Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
Ei, na, parca tu de unde te intolesti :P
(am bluze si de la 7-8 ani )
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel ops, monn, 4 numere mai putin? pai ai ajuns sa poti sa te imbraci la copii, la 12 ani, atunci!!! Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Ioi, chatonel, la voi in zona coliva e pe post de "dulce oricand"? La noi e asociata numa cu moartea...sau a mai fost discutia asta aici? Sau a fost pe forum, dar nu la club?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Floric Acum 4 ani am fost in vacanta prin toata tara, un circuit. Si cand am ajuns in Satu Mare, Baia Mare si imprejurimi am avut surpriza sa nu inteleg ce spun oamenii. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Dik cerbu', io-s nascuta in Satu Mare si crescuta in BM. Deci ai avut noroc atunci ca m-ai sunat fix cand eram in ore iar eu, necunoscand numarul, n-am sunat ulterior inapoi (credeam ca ma hartzuieste banca:)))
Floric spune:
Nouvus, stiu ca odata omu mi-a spus ca sunt produse vanatoresti (gen caprioara, si alte animale) la Metro sau Selgros. Si pe preturi pe masura.
Apropo, de asta. Nu stiu daca v-am spus ca am facut pate din iepure. Ca pentru incepatori a iesit bun dar pt urmatoarea tura ne vom experimenta. E delicios.
Da, Monn. Si eu am fost socata de inocularea slabiciunii copilului. Adica, altfel spus cine are bani are putere. Uitandu-ma la acest filmulet mi-ama dus aminte de spusele unei profe din facultate care spunea acelasi lucru dar cu alte cuvinte. Si anume, ca in viitor (atunci era 2000) ne vom defini ca personaje prin ceea ce detinem. Cum nu ne vom "satura" cu un tv in casa si vom "simti" nevoia sa avem fiecare cate unul, la fel cu telefoanele mobile, etc. Atunci o credeam infumurata si prea mult plimbata prin tari straine. Dar, da, chair daca era plimbata prin tari straine incerca sa ne prezinte viitorul. Pe care am ajuns sa il traim.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Saracii iepurasi, fie-va mila de mine, nu mai descrieti atrocitati cu iepurasi, crapi si alte vietatzuri...
Io nu stiu de ce, da' am incredere ca vom reusi sa evitam ca Phiphi sa fie spalata pe creier de consumerism; is tare optimista cand vine vorba de viitorul ei, o vad fiintza perfecta care asa va ramane no matter what
Monnvas, cum sa scazi 4 nr la pantaloni, bre?! Da' ce-o ramas de tine?!
Pe la 25 de ani imi luam si io blugi smecheri pentru 12-14 ani
Amu-s intr-o pasa aproape bulimica. De ex, de dimineata tot bag in mine paine cu dulceatza (io, care mananc dulceatza o data la 3-4 ani!!
Mananc...convulsiv!
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Dik cerbu', io-s nascuta in Satu Mare si crescuta in BM. Deci ai avut noroc atunci ca m-ai sunat fix cand eram in ore iar eu, necunoscand numarul, n-am sunat ulterior inapoi (credeam ca ma hartzuieste banca:))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
MA faci sa te sun iar, o data, asa pe shestache, sa nu stii cine te suna...sa vad daca "te inteleg".
Apropo de asta. mama mea a fost o perioada scurta bucatareasa la o scoala profesionala. Asta se intampla imediat dupa 90. Si la aceasta scoala (pe atunci inca se cautau scolile de meserii, pt a se invata o meserie)veneau copii din toata tara. Iar mama, si de fapt, toata familia, cum suntem mai milosi si empatici cu cei care "nu sunt acasa" s-a apropiat mai mult de cativa copii de pe la scoala, care locuiau la internat. La noi acasa era comandamentul de we. Veneau sa vb la telefon cu parintii, (nu existau mobile pe atunci in tara noastra), primeau pachete pe adresa noastra, etc. Ei, nu va spun ca asa am cunosc eu multiculturalitatea din tara noastra. Si mi-a palcut. O perioda am pastrat legatura cu ei si familiile lor dar...timpul trece, ochii se uita. Acesti copii erau din: Botosani, dintr-un sat apropiat Ipotestiului; Bistrita Nasaud, Dej, Gherla, imi scapa acum localitatea dar pe udneva de langa Timisoara. VA dati seama cand se intalneau toti la noi in casa...cum se vorbea si cum ne intelegeam. Fiecare cu stilul si regionalismele sale. De multe ori ceream lamuriri suplimentare, sa ne arate ce vrea, ce zice.
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ioi, chatonel, la voi in zona coliva e pe post de "dulce oricand"? La noi e asociata numa cu moartea...sau a mai fost discutia asta aici? Sau a fost pe forum, dar nu la club? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
si la noi e la fel, da pomenim si noi mortii si mincam e premiera la mine, pina acvum nu m-am incumetat, din cauza griului, ca-mi aminteam ca e greu de fiert, dar am acu griu prefiert.
Floric spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ioi, chatonel, la voi in zona coliva e pe post de "dulce oricand"? La noi e asociata numa cu moartea...sau a mai fost discutia asta aici? Sau a fost pe forum, dar nu la club? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Si aci. Cand am fost eu socata ca tu nu stii ce e aia coliva si mai ales ca nu ai mancat pana la ora respectiva. DAr apoi m-am lamurit ce si cum.
Poze Raru
Poze noi
Ilinca_M. spune:
Nu v-am zis ce distractie si-o inventat fii'mea. V-am zis ca se chinuia sa urce in cosul ala de cumparaturi de jucarie si se enerva ca nu reuseste. Mi-a fost mila si am ajutat-o, ba mai mult, am dat-o o tura prin hol...eeei, atat mi-a trebuit:(((
20 de minute a trebuit s-o imping cu carutzul in viteza prin casa, mi-am rupt spatele in doua...ma mir ca a tinut 13 kile caruciorul, e totusi de plastic, l-a primit in primavara de la prietena mea din Italia dar pana acum nu i-a gasit asa o utilizare, numa-l impingea ea cu diverse in el:))
L-am ascuns in timp ce doarme, pe ala nu-l mai vede decat cand e tac'su acasa, sa-si mai rupa si el schinarea
mireal spune:
Am reusit sa va prind din urma,cu greu, dar nu m-am lasat De la servici nu pot citi, dechid pagina si o inchid la plecare, dar nu apuc sa citesc sau sa scriu.Seara in ultimele saptamani am fost un pic ocupata cu alte cautari( de job).Ieri l-am dus pe Theo impreuna cu soacra la ei, ca ea nu prea mai vroia sa stea la noi si cu vremea asta nu vreau sa-l duc la cresa sa nu se imbolnaveasca.Le imbratisez pe Pisik si pe Bebestumph.Ma bucur ca s-au linistit apele pe aici.Imi aduc aminte ca in clasa a doua sau a treia ma tot bateam cu o colega si invatatoarea ne-a pus in aceeasi banca, incet ne-am imprietenit si am pastrat ani buni prietenia, drumurile s-au despartit la terminarea liceului din cauza distantei.Eu sunt in pijamale de dimineata(de bumbac-mov ) si tot rontai, ba una, ba alta.La pranz mi-am comandat de mancare si acum l-am trimis pe sot la cumparaturi, mi-ati facut pofta de peste.Ma simt obosita, in ultimul timp m-am culcat foarte tarziu.Mi-a placut camera lui Leon si site-ul Polyvore dat de Olga.