Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Am revenit.
Maria a facut febra toata noaptea, deci azi-noapte l-am mutat pe Matei cu sotul in sufragerie si eu am dormit cu ea ca sa o controlez, sa o tratez. Asta e nasol. cand sunt bolnavi, le schimb locul.
Referitor la varicela. Ai mei copilasi au avut in martie anul trecut. La Matei la gradinita a fost epidemie, absolut toti copilasii din grupa au facut (mai putin cei care facusera in anii anteriori). Matei a facut o forma oarecum usoara: fara febra, cu bube multe, dar nu exagerat de multe. Maria a facut febra 38 vreo 2 seri, dar a avut cateva valuri eruptive, sute, sute de bube, stare de agitatie, nu a dormit mai deloc. Din prima seara i-am dat Aerius (un sinonim al Claritinului)+mixtura mentolata. Nu i-am spalat decat in zona genitala pana nu li s-au uscat bubitele. Nu mai sunt contagiosi decat dupa ce incep sa le cada cojile. Desi nu s-a scarpinat niciunul, au fost cateva bubite care s-au rupt (din zona chilotului sau de pe spate) si acolo le-au ramas semne. Maria nu stia sa se scarpine si de aceea era asa agitata, se freca cumva de patut. Cred ca o deranjau f tare si bubitele din pasarica. Oricum a fost un cosmar.
La gradinita saptamanal se mai imbolnavea cate unul de varicela.
laura78nico spune:
'neata!
Ultima zi de iarna calendaristica!, dar la Bucuresti ninge usor.
Va doresc o zi usoara!
Ioanna81 spune:
Buna dimineata!
A veniiiiiiiiiiit primavara (sper)!!!!
sa avem, cu totii, o primavara minunata.
Ioanna81 spune:
Eu aseara am avut asa emotii am scris martisoarele pentru doamnele educatoare si pentru fetitele din grupa. ce frumooooss
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Buna dimineata! A veniiiiiiiiiiit primavara (sper)!!!! sa avem, cu totii, o primavara minunata. Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Ioana ningea asa frumos aseara in Bucuresti, de numai primavara nu zici ca venea!
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 Eu aseara am avut asa emotii am scris martisoarele pentru doamnele educatoare si pentru fetitele din grupa. ce frumooooss Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Super, si eu am avut emotii pt Ramona. Pana in prezent am inteles ca s-a descurcat bine cu doamna educatoare si dra de dans.
selen80 spune:
buna, fetelor, sa avem o primavara frumoasa, macar in suflete, daca afara nu avem sanse
multe multe pentru fiecare!
pot sa zic ca Ebruska e mai bine, nu i-au mai aparut multe bubite, deja majoritatea s-a uscat, febra n-a facut, noptile a dormit ara intrerupere...sa speram ca scapam repede! cred ca la gurita si-a rupt vreo 2 bubite , sunt rosii asa, ca o buba rupta, nu au coaja aia amronie ca restul care s-au uscat, om vedea care sunt consecintele dupa ce ii trec toate...probabil noaptea s-a mai scarpinat, n-ai cum s-o controlezi non stop, asta e....
Roxxy multa sanatate Mariei! cum mai sunteti?
va pup!
kemsy spune:
Salutare!!
Va doresc o primavara minunata!!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi