Clubul "babelor" FIV-oase 6
Raspunsuri - Pagina 24
samira33 spune:
neeeeeee....ioana,nu cred ca s-a sinchisit prea tare de tiglele lipsa...mai degraba are treaba cu rezolvarea vreunui mister si a ramas inzapezita pe undeva.
mikado,ti-ai editat mesajul ca sa adaugi prostii,da???
ei bine....atunci priveste-l pe domnu' asta ...ce-ti inspira???
ce am spus eu de atatea ori???
in perioada de dupa transfer...NU AVEM VOIE SA CADEM IN BUTOI.NU SUNTEM NEGATIVISTE.NU STAM CU OCHII IN KILOTI SI NU CAUTAM SEMNE.
in cele 2 saptamani pana la Beta suntem PUPO-adicatelea Pregnant untill proven otherwise!!!capisci???
asta inseamna ca suntem ZEN,mancam bine,ne odihnim,zambim,ne rugam.
sunt 2 saptamani in care ne alintam,ne rasfatam,ne consideram si ne comportam ca si cum am fi gravidute.
iar daca dupa 2 saptamani Beta ne contrazice...atunci avem voie sa urlam,sa ne certam cu Divinitatea,sa plangem,sa cerem explicatii,sa suferim,sa ne lingem ranile si intr-un final sa adunam cioburile fiintei noastre,imprastiate intr-o mie de zari...doar pentru a reconstrui o noua fiinta,mai buna,mai puternica si mai dornica sa reia lupta asta oribila cu infertilitatea...lupta pe care fiecare dintre noi o va castiga la un mom.dat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
bine...nu ca as fi eu vreo detinatoare de adevaruri absolute...da' e o perioada frumoasa,plina de emotie....si bine ar fi sa fie emotie constructiva.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
mikado spune:
Samirico, ce bine le zici
ma cam sperie d-nul cu maciuca ... promit sa nu mai las pesimismul sa ma invadeze
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
samira33 spune:
sabinutzo,da le mananci calde clatitele alea ca daca se racesc se solidifica si uleiul de palmier si se face scarbos.
sa ai pofta
mikado,asa te vreau.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
5ab1na spune:
pai eu asta fac...sper sa ma opresc la un moment dat.
sotul e in bucatarie si eu ma duc...cand aud ca e gata o clatita...
samira33 spune:
aha...foarte tare!!!
si la noi in familie se intampla la fel...doar ca "hotul" e sotul meu.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adrianaady spune:
Pai e frumos mai dragelor? Imi dadui sufletul la aerobic , vin acasa si maninc 2 mere in timp ce citesc de sarmale, papanasi , fasole si placinta de visine
Mai, mai ca ma lua rusinea ca eu nu gatesc asa bunatati ca voi, noroc ca imi trecu repede
Afara ninge asa frumos, imi aminteste de vremea cand eram copil si ne sapuneam cu zapada de ne ingheta fata si eram rosii ca racii... ce mai vremuri...uff
Mariatrecu ziua de azi, imediat se intoarce sotul
Samiai mare dreptate , cele 2 saptamini tre sa fie minunate
O seara buna si calduroasa
5ab1na spune:
:)))) aadina ma faci sa rad.
pe bune iti spun ca in afara de clatite si cartofi prajiti, in ceea ce priveste mancarea, nu stie sa faca nimic nimic altceva. si astea le-a invatat in facultate.
dar da sfaturi si putina boia, si oregano, si cimbru, si piper si inca un pic de sare.....