Strugurasi de Sept-Oct2011 *34*
Raspunsuri - Pagina 4
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elly_b
jade daca mi-am pierdut simtul umorului inseamna ca am murit normal ca nu ma supar. ba mai mult sunt convinsa ca o sa te distreze si mai tare motivul.... prietena ta banuiesc ca nici nu stie cum il cheama pe caine piki inseamna "putzica" in olandeza si cum inca din burta eu i-am spus fiica-mii "gaga" (sper ca se intelege fara diacritice ca e cu i din a) si ii spun si in ziua de azi desi e ditamai caprita, asa si taica-su l-a "numit" pe fii-su piki. mami fericita de 2 comori Annelies (30.06.2005) si Ronald (21.09.2011) |
cand o sa fie mai mare ii ziceti pik?
JadeJador spune:
elly ce am mai ras
o sa i spun si ei ce inseamna
eu ii mai spun lui fimiu 'cacatzel' ![]()
broome da mai , inca este chel
avea mai mult par cand s a nascut decat acum :(
habar n am cand ii creste
inutsa n au fost bune chiftelele cu sos ? ![]()
bunny mai baga niste bancuri
i l am citit si lui barbata miu
sa moara ala de ras si alta nu ![]()
_
de
T 5+
seidana spune:
citat din mesajul lui elly_b
hmmm ... la asta nu m-am gandit ![]() mami fericita de 2 comori Annelies (30.06.2005) si Ronald (21.09.2011) |
inseamna ca noi suntem pregatite de 2 luni deja
Mancacioasa mea mica
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui broome Ma tot tin sa va intreb, la bebelusii vostri le creste parul?? Al meu tot 1mm lungime are de cand s-a nascut... Jade tu ziceai ca si T e chel? Cand incepe sa le creasca parul? sau nu e regula si e la fel ca si cu dintii, unii la 3 altii la 9 luni?:D |
noi am avut par mare la nastere, a picat cam 80 % din el, si acum ne-a crescut parul nou.. si ne cresteeee, deja capul e iar "imblanit"
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui seidana Legat de grup/ poze... eu propun asa: intra doar cine are un anume nr de mesaje intre noi, si mai mult dupa un nr de luni de a nu fi intre noi banam accesul la grup Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) ![]() |
de acord
cred ca a venit timpul sa facem putina curatenie pe acolo
_
de
T 5+
simmo spune:
ziua buna!
si noi pe-aici...
| citat din mesajul lui broome Ma tot tin sa va intreb, la bebelusii vostri le creste parul?? Al meu tot 1mm lungime are de cand s-a nascut... Jade tu ziceai ca si T e chel? Cand incepe sa le creasca parul? sau nu e regula si e la fel ca si cu dintii, unii la 3 altii la 9 luni?:D |
si ai mei au fost cheliosi pana tarziu, spre 10-12 luni; depinde de gene, eu asa cred

am vazut ca si may intreba despre acelasi lucru; eu cand ma uit acum la poze cu mady de pe la 7-8 luni nu-mi vine sa cred ce chelioasa era; avea cateva fire mici si blonde doar pe crestet si da impresia ca n-ar fi avut par deloc
oanaiasi spune:
Elly, mi-am comandat si eu necesarul de pe elemental. Eu ma apuc de facut sapun handmade
. Cand vine mama la mine imi preda lectia si de acolo sunt on my own!![]()
Sa vedem ce o iesi..
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
JadeJador spune:
| citat din mesajul lui simmo ziua buna!
si ai mei au fost cheliosi pana tarziu, spre 10-12 luni; depinde de gene, eu asa cred ![]() mami de boboci Marcu (febr. 2006) + Madalina (ian. 2010) + Adiel (sept. 2011)![]() |
cred ca daca ar depinde de gene , ar fi avut parul pana la brau
noi suntem parosi rauu de tot
eu ma plang ca am prea mult
_
de
T 5+
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador
de acord cred ca a venit timpul sa facem putina curatenie pe acolo _ de T 5+ |
faceti-va de cap..
Eu azi inca somej pe la ai mei .
oanaiasi spune:
Eu pe Eca am tuns-o acu vreo luna jumate. avea un smoc in varful capului cu un vartej in mijloc de toata frumusetea> Am bagat masina de tuns si jeap...am scapat-o de floaca haotica!![]()
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!

Annelies (30.06.2005) si
Ronald (21.09.2011)

de 
+ Madalina (ian. 2010)