Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara
am gasit FIV cluj
Pai bine doamna doctor...adikatelea tu citesti asa ceva si-ti gasishi sa te razbuni pe mine ??? :-))) eu zic ca e un semn .... un semn BUN!!

Noapte buna fetelor si weekend fain!

PS: Samirutzooo , nu te-ai inzapezit, asa-i?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ioana
enjoy!!!

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Baba Lara,
Pai acolo e dezastru! Mai citesc, ma mai ingrozesc... si vad ca degeaba incearca Cris sa le zica ceva...sunt autiste complet
Nu inteleg de ce-i mai zic FIV..

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

deci nu mai pot, zau, poti sa faci stand-up comedy fara probleme..jeeezzz, imi curg lacrimile de atata ras..hugs

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

buna seara
mai este loc de o „babuta” mai tinerica asa?
nu sunt foarte veche pe forum si nici la statutul de aspiranta.. am mai scris la alte topicuri dar o perioada nu am mai intrat..

am 25 jumate, sotul aproape 30.. am demarat proiectul bebe in decembrie 2009.. de atunci am descoperit ca detin ceva mutatii (logic ca a trebuit sa ajung la Bucuresti ca sa le descopar ca medicii de aici isi dau interesul mai putin ).. sotul a avut OATZS severa pentru care a facut tratament si cand a repetat spermograma (cu 1 saptamana inainte sa termine tratamentul) i s-a pus diagnosticul de normospermie (tind sa cred ca din cauza faptului ca inca era sub tratament)
pe 24 si 25 ianuarie 2012 am facut IA la Medlife cu domnul doctor Albu Dragos, dar din pacate nu suntem „gravizi” asa ca asteptam rusii

merg sa recuperez celelalte capitole, am citit multe lucruri foarte interesante si-mi place aici la voi

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

acum 15 minute am ajuns acasa.
sunt obosita,tracasata,nitel intoarsa cu dosu-n sus si nu vreau decat un dush,o mandarina si patul.
maine ma asteapta o zi ca azi...iar noaptea o petrecere

va pupizez maixim.
seara faina va doresc.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

sami, missed you all day!!

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Lara esti medic?

PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

mai am putin si termin de citit capitolul 2.. m-am amuzat teribil dar m-am si intristat.. vorbiti de ovulatii eu nici nu stiu ce-i aia.. in sensul ca nu ovulez
o sigura data am ovulat (ovulatie "confirmata" in grafic, prin masurarea temperaturii bazale) cu closty si asta s-a intamplat in a treia luna consecutiva... apoi la stimularea pentru IA stiu doar ca am avut foliculi multi si pe ovarul stang si pe ovarul drept (mai babani pe dreptul) dar nu stiu sigur daca s-au spart (mi s-a administrat pregnyl de 5000 dar eu stiu daca s-or fi spart ca eco nu mi s-a facut).. va invidiez ca aveti ovulatii.. eu am ovare cu aspect micropolichistic si AMH 14 (limita maxima e 8)..

merg sa mai citesc o tura

PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata!!

Io nu mai pociii!!! De doua nopti visez numai turci, Stambul...si ma trezesc cu un ranjet de nu mi-l sterge nimeni toata ziua

Babuta Lara ti-am pastrat placinta
Ce-mi mai plac afacerile cu tine... Vezi alunele sa fie in coaja, prajite si cu sare.

Qiao te-ai gandit bine la mugurii de pin. Mi-as face o salata cu peste, muguri de pin si sos de iaurt Hai ca poti sa te bagi la placinta

Am citit si eu vreo doua pagini la Odiseea Clujului , ca m-ati facut curioasa

Ioana

Sami sa nu la petrecere Azi ai de facut tortul ala minune?

Eu ma apuc sa-mi trezesc pe rand: sotul, vecinii...dau drumul la aspirator imediat ce ies de pe forum. Haaa!!! Veve reaaa!!

Va pup pe toate

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput