Clubul "babelor" FIV-oase 6
Raspunsuri - Pagina 7
Lara27 spune:
'morgen ladies,
tocmai c'est fini breakfast-ul, un mock "breakfast of champions" (crenvusti de soia, oua 'ochiuri' (bio si facute direct pe teflon, fara ulei), salata rucola-rosii-ridiche alba si toast de secara). hubby acum pregateste un grande caffe latte, my favourite, portie de WE..
elenush, bad, bad veve..o astept pe Ioana, ca ea-i expertu' in premonitii, da' zic ca visele cu turcii is de bun augur
Ingerash_Mic, tu cum te-ai ratacit pe aici, puiule? comitetul de primire (aristica, samira, adrianaady, qiao, elenush, etc.) sunt busy (analize, organizat petreceri, dat cu placa, studiu intens servere, stresat vecinii, etc) asa ca ma bag io..
in primul rand iti recomand citirea topic-ului doar de amuzament, deoarece sunt convinsa ca vei pleca la odisee in no time, asa ca nu te mai intrista..
de invidiat pentru organe functionale, no way, nimeni de aici nu are the whole package, adikatelea, maxim 2 din 3, daca ai ovare care ovuleaza, sigur n-ai trompe, daca ai si una si alta, atunci e bai cu endo si daca esti cu adevarat lucky, atunci ai si trombo si stuff-uri autoimune, bonus..
ceteste si vei vedea ca asa e..
pe la cap. 4 se declansase world war I, Antanta vs. Puterile Centrale, dar lucrurile reintra in normal, deci nu te panica..
daca ai citit intro-ul aristicai, ti-ai dat seama despre ce e vorba aici..eu, citind acele randuri, scrise cu atata maiestrie, asa din "condei", am simtit o reala admiratie pentru aceasta femeie tanara, care a reusit in atat de putine cuvinte sa transmita atat de multa incredere si optimism, sa insire ganduri care emana o forta si o maturitate cu mult peste varsta ei biologica..bine, acum ea-i si 'de meserie', noi, celelalte, de profil real, ne exprimam cum putem, dupa posibilitati..
samira, e..oooff, mi-ar trebui un capitol intreg sa vorbesc despre ea..e o very special lady, o doamna cu un suflet mare si o inima pe masura, e 'backbone-ul' acestui sub-forum de fiv-uri, e o fata cu niste ochi albastri, cu mult mai frumosi decat a lui PK..
adrianaady, elenush, qiao si multe alte fete pe care eu le 'cunosc' mai putin, se-mpart intre job-analize-proceduri de ani de zile fara sa-si fi pierdut umorul, care e irezistibil..
Ioana e one special girl, cu 'derogare' speciala la acest topic, e o fata tonica si care a demonstrat ca, ceea ce incepe in "shut-uit' se poate transforma intr-o dragoste cu nabadai..
apoi, mai sunt mamicile to be si cele tribale, laura, balanta, adina, care prin postarile lor dau savoare si culoare unor subiecte, de multe ori..gri
eu , hmmm, sunt la randul meu un new entry, ambitia mea e sa ajung pe lista aristicai de sexy-mothers, dar, pan-acum n-am reusit nici sa ma bage in seama..
hai, o zi faina sa avem
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
Lara27 spune:
Ingerash, nu mey , nu sunt medic, am doar "talente" multiple, niciunul din ele nu e acela de facut copii..
later: fain motto ti-ai ales, din partea mea un big like
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
lyly_mar spune:
hello fetele
din ciclul :cat mai e AMH-ul meu la ML?...deci,efectiv e 1,74ng/mleu inteleg ca de la fiv-ul din noiembrie mi-a crescut
fsh=6,35 ,lh=4,71,estradiolul =24 ..as putea sa mai incerc neste fiv-uri, ceva p-acolo
o zi buna fetele!
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
acum am ajuns acasa...iar plecata de le 8 dimineata de acasa.
da am avut succesuri pe unde am fost
la mine a inceput perioada de comenzi pentru sezonul de toamna-iarna 2012-2013 si vreo saptamana tot asa o tin.
orice as face am in fata ochilor numai numere de modele,tipuri de piei,nuante de materiale etc etc.
de unde ne aprovizionam noi facem comenzi de 2 ori pe an:pentru sezonul de primavara-vara si pentru toamna-iarna...si marfa cand vine...vine toata pentru un sezon-cate 5-7000 perechi odata.
nu se mai fac aprovizionarile putin cate putin cum se faceau inainte...nu nene,cu precomanda facuta cu un an inainte....ce comanzi,aia primesti ,aia platesti...nu-si mai baga altu banii sa aduca marfa si s-o imrastie in piata apoi...asa ca de aia trebuie sa fim extrem de atenti la ce comandam,cum,cat si in ce forma.
in alta ordine de idei...e o vreme absolut spurcata afara.
am venit acasa sa ma schimb ca fusei si io imbracata ca o bussines lady ce ma aflu...imi trag o rochie din jerse,scurta pe mine si neshte ciorapi d-aia grosi...mascarita sunt...imi trag pe cap si caciula rosie din blana...iau soata si plecam la mall in cautare de cadou si apoi aterizam direct la petrecere.
va pupizez maxim
lara,ce descriere mi-ai facut tu acolo...
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
aristica spune:
Da eu zau ca nu ignor pe nimeni! De revelion, ravasul pe care l-am tras era magnific: "MANY WORK"...si se adevereste. Si cum nu suntem prea instariti, da' vrem copchi personali, strangem banuti, deci muncim (bine, mai mult eu, ca sotului imi vine uneori sa-i recoltez "esenta" intr-un borcan si gataaaa). Sfarsitul lui decembrie, ianuarie si putin din februarie au fost pentru a strange banutii de cazare, drum, masa si analize. Am reusit sa-i adun, acum urmeaza cei pentru injectii si de la inceputul lui aprilie sunt cu munca mai putina
In dimineata asta am recoltat analizele mocca de la medicul de familie: 4 mosi, noi, 4 babe...deh, consortul se temea sa nu se termine plafonul
Am recoltat hepatitele&Co langa Many - a fost super si la bani si la asteptare. Iar Many sta intr-o zona incredibila: felicitari!
Am dormit 5 ore, ca azi-noapte am avut treaba
Acum voi incerca sa gatesc ceva: Doamne ajuta!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lyly_mar spune:
aristico,iti pumnii sa iasa ceva comestibil..dc nu iese, nu-i bai,ca ai vin rosu
samiro,sa te simti bine la petrecere
fetele
many_bani spune:
Aristica ma bucur ca ti-a placut CMMB, sper ca nu ai uitat sa lasi la receptia adresa de mail ca sa primesti analizele, pana ajungi sa le ridici. Despre plafon, eu am fost in diferite zile ale lunii si mereu am gasit fonduri. De ceva timp au si clinica de pediatrie si ma bate gandul sa-i fac lui Vlad abonament, dar niciodata nu am avut suficient timp , sa studiez problema.
Despre zona, nu stiu ce sa zic, eu stau in partea de blocuri a str.(dupa primarie) iar dupa blocuri nu este prea placut. Cand ne-am mutat aici tare greu ne-am acomodat, nici macar cainele nu era incantat, dar ne-am obisnuit si ce este fain ca ajunge relativ usor/repede cam peste tot si avem acea gradinita relativ aproape. De vreo 2 ani tot ne propunem sa cautam ceva, sa ne mutam, la mai multe camere, insa nu am facut nimic serios in acest sens, aici avem 2 locuri de parcare, 2 boxe si suntem convinsi ca nu mai gasim asa ceva, pe bani mai putini. O-lume-de-vis?
Fetelor eu sunt tare suparata din cauza vremii, imi vine sa plang continuu, parintii mei sunt in jud. Buzau, langa Rm.Sarat, patru zile nu am stiut nimic de ei si cand vedeam la tv ce este pe acolo, of Doamne. De ieri au iar curent si cred ca am vorbit cu mama, pus cap la cap, ore bune, dar cand am vazut cod portocaliu de ninsoare iar, nu va spun si simt ca nici ei nu stau prea bine cu moralul. Mare noroc am avut ca atunci cand am pus centrala, la ei in camera si in bucatarie am lasat totusi sobele de teracota si au avut caldura, dar cum hidroforul nu a mers, nu au avut apa in casa si cel mai greu a fost cu wc. in curte. Sper sa treaca cu bine acest cod.
Scuza-ti daca m-am intis cu mesajul
ioana3110 spune:
:-)))))))))))))))
Lara - apropos de commentul Ingerasului,vezi ce face reclama? se vede ca lucrez in marketing...
eu propun sa te punem pe prima pagina cu rosu:
LARA = medic toate specialitatile - viitor pediatru!
Sami- pai te plangi de petrecere dear?
Citat: |
citat din mesajul lui Ingerash_Mic Lara esti medic? MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Ingeras - bine ai venit!
Lara- ai uitat-o pe Lyly- prietena mea de suferinta pe care pana nu o vad gravidita, eu nu plec de-aici CLAR!
merci de descriere. Love u2.
Samiruto, suna tare tentant ce faci tu acolo..hmm...trebe neaparat sa iti fac vizita la magazin dupa ce trece Ice Age-ul asta
Artistico - uuuuuuh, m-am inroshit toata nebunatico!
Many - iti tin pumnii pentru parintii tai...cred ca te-ai speriat rau saracutzo de tine. Sper sa fie totul ok in continuare ca uite ce ne pashte iara....
Elenush....premonitiile nu functioneaza pe inghetzul asta dar incerc cu globul ....il agit sa vedem ce iese. Daca vb cu Lori, o pup tare. E bine, da?
Seara buna gagici!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
elenus26 spune:
Manamana mana mana... adica: Bunasearaaa dragele mele!
Eu declar weekendul de dat in mintea copiilor. Dupa ce am trezit vecinii si soatza, am inceput sa plang ca vreau la film. Asa ca m-a dus la film... la MUPPETS In sala erau vreo 5 adulti cu noi cu tot si vreo 15 copii. Doar noi doi radeam si cantam...
Maine dimineata am primit o invitatie la Antipa, iar de la 12 mergem la Cirque du Soleil
Lara bine ca ai fost tu aici sa intampini babutzele cele noi, ca in nadejdea noastra... Si apropo de turci, in timpul filmului, soata m-a intrebat incetisor daca nu mergem spre sfarsitul verii la Stambul? NORMAL!
Sami petrecere frumoasa! Subscriu la faza cu descrierea babutzei Lara
Lylysor te pup si te imbratisez
Aristico iti tin pumnii!
Ioana zi orice, dar de bine sa fie!
Pupici
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite