Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
Anaan, fetita aceea in pampers si cu paltonas e , daca tot e asa frumos imbracata, putea sa-i dea peste un chilotel
Simplyanna, ,chiar ma gandeam zilele trecute ce as mai manca: tocanita de iepure cu sos alb, facea bunica mea asa ceva in copilarie de te lingeai pe degete, cresteau iepuri, nutrii
Oare unde se gaseste carne de iepurila ? o fi la Metro ? ati luat vreodata ?
Ada e mult mai bine decat dimineata, vad ca nu-i mai curg asa tare mucii deci nu mai tuseste, sper pana luni sa fie gata viroza asta !
Noi asteptam acum gogosile de la mama
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
Insanatosire grabnica tuturor,mici si mari.
Florik multam de poze...asa mi s-a facut dor de Br ...Curat asa n-a fost in Br nici cand era zapada mai mica...cel putin in cei 30 de ani petrecuti de mine acolo nu-mi amintesc strazi asa de curate.
all
Trec la lucru...am in "program" un sal...fff finut(vb aceea "laudata-te gura ca-ti dau prajitura")
Ce stiu eu de aici,cred ca-i regionalizm totusi adus din moldova:
-ciutani-copii
-barabule vatusite-piure
-barabule cartofi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
chatonel spune:
mummm, bun crap pe gratar... si mai bun cu mujdei si mamaliga parca ai zis???!! te mai incap pantalonii? :) ca io as fi mincat ca sparta
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel bianca, vazui si io ceva din documentarul ala, pt mine era evident, nici o surpriza, insa ma bucur ca asta va face sa imi intelegeti optica in privinta Iziei si a consumerismului Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
La tine m-am si gandit cand l-am vazut
Nici eu nu am de gand sa devin sclava marcilor si a reclamelor tv, deocamdata chiar nu am cumparat nimic pt ca Ada a vazut reclama si e musai sa o aiba, plus ca eu nu sunt adepta banilor aruncati pe super jucarii de care se plictisesc la fel de repede
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Eu acum privesc la documentar. Daca pt unele dintre voi e "firesc", in sensul ca vi se pare obisnuinta sau deja va confruntati cu asa ceva, eu sunt de-a dreptul socata. Pana unde s-a ajuns!!!! Stiu ca indrustria pt copii este plin plin progres dar parca e prea mult.Prefer sa fiu mai inapoiata si sa dau copchilului lapte de vaca cu cereale storcite (cum le spun eu, adica boabe de grau, orz etc. deshidratate) decat Chico nu stiu cum de la Nestle. Si prefer sa se joace cu un creion si o hartie decat sa deseneze virtual pe un ipad sau cum s-or chema. Prefer sa fiu taranca inapoiata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
citat din mesajul lui novus Anaan, fetita aceea in pampers si cu paltonas e , daca tot e asa frumos imbracata, putea sa-i dea peste un chilotel Simplyanna, ,chiar ma gandeam zilele trecute ce as mai manca: tocanita de iepure cu sos alb, facea bunica mea asa ceva in copilarie de te lingeai pe degete, cresteau iepuri, nutrii Oare unde se gaseste carne de iepurila ? o fi la Metro ? ati luat vreodata ? Ada e mult mai bine decat dimineata, vad ca nu-i mai curg asa tare mucii deci nu mai tuseste, sper pana luni sa fie gata viroza asta ! Noi asteptam acum gogosile de la mama www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Novus...iepure se gaseste la mine in frigider. Iepure adevarat. De camp.
Poze Raru
Poze noi
chatonel spune:
citat din mesajul lui Floric Eu acum privesc la documentar. Daca pt unele dintre voi e "firesc", in sensul ca vi se pare obisnuinta sau deja va confruntati cu asa ceva, eu sunt de-a dreptul socata. Pana unde s-a ajuns!!!! Stiu ca indrustria pt copii este plin plin progres dar parca e prea mult.Prefer sa fiu mai inapoiata si sa dau copchilului lapte de vaca cu cereale storcite (cum le spun eu, adica boabe de grau, orz etc. deshidratate) decat Chico nu stiu cum de la Nestle. Si prefer sa se joace cu un creion si o hartie decat sa deseneze virtual pe un ipad sau cum s-or chema. Prefer sa fiu taranca inapoiata. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
floric, si eu sint exact pe aceeasi pozitie: copilului ii trebuie lucruri naturale, sanatoase, simple. Nu sofisticate si "in trend".
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
La tine m-am si gandit cand l-am vazut Nici eu nu am de gand sa devin sclava marcilor si a reclamelor tv, deocamdata chiar nu am cumparat nimic pt ca Ada a vazut reclama si e musai sa o aiba, plus ca eu nu sunt adepta banilor aruncati pe super jucarii de care se plictisesc la fel de repede www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
cool, deci nu v-am batut degeaba la cap
mi se pare ceva normal sa nu te lasi influentat de publicitati si sa stii sa le decriptezi; partea proasta e ca putini stau sa se gindeasca la asa ceva
Monnvas spune:
Cu mujdei si mamaliga, of cors!
Io am o lipsa cronica de pofta de mancare de 2-3 luni, asa ca pantalonii is f linistiti. Si-s cu 4 numere mai mici decat asta-vara
citat din mesajul lui chatonel mummm, bun crap pe gratar... si mai bun cu mujdei si mamaliga parca ai zis???!! te mai incap pantalonii? :) ca io as fi mincat ca sparta Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Acum 4 ani am fost in vacanta prin toata tara, un circuit. Si cand am ajuns in Satu Mare, Baia Mare si imprejurimi am avut surpriza sa nu inteleg ce spun oamenii. Asta apropo de ultima tema de pe aici. Asa mi-ar fi drag sa ne intalnim o data cat mai mutle din toate partile (eu care nu am fost nciodata la o intalnire) va dati seama ca ne-ar trebui traslator roman-roman. Des mi se intampla sa ma autosesizez cat de "rau" vorbesc, cu multa influenta moldoveneasca atunci cand ies in lume sau cand corbesc cu o persoana din alta zona. Si nu-mi palce izul asta moldovenesc desi am sange de moldovean in mine.
Poze Raru
Poze noi