Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 30
Raspunsuri - Pagina 6
irinaelena spune:
Dara, am vb cu prietena mea care face botezul la Bliss, prima oara a avut 37 de pers, acum are 52 + 14 copii. Ea crede ca va fi inghesuiala si e de parere ca acolo incap maxim 50. Revin cu amananute de la fata locului. Over.
LE: deci chiar sunt curioasa de unde viseaza astia ca au 80...sau poate am inteles eu gresit..
Irina, 30+ cu Maria
dara76 spune:
Multzu, Irina, eu ma gandeam ca s-or fi extins intre timp si au uitat sa actualizeze. Sau numara locuri la terasa sau ceva?
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
gabrielarusu spune:
buna fetelor
Venim si noi cu vesti bune de la eco pitica mea e o grasuna are 2950grame era tare activa ..casca, se juca cu manutele baga degetelele in gurita si are niste falcute mari ce mai ne-am topit dupa ea cand am vazut ce activitate avea.
Ieri am umblat toata ziua in Bucuresti am plecat de acasa la 5 dimineata de acasa ca sa ajung la Fundeni pt analize pe urma la eco si am ajuns acasa la ora 20.. dar a meritata am fost la cumparaturi i-am luat bebelusei patut, scoica etc. am gasit in autchan pt buricut minikit pt buricut de la chico care contine 3 comprese sterile si 3 bandaje elastice pt protectie si nu sunt nici scumpe parca 12 lei cutia.
34+ Maria Elisa
gabrielarusu spune:
Mai fetelor eu nu stiu ce sa-i cumpar piticii pt. invelit in casa sa-i iau saculet de dormit , paturica nu ff groasa sau o pilota mai subtirica, imi recomndase o vanzatoare o pilota subtirica ff frumosa nu mai retin cu ce este umpluta dar zicea ca este antialergica si in alt magazin imi recomnda o paturica acum chiar nu stiu ce sa fac sunt fff dezorientata.
34+ Maria Elisa
dara76 spune:
Gabriela, teoretic nu se recomanda decat sac de dormit din ala bagat pe manute, nu si paturici. Exista de diferite grosimi, 0,5-1 TOG sunt de vara, 2,5 TOG sunt mai groase. Cica nu se recomanda nici chiar invelit cu paturica la picioarele patului, ca daca pot impinge cu piciorele in ceva (tablia patului la picioare), exista riscul sa se intoarca in asa fel incat sa ajunga cu capul sub paturica. [Era asta intr-unul din linkurile de mai sus, azi am citit si eu. Sau cum a zis Tala, in caz de reflux, daca-l pui pe bebe inclinat, se poate rostogoli tot asa sub patura.]
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Buna fetele!
Dara: imi pare rau ca trebuie sa cresti cantitatea de insulina, dar ma bucur mult ca macar acum e glicemia sub control
Amy: ufff, prin ce peripetii a trebuit sa treci Ai grija mare de tine, poate e mai safe sa te muti la mami
Aredwynn: wow, incep burticile sa ajunga la termen, ce emotii ne asteapta
Happylica: pazeam forumul sa nu dispara pup sa-ti treaca indispozitia
Titi: wow ce de planuri, spor mult, sa va iasa toate!
Gabrielarusu: ce grasunica ai tu acolo ma bucur ca e activa si sanatoasa. Eu am luat si un sac de dormit si o paturica, sa vad ce-i place, ca am inteles ca unii bebei sunt mai pretentiosi. Sper sa suporte totusi sacul, din motivele deja enuntate de Dara. Oricum o paturica faina zic eu ca nu strica sa am, o pot folosi sa o invelesc in carucior cand e frig pe-afara.
Azi sunt tare happy, a ajuns in sfarsit sotiorul pe la clinica sa-mi ia rezultatele de la ultimele analize si sunt f bune Doar leucocitele usor crescute (ceea ce e normal in sarcina) in rest pana si transaminazele si hemoglobina sunt in grafic
34+ Bianca
happylica spune:
ramona, spor la treburi.. ca ai.. nu gluma
ronina, sunt indispusa ca maine ii fac parastas mamei de 6 luni. sunt asa.. nu pot nici macar sa plang. poate mi-ar fi mai simplu sa trag o criza de plans, m-as linisti.
gabriela, noi am optat pt sac de dormit. invelit.. nu. desi fetele.. inteleg k in prima luna bebelusii dorm pe parti.. deci ii punem din prima luna in sac.. sau nu?
35saptamani
AMR < 5 saptamani
varsta bebelusei Alexia
Tala spune:
Of Happy, ce greu trebuie sa-ti fie
Ronina ma bucur ca ai primit vesti asa de bune, sa o tineti tot asa!
Ramona da' aveti planuri, nu gluma
Happy eu n-am invelit puiul in prima luna si nici in sac nu l-am tinut. L-am imbracat de asa natura incat sa nu fie nevoie de astea. Salopetelele sunt sfinte din punctul meu de vedere.
Gabi cred ca ati avut o reuniune pe cinste! pupam grasutza. Te-ai plimbat ieri serios. Maine o sa fac si eu la fel pt ca daca iar vin ninsori vreau sa fiu pregatita si sa nu trebuiasca sa ies din casa.
monna3 spune:
Buna,
Meg aoleu... deja se joaca de-a mama, tata si copilul?
Amy, vorba Irinei, bine ca nu esti la termen ca daca te apuca atunci sa nasti sigur tati era "mos"
Dara bravo pt glicemia scazuta
Aredwynn si eu la fel am citit despre suzete, daca alaptatul este destul de bine stabilit e ok suzeta, daca nu e mai bine de asteptat pt ca dupa aia s-ar putea sa nu mai accepte sanul.
Happylica sa treaca starea naspa
titi spor la treburi ca vad ca aveti ceva
Gabriela felicitari pt vestile bune! Sa folositi sanatoase lucrurile cumparate
Ronina bravo pt analizele bune
Fetelor stiti ca va spuneam eu c-am facut comanda de masina de spalat? Ei, masina care am comandat-o noi nu o mai au pe stoc si nici nu mai avem vreo sansa s-o aduca asa ca ne-au oferit alte 2 optiuni (din care una e mai scumpa cu 250$ si una cu 200$) dar la acelasi pret la care era cea pe care o voiam noi, adica 560$. Ia ghiciti voi pe care am ales-o?? Evident ca pe cea mai scumpa . Azi trebuie sa vina sa ne-o aduca si s-o monteze deci de luni incep si eu in sfarsit operatiunea spalat hainute de bebe
Pup fetele
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
SuperMami_1 spune:
Amy, ne bucuram ca esti bine si ati depasit momentul cu bine, ne-am facut griji pentru tine!
Dara,Ronina si Gabi, felicitari pentru vestile bune!
Happy, vrem poooze cu noul look!
Titi, spor la treaba!uauuu ce de treaba aveti!
Miha, mamica fericita de Rares si 31+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"