Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Baba Lara,
Pai acolo e dezastru! Mai citesc, ma mai ingrozesc... si vad ca degeaba incearca Cris sa le zica ceva...sunt autiste complet
Nu inteleg de ce-i mai zic FIV..

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Eu am renuntat sa intru pe acel topic...inca de pe vremea cand eram "stupid and blind" (a se ceti nedocumentata si fara cash) si ma incapatanam cu FIVul la Cj... dar pe atunci se discuta despre muzici si retete culinare... Acuma e ok, se discuta de bebei macar ... reusiti nu in urma unui FIV la Cj... dar ce mai conteaza? :)))

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Cris, inseamna ca ce am vazut eu ieri, o fi fost un post mai vechi de-al tau? sau te-oi fi confundat?

Acu, pe de alta parte, sunt si doctori buni la Cluj doar ca daca ar fi si interesati de meseria pe care o fac, ar fi minunat, dar unii au alte prioritati...gen politica, prefectura....
Nu vreau sa va povestesc experienta mea de acolo, ca numai dupa ce am ajuns in Ungaria mi-am dat seama ca "stai ma nene, dar se poate si altfel!" adica sa te respecte medicul, sa nu te ia la mishto-uri, sa-ti explice ce ti-o facut si nu sa te nenoroceasca si dupa aia nici macar nu-ti mai raspunde la telefon...etc

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Nunu ... a fost post recent ... Mai scriu cand am ce scrie ... Eu n-am parere proasta despre dr de la Cluj, din contra, stiu cativa foarte buni. Eu am fost la Surcel... si l-as recomanda oricum cu toata increderea... daca ar fi medic la Kaali de ex Am ce am cu conditiile de FIV... Cum zici tu, abia cand am mers la Buda, am vazut ca se poate si altfel... fara sa te "zgaltaie" pe coridoare, peste praguri...pana in celalalt capat al spitalului imediat dupa punctie, sau mai rau, dupa ET. Si daca ziceai ceva.... ziceau "tantile" care te duceau (ca era ba asistenta, ba ingrijitoare, ba femeia de serv), ca sa stau linistita, ca de e sa se prinda, se prinde si daca te zgaltaie peste praguri Asta e doar un exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Hello girls
Am ajuns acasa, sunt efectiv franta, ma dor absolut toti muschiuleti, dar am avut parte de o zi perfecta pe partia din Predeal Am invatat si ceva nou "frunza pe varfuri", si desi am cam stat in genunchi la propriu, sunt foarte mandra de mine
Deci Lara ii faci concurenta serioasa lui Ari la scris zau asa, ai descris asa frumos ca mai mai imi vine sa citesc capitelele din urma Dar ai mare dreptate sunt multe fete minunate pe aici...
Samirutza cum a iesit tortul? Distractie placuta
Aristica ce ai gatit? ce treaba ai avut soro azi noapte?
Elenuso de ieri ma gandesc la placinta de dovleac; daca nu mai apuc nici o bucata iese scandal mare Distractie placuta maine, vad ca ai program serios
Pup toate fetele frumoase Lyly, Maria, Smaick, Ioana, Many, Coco & company
Noapte buna dragelor, see you tomorrow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

yey fete, toata lumea la apel
(qiao lipseste motivat)
aristica, sami, elenush, ioana, adrianaady, lyly, cris, big hugs girls, sa trecem cu bine de acest Ice-Age si sa vina marele dezghet
Ioana, eu si dr. House, mister sa fie..
Veve, nush ce sa zic, am facut si eu pe gazda o data si a disparut musafirul..
night, night girls, ma retrag intr-o-lume-de-vise

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata dragele mele!

Ady hai la placinta... are babuta pastrata pentru toate suratele ei. Sunt mandra de babuta particioasa cu placa

Lara, draga mea, ala nu e musafir serios daca a plecat asa repede...

Deci faza cu Antipa cred ca pica, ca musterii mei cred ca dorm dusi. Dar trebuie sa ma inarmez cu baloane, coifuri, imi fac doua cozi si imi iau si nasul cel rosu la circ si cu siguranta ca ori ma baga pe scena, ori nu mai intru deloc Deci nici soata nu ma lasa sa-mi fac codite
Mai fetelor, eu cand ma maturizez?

Mac sa devin fomeie serioasa

Va pup si sa aveti o duminica minunata!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata fete cucuiete.
ce faceti???

adriano,n-am mai facut tort ca n-a mai fost petrecere-surpriza, ca n-a mai plecat in excursie prietena mea cu fiica-sa....asadar petrecerea s-a transformat intr-un gratarel la ceas de seara,o felie de tort-facut de sarbatorita si o barfa in jurul mesei la un pahar de ceva.
la 11,30 eram acasa...bine ei stau si foarte aproape de noi.
i-am cumparat o geanta si un pulover de la Zara....foarte frumusele.

asaaaa....sunt trezita de la 7...i-am facut bagajul soatei ca a plecat in Strainezia...am mancat si eu un sanvic si am baut un fresh de porto...acu' ma uit pe geam si-mi vine sa ma dau cu capu de el cand vad ca iar ninge...am senzatia ca n-o a mai vad vreodata pomii inmuguriti si boschetii infloriti.
imi e dor sa ma imbrac cu fustite si bluzite flu-flu...cu pantofi cu toc inalt si cu pleata in vant....m-am saturat de cizme,strampi grosi,pulovere,geci,fulare

ma imbrac si ma duc la biserica si apoi ma duc pe la magazine.
in rest...ma simt cam maidaneza-asta-i vorba unei prietene de-a mea...care atunci cand nu are o directie precisa sau ceva obligatoriu de facut...zice ca-i maidaneza

hai...va pup si va doresc o Duminica asa cum vreti voi.
ne auzim cand ajung la magazinu nr.2 ca doar acolo am net.

.....unde am ramas???am vorbit cu Adina la telefon si am uitat ce mai vroiam sa spun....hai ca-mi aduc eu aminte.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata si de la mine,

Si eu am aceeasi senzatie vand ma uit pe geam, imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad cat ninge iar.
Mai vine oare primavara???
Tot incerc sa imi ridic moralul insa m-am saturat de haine groase, bine zici Samira.
Ady fata sportiva, cred ca ti-a mers la inima ziua la Predeal!
Eu am reusit ieri sa ma tai la un deget destul de nasol, nici nu imi vine sa cred...
Cu gandul la dovleac, pe car enu am de unde sa il iau, am facut o placinat cu branza dulce, ieri mai pe seara.
Azi mai pe la pranz mergem la o cafea la Starbucks, sa ne mai treaca de necajeala cu ninsoare.
Va pup pe toate, fara desoebire si cu drag

Mergi la inceput

Babutele mele dragi si infofolite

Eu sunt cu branula-n manuta ... ca am facut o frumusete de pneumonie si e musai sa ma intep. Oare e bai daca o sa incep FIV-ul la 1 luna si ceva dupa antibiotic?

Si inca ceva ... cu PAI-ul meu care nu-mi da pace... A facut cineva PAI 844 la Synevo?... ca nu-l gasesc nicicum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cris, asta-i PAIul ce trebuie facut la Synevo:
http://www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/

Mergi la inceput