV in Ungaria 153

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

@Olimp
ai aici adresa si harta
http://www.bluelife.ro/adresa-si-orientare.html

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Norma, felicitari si sarcina la termen
Acum am vazut la semnatura ta,,,se vede k nu am mai intrat si nu am citit tot
Olimp, mai bine sa ramai cu bani decat sa nu iti ajunga.
Si depinde si ce tratament iti va da.Baftaaa multtta!

Io bantui pe sf goagal care ati mai facut Gonal? ce productie ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

norma36 merci esti o bomboana sa ai o noapte buna !

fibrom uterin emboliozat, sarcina oprita din evolutie la 8 sapt. , 3 IUI nereusite la Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Good morning si un weekend beton sa aveti!
@Jaguar Eu la toate cele 4 FIV-uri am avut stimulare cu Gonal F si productia a fost asa: la primul FIV 6 bucati, am ramas cu 4, din care 2 transferati, 2 congelati si am facut FET cu ei, la al doilea FIV am avut 3 bucati, am ramas cu 2; apoi 4 si am ramas cu 3, iar la ultimul FIV am produs 5 si am ramas cu 3 pe care i-am transferat.
In burtica a supravietuit doar unul. Culmea ca e am avut aceeasi stimulare la toate 4 FIV-urile; productia a fost diferita si calitatea la fel; la primul FIV a fost productia mare si calitatea f buna (toti embrioni au fost divizati in 8 celule); la urmatoarele nu am mai avut decat devizati in 5 si 6; la ultimul transfer am avut unul e 5 si doi de 6.

_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 7 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

olimp
la prima mea consultatie din 2010 tin minte k eram in ziua 2 de ciclu si am facut si hormonalele...daca bine imi amintesc in total am platit 28000 ft. nu ma cumparat nici un medicament deoarece eu a trebuit sa ma intorc peste cateva saptamani cu histerosalpingografia asa k nu ma cheltuit mai multi bani. parerea mea e k ar trebui sa ai mai multi bani la tine dar nu cred k o sa trebuiasca sa iei medicamente multe din prima deoarece nu cred k o sa si faci fiv dupa prima consultatie.dar retepet, e bine sa ai cat mai multi bani. pe mine m-a costat tot cu inseminarea nereusita cu tot...si drumuri, baia mare - debrecen, 130.000.000 lei vechi....pe vremea aia forintul era 160 lei vechi deci....812500ft.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

Salut Joannaalx eu am programarea pr 5 martie si voi fi la 2 zile distanta de menstruatie , adica pe 7 trebuie sa-mi vina ceea ce e si foarte probabil avand in vedere ca de 2 ani in coace o data sau de doua ori mi-a intarziat ciclul cate o zi , posibil sa trebuiasca sa ma intorc dupa cateva zile daca asa stau lucrurile , asta e , cum zic ei asa voi face . iar despre bani cu siguranta am sa-mi duc mai multi cu mine , mi-au zis si celelate fete asa ca ma voi conforma

fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt. , 3 IUI nereusite la Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Reiau lista medicamentelor de donat:
1. O cutie deProgesteron Depot de 250 mg expira in aaprilie 2012
2. O cutie Clexane 0,4
3.Metypred 16 mg(parca sa ma uit mai tarziu ca doarme fii-mea)
4.Arefam 2 cutii(aproape sunt lipsa cateva )

Daca aveti nevoie dati PM(daca sunteti din Constanta si mai bine le inmanez personal)
Bafta multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna Jaguar sa sti ca eu am avut stimularea cu Gonal nu stiu exact ce complicatii ai si daca depinde de asta,dar tinand cont de faptul ca eu am numai un ovar am avut 4 ovocite extrase din care s-au format 3 embrioni.Eu din fericire am fost la primul FIV care a si reusit.
O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Madanan : Ma bucur din plin de reusita ta pe cale naturala si tocmai de asta te-am intrebat istoria ta cu Ungaria. Am observat ca si alte fete de pe forumuri cu subiecte despre infertilitate, au reusit sa obtina sarcina pe cale naturala, dupa ce au trecut prin experienta cel putin a unui FIV. Anul trecut la FIV, analizele sotului au iesit foarte bune. Asa ca, problema este la mine: in primul rand hormonala si poate si alte feluri pe care inca nu le-am depistat. Dupa FET din ianuarie si noi suntem intr-o pauza pana la un nou FIV. Pauza in care vreau sa fac niste investigatii si niste tratamente naturiste. Asta cam de saptamana viitoare, ca pana acum recunosc mi-am cam facut de cap si nu am renuntat la o cafea pe zi. Ma gandesc ca o sa iau si eu Gynex daca zici ca ajuta la calitatea ovulelor. De unde l-ai procurat? Din farmacii normale sau din locuri cu produse naturiste? Cu reteta sau fara? Ti l-a recomandat cineva, sau asa de capul tau? Scuze ca am atatea intrebari, dar vreau sa stiu si eu cum sa fac.
Sa ai o sarcina usoara si cu bebe la termen!!!!

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Olimp: Eu am facut hormonalele la prima vizita in Budapesta la PK. Tocmai s-a nimerit sa fiu la CM. Oricum eu zic ca mai mult de maxim 100000 forinti nu-ti trebuie la prima vizita. Abia dupa ce toate analizele vor fi bune, vei incepe adevaratul tratament FIV. Eu prima vizita la PK am avut-o in 16 februarie anul trecut. Din cauza unor probleme hormonale, PK mi-a dat voie sa fiu la startul FIV abia la inceputul lui septembrie, dupa ce mi s-au reglat hormonalele. La fel si in septembrie la prima vizita pentru FIV nu am avut mai mult de 100000 de forinti la mine. De fiecare data il intrebam pe PK, cam cati bani sa aduc data viitoare. Mi-a zis simplu: nimic. Totul la sfarsit. Mi-a zis atunci ca daca totul va decurge bine, suma totala va fi in jur de 400000 forinti. Asa ca, eu mergeam cam cu 100000 forinti, care imi ajungeau pe medicamente, si de multe ori veneam inapoi cu o mare parte din ei. In ziua ET mi s-a facut nota de plata pentru tot tratamentul FIV (consultatii, eco, punctie, transfer). Am platit 400000 de forinti.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput