Ursuleti & ursulete de novdec2010(2)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Acum am aruncat un ochi si am vazut incurajarile voastre, va multumesc
Elfica din fericire nu e chiar cel mai rau scenariu, am un hematom de 2 cm ce mi-a dat sangerari cu cheaguri marti seara de am ajuns la urgenta. Trebuie sa stau la pat o saptamana si sa ma duc apoi la control, plus interzis la alaptat. Din fericire o am pe mama ce l-a luat pe Alex la ea noptile astea, si deja e ok nu mai cere tzitzi, sa vedem ca astazi va dormi acasa, daca ma simte aproape oare tot asa cuminte va fi?...
Amelia, si eu te rog sa lasi printesa in pace si vreau sa vad gandire pozitiva la tine
Brave, ce baietel precoce ai! clar ca e foarte importanta prezenta surorii mai mari
martuza, sanatate multa la copii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
buna fetele
e gata bagajul? sunteti pe drum?
la noi a plouat de dimineata insa acum s-a oprit sper sa aveti parte de vreme frumoasa la noi la gorj.
va pup si abia astept sa va cunosc
RamoP sanatate multa si gandire puternica, face minuni, hai va fi bine
Elfica lasa sa fim noi sanatosi si apoi o sa jucam si la nunta lor sa ne dea Dumnezeu putere sa ii crestem frumos si cu dragoste de frumos. pup mami si puii
Amelia fiecare copil are ritmul lui, nu trebuie sa disperi sa zice ca pana la varsta de 3 ani toti ajung la acelasi nivel lingvistic, motric si asa mai departe uniii evolueaza permanent iar altii ciclic.
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania
Elfica spune:
RamoP: Bravo, stai linistita cat poti de mult. Cate saptamani ai acum? Cum a reactionat Alex imediat dupa ce nu a mai fost alaptat, s-a lasat cu urlete si nopti nedormite sau nu? Dar in noaptea ce a trecut, cand a revenit la voi si s-a reintalnit cu mama si cu tzitzi? A uitat complet sau nu? Eu inca ii mai dau, iar in ultima vreme parca vrea mai mult, imi ridica bluza si in afara momentelor cand ii dau de obicei (adica la pranz la nani si seara la nani + noaptea, cand mai cere). Asta desi mananca foarte bine ziua in rest, nu de foame o face. Si acum, cand am ajuns la mesajul catre AnaO, pe care il cititi mai jos, a venit si mi-a ridicat bluza. Iar 240 ml de lapte i-a terminat la 9.20, dupa care a mai mancat si o feliuta de branza. Cata foame sa i se fi facut? Cred ca e doar de rasfat...
Elizacri si fetele care mai mergeti la party: Va uram petrecere frumoasa si vreme buna, sa nu fiti tintuite doar in casa. Poate ne aratati si noua niste poze de la intalnirea voastra.
Bravegirl: Mergeti si voi la intalnire, ce ati stabilit?
AnaO: La multi ani cu fericire si cu multe impliniri, sa fii o mama fericita si o viitoare mireasa plina de dragoste si intelegere. Cand trece dl. iubi la statutul de sot?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE 18 +
Elfica spune:
Sa va mai spun o nazdravanie de-a Iuliei de acum 5-10 minute. Are o pasiune mai veche cu dezbracatul, insa s-a mai estompat cu timpul, suportand pantalonii pe ea, dandu-si jos doar sosetele si botoseii si nevrand sa stea invelita cand e treaza sau semitreaza. Din cauza vremii de afara am imbracat-o mai gros, cu un costumas cu picioruse si maneci lungi si cu capse de sus pana jos pe un picior. De nu stiu cate ori de cand i-am pus costumasul, tot desfacea capsele. Ea le desfacea, eu le inchideam. Apoi i-a trecut. Eu stateam la calculator si ea s-a dezbracat complet, ramanand doar in pampers (desi ma uit relativ des la ea, chiar daca sunt la calculator). Apoi si-a deschis usa la sufragerie si a plecat. Eu m-am dus dupa ea sa vad pe unde e si ridicandu-ma de pe scaun, ii vad pe jos costumasul. O gasesc in bucatarie, cocotata pe cosul de gunoi si cu fata in chiuveta! In casa e frigut, eu sunt cu maneca lunga, pantaloni lungi si sosete in picioare si tot am mainile reci, iar ea se dezbraca! Am imbracat-o la loc si ma apuc iar sa scriu. Iar aud usa, iar costumasul pe jos! Ce ma fac cu ea, tre' sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie!
Si nu stiu daca v-am povestit de alta prostie de tre' sa fiu cu ochii pe ea mereu. Are pasiunea cu ridicatul in picioare oriunde: in scaunul de masa, in carut si.... mai nou in tricicleta. Nu are ham si nici nu ajunge la pedale si se plictiseste sa tina picioarele pe suportul de talpi si toata ziua se ridica in picioare pe sa, tinandu-se cu mainile de cadrul din jurul ei. Nici nu ii pot pune panza aceea deasupra capului, ca nu o vad din prima cand incearca sa se ridice si mi-e sa nu cada. Vad si eu alti copii care stau cuminti in tricicleta, dar Iulia nu, desi am incercat de mai multe ori, sperand ca ii trece curiozitatea asta! Si pana la pedale mai are destul, nu pot sa ma gandesc ca va fi captivata de mersul propriu-zis si va uita de figura cu ridicatul. O duc la circ, asa ii spun . Voi patiti asa ceva sau toate tricicletele au ham si vazand ca nu se pot ridica s-au potolit? Nu va spun cum a ajuns scaunul de masa de la atata sus-jos... E rupt pe lateral, desprins pe dedesubt
Sotul vrea sa cumpere altul pentru bebe2, dar eu i-am spus ca poate o fi cuminte si nu va fi cazul, ca de stat cuminte, poate sta. Daca iau, iau second hand, ca nu are rost sa iau nou, dar as evita si cheltuiala asta, daca pot.
Va pup, ca vad ca imi adoarme in brate, ca s-a trezit la 7.20 in loc de 8 si ceva, ca de obicei si automat si somnul de pranz se decaleaza.
BraveGirl spune:
Elfica, fac bagaje de zor Nu scap eu distractia
Sa stii ca si ai mei sunt nazdravani. Eu zic ca o sa mor de inima din cauza lor. Cel mai nasol e cd ii vine Ariannei sa sara de pe canapea pe taburet si P se ia dupa ea si el aterizeaza pe jos, evident direct in cap. Si ce, nu se lasa el! Plange si se urca din nou pe canapea
Cred ca eu ma car cu casa dupa mine..sa va zic ca mi-am luat scaunul de masa si cadita?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
buna fetele
am fost la intanire a fost mai mult decat bine, a fost superrrrrr . un mic trac din cauza faptului ca nu ne prea cunosteam ,dar tot bine a fost.
Corina
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania
Elfica spune:
Bravo, fetelor, bine ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine! Cati pui au fost, mari si mici? Au interactionat ok? Noi am fost in acest weekend la parintii nasilor, undeva langa Pitesti si ne-am simtit tare bine. Iar Iulia l-a luat in brate pe baiatul nasilor intr-una, era asa dulce, nu prea avem copii mici in jur, incat sa stea mai mult cu ei, iar cand ne vedem scurt cu un copil nu se afirma asa repede, trebuie sa ii lasam timp sa se desfasoare. Dar acolo am stat de vineri seara pana duminica seara si a avut timp de imbratisari , punea capul pe picioarele lui, cred ca va fi tare bucuroasa cand va veni bebe. Abia asteptam, tare draga ne era cand o vedeam cum reactiona. Sper sa avem cum sa ii aratam in continuare aceeasi afectiune ca si pana acum, incat sa nu resimta si gelozie! Si reactiona asa, cu afectiune, in conditiile in care baiatul respectiv nu reactiona deloc, o dadea la o parte, ii dadea cu piciorul, ma gandesc cum ar fi fost daca si el ii raspundea pe masura...
Bravegirl: ai luat casa cu tine cu folos sau au ramas nefolosite? Si eu sufar uneori din diverse cauze si as face ca tine, acolo a mancat cam alergata, ca nu mi-am luat scaunul de masa si nu vroia sa stea locului deloc. Ceilalti au spus ca e putin spus argint viu, ca nu sta 5 minute intr-un loc, daramite mai mult. Ziceau ca suntem curajosi ca il vrem pe bebe2. Si si eu am plecat cu cana de incalzit, cu razatoare si mai stiu eu ce...
martutza spune:
La multi ani,mult noroc si sanatate,veselie si iubire tuturor celor ce poarta numele Sf.imparati Constantin si Elena.
adipapazi spune:
bau!!
a fost tare frumu la munte.
au fostara urmatorii copii: bebe david de ana_o, puficele, antonia si dimitrie de eliza_cri, clara de anymona, raisa de ioana_mami, P si A de brvegirl, robert petru de cealalta eliza, bebe mare de vera (stai ca acum imi dau seama ca nu mai stiu daca e iulia sau delia, ca ma confuzeaza o discutie intre ea si elfica despre fetele lor si numele acestea 2), sebastian de crisis81 impreuna cu sister teodora, critiana de amelia in mare graba, lucaselu de danaint. noi, denaturati - fara copii.
s-a mancat, s-a dansat, s-a lasat cu pupaturi (mare crai si sebi, si petricutzu), pufele regulamentare, clara a inotat pe frigaraa aia in piscina si nicio raceala nimic, arianna s-a jucat cu teo si clara superfrumu. invazie de oki albastri/verzi (pufele, raisa, teo), eu in depresie ca toti papa nepasat si orice, fara scaunele si alte mizerii.
corina si iulia, sa va explic: plec la mare cu 2 masini ca sa incapem 6 persoane si bagajele aferente. asadar, nu sunteti singurele!!!nu iau cadita sau scaunel de papa, dar un lighenush nu ma lasa inima sa nu iau, un blenderus, o razatorica, sa zica mersi ca nu car sterilizatorul!
va pupi
Elfica spune:
Foarte frumos ca v-ati vazut, super ca s-a lasat si cu piscina, ca au interactionat copiii frumos. Rusine sa imi fie, desi imi sunteti tare dragi, nu am reusit sa ajung la intalnire voastre nici inainte de a naste puii, nici acum. Ba da, am fost la sarbatorirea primului anisor, la rest. Riviera, unde a fost tare frumos. Si daca acum nu pot veni, ce sa mai zic dupa ce apare si bebe2 si o iau de la capat cu stresul si lipsa acuta a timpului. Dar creste si bebitza mare, nu imi vine sa cred ca Iulia e atat de mare acum, asa ca timpul trece chiar mai repede decat mi-as dori! Va pup pe toate!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE 19 +