Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(124)
Raspunsuri - Pagina 2
viss spune:
-catank-eu cred ca ai vrut sa spui doctorand-la feminin?ai terminat doctoratul sau facultatea/rezidentiatul de medicina?
AllyLaur spune:
Papa cereale mai rar! Cam de 2 ori pe saptamana...Iar noaptea bea doar laptic, aprox 210 ml la fiecare masa. Depinde acum...cand mai mult ,cand mai putin.
viss spune:
-deci,pana am scris eu..e titlu stiintific,adica ai terminat doctoratul,nu? treb sa ne lamuresti..ca dc tot ai deschis subiectul.ce specializare,si care a fost tema lucrarii? ce ai adus nou lumii stiintifice?eu am oroare de tema mea,ca nu cred ca voi descoperi eu ceva nou..ai cercetat pe bune,si practic?
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -catank-eu cred ca ai vrut sa spui doctorand-la feminin?ai terminat doctoratul sau facultatea/rezidentiatul de medicina? - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
noi, colegii, glumim intre noi cu privire la obtinerea titlului stiintif de dr. (cand finalizezi studiile doctorale)indiferent de domeniu...apelul sefului a sunat ceva de genu: ''Esti doctorita!!!!! pe cand un consult, o reteta ceva?''...
In cazul meu sportiva m-am nascut, asa voi ''muri''...deci in EFS.
catank spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Papa cereale mai rar! Cam de 2 ori pe saptamana...Iar noaptea bea doar laptic, aprox 210 ml la fiecare masa. Depinde acum...cand mai mult ,cand mai putin. Eduard Andrei 02.04.2011 |
de ce nu-i dai in fiecare seara? Ai incercat si tot se trezea? E prea pufos?
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
noi, colegii, glumim intre noi cu privire la obtinerea titlului stiintif de dr. (cand finalizezi studiile doctorale)indiferent de domeniu...apelul sefului a sunat ceva de genu: ''Esti doctorita!!!!! pe cand un consult, o reteta ceva?''... In cazul meu sportiva m-am nascut, asa voi ''muri''...deci in EFS. Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
AllyLaur spune:
Catank, nu stiu de ce dar, nu sunt chiar pro cereale zilnic. Au fost saptamani cand nu i-am dat deloc. Acum nu mai este asa pufos ca alearga toata ziulica si nu mai are timp sa se „pufoseasca„ .
catank spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AllyLaur
Eduard Andrei 02.04.2011 |
Ei mami...esti indragostita, nu ca ar fi rau
Am terminat la bacau, master si doc la pitesti, dar ....doc in colaborare cu un centru de cercetare de la bucuresti
catank spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Catank, nu stiu de ce dar, nu sunt chiar pro cereale zilnic. Au fost saptamani cand nu i-am dat deloc. Acum nu mai este asa pufos ca alearga toata ziulica si nu mai are timp sa se „pufoseasca„ . Eduard Andrei 02.04.2011 |
Eu ii pun cereale de la millupa in fructe dimi...dar o lingurita-doua sa le lege cumva... nici eu nu sunt ptr... dar daca nu as avea titi, cred ca i-as fi pus in lp de seara sa doarma legat mai mult timp