Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,unde te duci domnita la aerobic???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

adrianaady ai fost la aerobic pe vremea asta? esti o eroina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Da, am profitat ca am ajuns acasa pe la 17.30 si am fugit la aerobic. A mers la suflet, imi era dor ca nu am mai fost de aproape o saptamina
Samira pe linga liceul Hasdeu, se numeste Saria Club, nu arata exceptional, dar sunt 3 instructoare foarte faine
Sabina e greu pina te urnesti, apoi e usor... si eu sunt foarte motivata zilele astea

Mergi la inceput

:)
eu m-am apucat de aerobic la 1 decembrie. m-am simtit bine vreo...10 zile. am fost...sa zicem...din doua in doua zile. am mai rezistat putin si in ianuarie dar am lasat-o balta de cand cu zapezile astea. oricum, cu zapezi sau fara, foarte greu mi-am gasit motivatia prin ianuarie.
in ceea ce ma priveste...as putea spune ca faceam vreo...50% din exercitiile care se faceau. anemica tare sunt oricat trag de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Adrianaady, asa-i ca sunt nemiloase cu toate bucatele de care vbesc?
Lesin de pofta la placinta cu visine.
Acum va las ca ma duc la aerobic in sufragerie:200 abdomene,10 minute pilates fund si coapse, apoi alte seturi de exercitii.total minim 30 minute.
Azi am mancat un sandvis transparent la micul dejun, o salata de rosii cu branza la pranz si acum voi baga mandarine si pomelo.
Si sper sa bag si filmul the skin i live in.

Pup

Ps:sa se simta inculpata cu placinta: vii si ne dai si noua o placinta? Remarci, sper, omonimia. Asa ca pastreaza o punga in congelator pt cand ne face samiroiu gratar. Imi dai si la paket 2 bucati pt chimen si anason.ma rog, anasoanca a fct 11500 si de maine o bag la dieta.

Mergi la inceput

adinutzo,sigur ca pastrez visine pentru condimente...doar imi sunt dragi de mor.

ooofff....unde esti lara,colega mea de suferinta pe tema de RIF???
io ma gandesc asa:am facut un calcul in goana calului si testele de imunitate pe care as vrea sa le fac ma costa cam 2000 de lei.
ok,le fac...unde s-a dus mia se mai duce si suta...daaaar...le fac doar daca gasesc medicul dispus sa si trateze eventualele probleme.
ca daca turcii mi-o trantesc precum PK si-mi spun ca ei nu trateaza problema chiarr daca testele ies in afara valorilor de referinta....pai nu ma mai complic sa le fac.
pentru ce sa le fac???doar ca sa am certitudinea ca am o problema???nu ma incalzeste daca nu am si solutia la ea si nici medicul dispus sa o gaseasca.
asadar...nu ma grabesc sa fac analizele astea.
o sa le pun lista in fata turcilor si exact asta ii intreb:daca vor veni cu solutii si propuneri in functie de rezultatele analizelor sau imi vor propune una-alta dupa ureche.
sunt dispusa sa merg in Turcia si pentru biopsie de endo cu o luna inainte de FIV daca imi fac structura limfocitara din tesutul prelevat ca analiza histopatologica nu ma intereseaza,iar imunofenotiparea din sange nu e concludenta si o fac degeaba.
hmmm...oare fac asa ceva???
ce-ar fi sa trimit eu un mail la dr.Ozan ca asta raspunde repede.
hai ca ma duc.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

bravo
da eu le-as scrie cum ai scris mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

deeeci, daca tot ati vorbit atat de mancaruri minunate, am facut si o supa de rosii, ca atat m-am priceput si stateam pe urma in bucatarie si ma gandeam cu voce tare "da' parca vroiam sa fac si ceva dulce ..." pe urma mi-am adus aminte ca de fapt lumile de pe aici faceau ceva dulce si bun. sotului i-a disparut instantaneu sclipirea din ochi. poate in viitorul apropiat ... cine stie ... nimeresc vreo clatita si nu o lipesc pe tavan

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

am scris...abia astept raspunsul...si nu as vrea sa fie unul care sa ma dezamageasca.

qiao,buna si supa de rosii...noi vara o facem des...supa

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

terminai si eu fasolea
noapte buna si vise soricoase babutelor

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput