Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 5
adipapazi spune:
elfica, ca la carte se dubla! bravo, felicitari!
corina, sa rezisti, da? o sa va iubiti voi in continuare.
eu la dieta in continuare, ma scurg cateodata de pofte.
I si A sunt luminile mele. nu stiu ce ar fi viata mea fara ei. pur si simplu sunt beata de fericire.vad zilnic progresele lor, afectiunea marturisita mie, incercarile de a rupe cuvinte. abia astept sa se faca vara si sa iesim iarasi in verdeata si la mare.
Elfica spune:
L-am sunat pe medic in dimineata aceasta si mi-a confirmat faptul ca valorile sunt foarte bune. Urmeaza sa mai mergem la o ecografie, sa vedem puiutul, cred ca asta se va intampla de maine intr-o saptamana, incat sa fie sigura depistarea lui si sa rezolvam si noi intre timp cu masina, adica sa avem RCA.
Sashenka: Imi pare tare rau sa aud asta... Chiar vedeam la TVR azi un anunt ca nenumarate femei care au ales sa faca un copil au ramas fara serviciu si indicau o adresa de web, parca romania.femina.ro, dar nu stiu sigur. Urmareste TVR-ul, ca cine stie cum primesti ajutor de acolo, un angajator dispus sa angajeze astfel de femei. In ce domeniu ti-ar trebui, ca poate sare vreo ursoaica in ajutor, nu se stie de unde sare iepurele. Bine, mai ai cateva luni de liniste, dar mai bine cauti din timp. Si eu incep sa ma ingrijorez de cum va reactiona seful meu la aflarea vestii. Eu cand am plecat, tocmai pusesem pe picioare un departament nou in firma si au angajat o persoana care sa imi tina locul, estimand ca in doi ani, cat lipsesc eu, volumul de munca va creste suficient cat la intoarcerea mea sa fie nevoie de doua persoane, incat sa nu plece cea care era initial angajata pe perioada determinata. Eu am pastrat legatura cu ea si pare ok nivelul de incarcare, ma gandesc ca nu vor fi probleme ca mai intarzii un an.
Am frunzarit aseara si ordonanta si normele de aplicare si pare ca voi avea aceeasi indemnizatie. In fine, nu mai conteaza acum, zarurile au fost aruncate, mergem inainte in orice situatie.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
eliza_cri spune:
elfica bravo, ma bucur sa aud ca bb e in grafic. de acum mare grija de tine acid folic, regim de viata corect, stres mai putin si cu Dumnezeu inainte. te pup si sa fiti sanatosi amandoi/amandoua
sashenka te inteleg perfect. eu nici nu vreau sa ma gandesc la ce va fi dupa maternitate.eu incerc totusi sa ma mai mobilizez sa mai caut un loc de munca n stanga si dreapta sa vedem, o sa raim si o sa vedem
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
Elfica spune:
Eliza_cri: Merci frumos. Acid folic iau de la 1 ianuarie, pentru ca aveam in plan venitul berzei intr-un viitor apropiat, dar tot amanam luarea unei decizii clare. Cat despre regim sanatos, am inceput deja sa am grija sa mananc, nu mai aman, cum faceam inainte. M-am cantarit si am 45,5 kg, in conditiile in care la Iulia am ramas insarcinata cu 49 kg. Asa ca am grija! Si de nani am grija, la pranz dorm mai mereu si eu cu Iulia, seara nu ma mai culc asa tarziu ca inainte, adica pe la 11, in loc de 12-1. Inainte nu puteam adormi mai devreme, chiar daca imi terminam treburile. Acum, ori ca imi cere organismul, are nevoie de mai multa odihna, ori ca m-am setat eu psihic pe alt program. Vom merge la eco pe 24, cand e si Dragobetele :) Abia astept!
Sugubina: Ziceai ca le dai 250 ml lapte. Inseamna ca pui 250 apa + masurile aferente de lp + cereale sau 210 apa + masurile de lp, care se transforma in final in 250 ml lapte? Ca eu ii dau Iuliei 210 apa, dar dupa ce adaug lp ajung la un total de 250. Le dam la fel sau nu? Am incercat o data 280 si pentru ca la final nu mai vroia, iar eu mai aveam putin de tot, am insistat si s-a pus pe un plans urlat si in final a vomat, de m-am lecuit de obligat si crescut cantitatile. 210 apa + 7 masuri de lp e varianta optima, mananca fara mofturi. Oricum mai suge si de la mine si uneori ii dau si seara.
sugubina spune:
Elfica fac LP cu apa corespunzatoare. Acum avem combinatie 3mas LP adica la 90ml de apa+umplu pana la 250 cu lapte de vaca, dupa adaug cele doo mas cereale.
Cand dadeam doar LP faceam 8 mas LP la 240ml apa (regula o stii o mas LP=30ml apa) masor cu bibi ca are gradatie.
210 cu 7mas lp da fac f bine.
Aah v-am pove? ca ieri Ilincuta a reusit si ea sa se dea jos din patucin! s-a alpinizat. Am vaz pe gaura cheii cum Mara dormea frumos, si Ili se plimba si bodoganea cu un purcel in mana! Dupa vro juma de ora nu mai aud nimic, pe gaura cheii nu se vedea nimeni, asa ca intru incet. Ilinca dormea pe JOS cu fundu-n sus langa un ursulet pufos
A mai dormit vro juma de ora si am auzit latraciune..Se trezise bebelinka si sorela era la gard si ea nelamurita cum mica se plimba pe jos!
Elfica spune:
Super tare! Din patutul de bebe s-a dat jos? Din pat a cazut direct pe podea? Sa o studiezi sa vezi cum procedeaza? Ridica un picior peste marginea patului, se impinge in maine si il salta si pe celalalt?
Asa incerca Iulia sa faca, dar nu am lasat-o sa vad daca ii si iese. Mare grija, nu se putea lovi de ceva? Kamikaze Ilinkutza ta! E mai nazdravana decat sorela, nu?
Si Iulia mea mi-a facut niste ispravi de curand: se urca pe scaunul de bucatarie in picioare si apoi ia cutitul de pe masa. Prima oara, cand nu stiam de ce e in stare, doar m-am intors cu spatele putin si cand ma intorc la ea, era in aceasta pozitie, fericita! De atunci incerc sa fiu atenta, desi sunt mereu langa ea si bag scaunele sub masa, sa nu se poata catara, nu mai las nimic pe marginea mesei, desi tot imi mai scapa. Azi de dimineata ii faceam laptele, apa era fierbinte, mi-a atras atentia la un dulap de unde scoate mereu pantofi si ii insira prin bucatarie si pe hol si cand sa revin, ea mi-a luat-o inainte si fix spre castron. Cu o fractiune de secunda am fost inaintea ei, ca lasasem castronul pe margine si daca ridica mana, il apuca si pac pe ea. Asa ca nu mai e de gluma. Peste tot se urca, nu mai stiu unde sa mut toate cele.
sashenka_h spune:
Elfica merci de info...deocamdata efectiv m-a socat vestea si incerc sa asimilez si apoi ma voi gandi ce voi face. ca niciodata desi sunt optimista acum nu vad nimic bun si sunt ff frustrata...ma rog sunt multe de spus dar nu vreau sa va ingreunez cu problemele mele.
exact acum o ora am aflat ca o prietena draga este gravida...cel putin m-a facut ceva sa zambesc si m-am bucurat tare ptr ea.
eliza_cri spune:
sashenka prezenta! mai rar, dar prezenta.
elfica bravo asa mami grijulie
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
Ramo_P spune:
sashenka si eu pe-aici din cand in cand
elfica de cand am aflat ca ai ramas insarcinata nu imi mai iese din cap ca vreau si eu am niste emotii pt tine, cand vei merge la eco sigur se va auzii inimioara