FIV in Ungaria 153
Raspunsuri - Pagina 18
norma36 spune:
Buna Olimp,
in apropierea clinicii Kaali din Debrecen este o farmacie in care gasesti absolut orice medicament iti recomanda medicul. Ovitrelle eu am gasit usor la Sensiblu.
E mai bine sa cumperi de acolo medicamentele pentru ca preturile sunt oarecum asemantoare cu cele de la Sensiblue - daca ai card - si daca chiar ti se termina de exemplu Gonal F sau gonapeptyl ffff greu gasesti in Romania (iti aduc la comanda cei de la Sensiblue dar dureaza). Crinone gel eu nu am gasit in Romania, si mereu am luat din Ungaria cate 2 cutii (desi medicul iti recomanda 1 cutie) pt ca intr-o cutie sunt doar 15 bucati si daca ai rezultat pozitiv la Beta trebuie sa folosesti fie utrogestan vaginal fie sa mergi pana in Ungaria (e mai usor de folosit Crinone decat Utrogestan).
Restul medicamentelor prescrise le-am gasit si in Romania.
Succes
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
norma36 spune:
@ Olimp
Imi cer scuze dar nu stau f bine cu memoria: tu ai facut analizele de trombofilie? Vad din semnatura ca ai o sarcina oprita din evolutie. Poate ar fi bine sa discuti cu d-na Militaru de la Blue Life sau cu d-na Simona Avram de la Medcenter inainte de a face un FIV. E un sfat, mie imi pare rau ca nu am facut aceste analize la primul FIV. Daca ti le-ai facut si doar nu imi amintesc eu imi cer scuze.
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 6 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
joannaalx spune:
olimp
daca faci fiv la debrecen o sa vezi k la intrarea in complexul sau nu stiu cum sa-i spun...al clinicilor este o farmacie si de acolo poti sa iei toate medicamentele pe care ti le vor recomanda ei.oricum odata ce intri in linie dreapta pt fiv la fiecare consultatie o sa iti stabileasca ei dozele pe care va trebui sa ti le injectezi..eu am luat medicamente numai din ungaria...cred k sunt mai ieftine si nu ar trebui sa te risti sa le iei de aici si sa nu le gasesti...mie personal nu mi-a zis de la inceput sa iau aia aia si aia...la fiecare consultatie mai adauga cate un medicament sau injectie...doar dupa transfer iti da o lista mai lunga pe care trebuie sa o iei. daca mai ai intrebari feel free to ask me.
olimp spune:
norma36nu am facut nici o data analize de pentru trombofilii, sper ca am scris bine , adevarul este ca nici nu stiu ce sunt astea ? am sa ma documentez pe net ce sunt , nu stiu la ce se refera , dar crezi ca ar avea ceva in comun cu sarcina oprita in evolutie ? ,eu am dat sarcina dupa chiuretaj pentru analize , si doctorul mi-a zis ca nu ar fi nici o problema dar nici nu mi-au dat o explicatie care ar putea fi motivul stoparii acesteiadin evolutie.
in cazul in care trebuie sa fac analiza , unde s-ar face si in ce consta , e analiza din sange ?,e scumpa ?, oare are ceva ca am RH negativ ? dar si soltul este la fel cu RH negativ ?
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. , 3 IUI nereusite in tara
olimp spune:
norma36 si joannaalx va multumesc pentru raspunsuri si sfaturi cum sa-mi procur medicamentele , si mersi joannaalx am sa continui sa intreb una alta pana ma pun pe linia de plutire ,asa am sa fac am sa imi cumpar din Ungaria medicamentele , a mai vreau sa te intreb ceva mie la telefon mi-au spus ca , consultatia 15.000 forinti, oare ar trebui sa merg cu mai mutli bani ( normal ca iau ceva in plus pt medicamente ) sau imi fac mai multe investigatii fiind prima data cand ma vad ?
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt. , 3 IUI nereusite la Cluj
norma36 spune:
@ Olimp
In prima faza cred ca ar trebui sa mergi la d-na Militaru, in Cluj, in cartierul Zorilor.
Cred ca la inceput iti va recomanda un pachet de analize de 650 lei; daca iti recomanda si cariotipul, acesta costa 800 lei pt tine si sotul tau.
http://www.geneticcenter.ro/pachete.php
_
jaguar spune:
buna fetelor
Olimpia, ma gandesc la tine si iti doresc un lipicios timp de 9 luni!
Olimp, e bine sa ai mai multi bani la tine. In afara de consultatie, o sa faci si eco si poate niste analize.
Noi am dat 44.000 HUF si plus tratamentul ptr primele 5 zile
ne-a dus 100.000 HUF.
Samirutzu nu zici nik? o parere ceva, e de bine o ba?
Io am o pasarik cu Gonalul asta,,, acu om vedea
va poopiccc si week fain
norma36 spune:
@ Olimp
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170365&SearchTerms=trombofilia
_
olimp spune:
norma36 am sa discut cu sotul si o sa o facem , unde in zorilor are cabinet ?
jaguar ce bine ca am intrebat , ca ma duceam poate cu bani insuficienti si ma faceam de mandra minune pe acolo -mersi
fibrom urein embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt., 3 IUI nereusite la Cluj
olimp spune:
norma36 am vazit link-ul si am citit si pe net acum stiu ce este trombofilia , cred ca ar trebui sa fac si eu analiza aceasta inainte avand in vedere ca am si fibrom uterin care oricum este tot un soi de coagulare de sange in peretele uterin , inainte de a emboliza fibromul abea daca mai aveam menstruatie , ma refer la partea cantitaliva si durata a menstrei , acum dupa embolizare si-a revenit si cantitatea si durata , deci se poate sa am ceva probleme de coagulare .
fobrom uterin embolizat , sarcina oprita in evolutie la 8 sapt. , 3 IUI nereusite la Cluj