"E crucea mea"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

blackgirl0, cumnata alearga in vreo 3 sau 4 sate/comune, ca nici nu mai stiu acum...

Pierde mult cu naveta, ca si tine, de altfel, nu stiu tu cu ce mergi, ea cu trenul, maxi-taxi...

Dar o sa-i spun de Centru, daca mai are timp...

Face si meditatii la engleza, s-a inscris si la scoala de soferi... O nebunie... Uneori pica lata dupa-amiaza, si azi a adormit aici, la noi...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Selene, daca ai adauga la cate face cumnata ta faptul ca mai am de tinut o casa, un sot si-un copil de 3 ani vorbim de viata mea. Mi-am vazut copilul ieri dimineata 30 de minute si il mai vad in seara asta 3 ore. Intre timp: munca, studii, cursuri si... scoala de soferi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

soacra-ta s-a obisnuit asa, sa se planga, asta e modul ei de viata. s-ar putea daca divorteaza sa nu ii convina ca i se schimba acest mod de viata, ca nu o sa mai aibe de ce sa se planga. sau sa gaseasca alte motive de nemultumire. asta ii e stilul.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Selene, daca ai adauga la cate face cumnata ta faptul ca mai am de tinut o casa, un sot si-un copil de 3 ani vorbim de viata mea. Mi-am vazut copilul ieri dimineata 30 de minute si il mai vad in seara asta 3 ore. Intre timp: munca, studii, cursuri si... scoala de soferi!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Uitasem de cursul de homeopatie de la Bucuresti... :D

Ce v-ati potrivit...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput