Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

MONNA si eu sunt curioasa,eu inca nu realizez,deloc.
mai e un pic pic de tot...de obicei fetele sunt mai grabite parca nu?deci avem toate sansele si eu,strumfhy si Aredwynn sa nastem in acelasi timp
am o prietena care a nascut la 37 de saptamani,o fetita sanatoasa de 3,400 gr deci cine stie poate saptamana viitoare una dintre noi isi tine comoara in brate
eu sper sa ajung la 38 apoi sunt si mai linistita
nu se mai opreste ninsoarea,m-am saturat de zapada pana peste cap,am vazut la stiri cum se chinuie saracii oameni la Buzau si partile alea Doamne fereste!!

va pup ma alatur clubului buhuhu in seara asta ca azi am lenevit si sigur la noapte numai oi!!

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Mada nu stiu de ce dar eu am senzatia ca tu o sa fii prima , sunt curioasa sa vad daca asa o fi

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Monna sa te auda Dumnezeu si dupa mine sa veniti toate..marti vedem cum e mai sigur,apoi pe 22 fac dosarul la spital si drum bun la nastere!!
aa o intrebare(care nu incanta pe nimeni cred)cate kg ati luat ?
eu am ajuns la 18,cred ca mai pun vreo doua pana nasc sigur...de la 58 la 76 ,eu sper sa las cel putin 10 in spital sper la prea multe nu?

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna: OK, si eu sunt de parere sa tinem cel putin momentan pe toata lumea in listute, chiar daca mai apar si duplicate.
Magddalena: bag de seama ca tu abia astepti

34+ Bianca

Mergi la inceput

Mada eu pana la ultimul control (31 ian) am luat 14 kg, sa vad cate mai am de adunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Monna: OK, si eu sunt de parere sa tinem cel putin momentan pe toata lumea in listute, chiar daca mai apar si duplicate.

34+ Bianca

Ronina nu stiu, eu am facut o propunere, spuneti si voi cum vreti sa facem. Oricum fetele sunt binevenite oricand sa revina

Mergi la inceput

Da Ronina abia astept,parca nu am rabdare,cateodata am sentimente contradictorii,dar cred ca la fiecare e asa,cateodata o vreau cat mai repede,alta data imi zic sa mai stea in burtica ca mai dureaza mult si bine pana vine.
Monna bravo tie,mie imi e groaza de dupa nastere cum o sa fiu,am fost mereu mandra de corpul meu si acum.. .Ma gandesc ca se compenseaza cu minunea din burtica nu?Ca vor trece toate..

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Mada mie nu mi se par putine 14 Kg deci nu ma felicita ca inca mai am de luat . Dar pana la urma important e ca bebeii nostri sa fie sanatosi ca dupa ce nastem avem tot timpul sa dam jos si kg in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna: sigur ca mai asteptam opinii, dar intre timp ma gandeam sa te ajut si eu la update listuta dar nu am tupeu sa iau decizii de una singura, de aia ma gandeam macar noi 2 sa ne punem de acord
Magddalena: la fel si eu am momente cand de abia astept si momente cand intru in panica Eu am pus mai putine kg in sarcina dar ma ingrasasem in ultimii 2-3 ani vreo 9 kg asa ca tot voi avea si eu de muncit cu ele

34+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Eu sunt de parere ca dak nu a scris nimik de atata timp inseamna ca nu si-a dorit la noi in odisee. Anda a scris si la noi... Iar cu mamicile care scriu rar... cand ne mutam o sa trecem in lista doar pe cele care ne-au dat detalii de nastere, greutate, lungime... Sunt convinsa ca multe mamici ne citesc dar nu inteleg de ce nu intervin... Cam asta ast fi parerea mea legata de listuta.

Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata

Mergi la inceput