Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 30
Raspunsuri - Pagina 7
magddalena spune:
hello burtici
noi suntem inzapeziti,e jumatate de metru aici,blocati total,bine ca sotul e acs.Dimineata am sunat doctorul,mi-a zis ca e posibil sa fie tensiunea scazuta,daca se repeta sa merg la urgente,azi vad ca nu s-a mai repetat inca.
Amy saraca de tine,eu o luam razna fara lumina si caldura. ai grija de tine
Mai o fi luna plina,cum ziceti voi,ca si eu dorm rau de doua zile nu stiu de ce!!
pupe joc carti cu sotul,la greu si ia bataie saracul
mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Am scris si dimineata un mesaj...dar vad ca nu a aparut... probabil n-am mai dat trimite
Dara eu iti recomand rosiile Cherry... au gust bun... niciodata n-am nimerit fara gust.
Amy ma uit la tv si ma ingrozesc... e tare naspa ce povestesti...
Aredwynn si pe mine ma roade curiozitatea sa vad care sparge gheata... dar eu una nu ma vad nascand prea curand... mai am multe de facut... Sa va zic ca nu am spalat hainutele de bb, ca nu am facut bagaj, si nici medicul nu e in oras...
gabriela ce grasunica ai tu acolo...felicitari
happy sa treaca...
Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata
dara76 spune:
Ronina, ma bucur mult pentru analize, mai ales pentru transaminazele care te ingrijorau! Inseamna ca a fost de la fierul ala venos pana la urma?
Monna, felicitari pentru deal!!! Nu-i de colo, foarte misto oferta!
Mai ales ca e un echipament pe care-l vei folosi la greu.
Happy, imi pare rau pentru ocazia trista de maine
Eu nu stiu cu pus pe parti in prima luna, cre' ca o sa prefer nani pe spate cum recomanda astia, nu burta, nu parti, iar in rest timp petrecut supravegheat pe burtica sau parti (?) ca sa nu se aplatizeze caputul.
Merci, Strumfy, o sa mai bananai dupa legume, dar ma gandisem asa ca de-acum ma intereseaza chiar si mai tare surse de legume si credeam ca stie cineva vreo ferma organica ceva, erau unele pe langa Bucuresti, sau d'astea. Bine, n-ar mai fi avut rosii la vremea asta, stiu, dar nu stiam daca nu or fi inceput si pe la noi sa aduca legume organice prin magazine, ca alte produse organice stiu c-au mai adus, dar de legume nu stiu nicio sursa. Ma gandeam si la carnita, pentru mai incolo.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Happylica:
Tala, SuperMami: multu
Monna: bravo, sa folositi masina de spalat sanatosi
Dara: da, asa pare ca perfuziile alea mi-au dereglat ficatul pe moment. Nu stiu cum de, toti dr. se mira ca cica nu ar fi trebuit sa apara asa efecte adverse. In fine, bine ca a trecut
Io-s rupta de somn, cred ca bag o ora de reculegere in dormitor.
34+ Bianca
Tala spune:
Dara din cate am auzit sunt cateva magazine bio in Bucuresti dar si preturi pe masura. Insa daca vrei te pot pune in legatura cu un nene de la tara (un sat la 60km de Bucuresti, din satul unde a lucrat soacra-mea) care vine in fiecare vineri cu oua, carne si branza. Asa branza eu iau de la o stana de langa noi, si oua (cand nu-mi ajung cele de la gainile mele). Pt legume o solutie mai este sa vizitezi targurile de we din satele de langa Bucuresti. E suficient sa-ti faci 'relatia', verifici sursa la inceput si apoi nu mai ai probleme. Aici am pe cineva care-mi aduce si lapte de capra (pacat ca nu-i place lui David), am un vecin care creste iepuri (am crescut si noi, dar i-am facut cadou pt ca ne-a fost mila sa-i taiem ).
monna3 spune:
Dara, Ronina
Mada tin pumnii sa nu se mai repete si sa nu fie nevoie de mers la urgente
Si eu is tare curioasa cine sparge gheata la nascut
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
dia_tm spune:
Amy, bine ai revenit! Ne bucuram ca esti bine - sper ca pana deseara sa fie iar bine si caldut la voi in dormitor s sa faca fata centrala!
Dara, ma bucur ca ati gasit o solutie de tinut glicemia sub control!
Gabriela, ce bebe mare ai! ...cand auzid e aproape 3kg cred ca realizezi mai clar ca nu mai mult pana la marele eveniment!
Ce-i drept n-a mai ramas asa de mult ... eu ma consolez cu ideea ca ar trebui sa fiu mai spre sfarsit, asa ca astept mai intai sa aud povestilor burticilor mai maricele si mai inainte in evolutie ...chiar daca ma mai prinde uneori paranoia si ma gandesc si daca totusi se grabeste bebelina si nu mai are rabdare?
Ieri seara a fost dulce bebelina, si mai sociabila decat de obicei; i-a tras cateva ghionturi (presupun coate / pumni) si la sora-sa, care se prapadea de ras ...si astazi de dimineata ma intreba Adri daca ne mai putem juca iar cu bebe cand vine de la gradi
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
amy25 spune:
Cu centrala am rezolvat-o fetelor, incepe sa creasca bine temperatura.
Dar azi n-am facut mai nimic, mi-a fost foarte rau, durere de cap si de burta. Sper sa am chef maine, poate
Happylica- Dumnezeu sa te intareasca sa treci peste aceste momente destul de grele.
Am uitat ca am o gramada de
Si o masina intreaga de
Concluzia: Apa nu curge!!!
Poate se rezolva maine.
Mai oameni buni, in burta mea e o activitate teribila, numai coate si picioruse. Cred ca-i prind un piciorus pana la urma.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel
AMR 8 saptamani
ronina spune:
Monna: am vazut ca o avem si noi pe bulinuta27 de la bulgarasi in lista noastra, si am vazut ca a nascut astazi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=170270&REPLY_ID=7275885
Eu una nu am vazut-o postand pe la noi dar ma gandesc ca poate totusi o trecem la nasteri daca tot e in listuta. Pot sa fac si eu treaba asta dar pt ca nu o cunosc (nu am prins inceputul odiseei) iti cer si tie parerea sa vedem cum facem
Dia_tm: si cum a fost azi, a mai avut bebelina chef de joaca?
Amy: offf, a inghetat apa prin tevi? Doamne ce nebunie pe capul tau... Prinde-i piciorusul si pupa-l bine
34+ Bianca
monna3 spune:
Ronina nici eu nu o cunosc pe bulinuta, cand am intrat eu la odisee ea deja se mutase parca la cealalta odisee dar pt ca isi daduse datele am trecut-o si pe ea in listuta nestiind ca nu avea sa mai intre la noi. Si de asta am si facut strigarea aia pt ca ma gandeam ca atat cat mai stam la odisee sa mai ramana fetele in lista, poate totusi se gandesc sa mai revina pe la noi. Daca nu, eu propun ca atunci cand ne mutam de la odisee se ramana in lista numai fetele care au mai activat de-a lungul timpului. Avem si fete la care nici nu stim datele decat numele lor si-atat (din pacate)...
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani