Cum sa scapam de matreata?
Raspunsuri - Pagina 3
laurenta spune:
prin prisma meseriei va spun sa nu folositi MAI ALES la copii Nizoral, ducray intradevar este bunicel,pt copii.foloseste sampoane usoare,neivazivwe sau f dure...tip pantene, vichy.......sunt sampoane si tratamente care calmeaza scalpul,sebumul,textura firului de par.......nu pot sati recomand nici una ca nu am vz scalpul,dar sensiblu stiu ca avea ff multe........si matreata nu trece niciodata de la prima spalare
J.D. spune:
Laurenta, cum poti sa spui ca Pantene este de recomandat? este unul dintre cele mai proaste sampoane de pe piata si este plin de chimicale. sampoanele bune sunt cele de farmacie, nu cele de 3 lei de pe raft din supermarket. mai ales cand e vorba de copii!
Finn Constantine 15.10.2009 si
29+
Euan Tudor
laurenta spune:
ai dreptate J.D imi lipsea negatia din fraza.........NU acestor sampoane ........din comert mai ales pt copii.......si problema cu matreata e destul de serioasa deci luate din farmnacie dar samponul nizoral este un dsampon f dur si destul de invaziv.
lorellay spune:
am aceeasi problema..
cineva mi-a recomandat Sapun moale..de la Plafar. Folosesc de o luna si mi se pare mai bine. Acum e perioada de purtat caciula oricum.Deci mai am rabdare. Aveam multa matreata imediat ce mi se usca parul.Acum ma tine 2 zile ok.
Chiar asa se numeste Sapun moale lichid vegetal, cu saruri de potasiu si costa 11-11,5 lei.
CODRIN *15.02.2005 si
DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
gabidaniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_lex82 Gabidaniela, tu de atunci tot acelasi sampon folosesti? Adica daca te speli cu altceva matreata reapare? un flacon pe luna ajunge daca te speli de 2-3 ori/ saptamana? |
Nu ma spal numai cu el. Cumpar o data un tub de Ducray, cand se termina iau iar Pantene, si tot asa. Da, ajunge chiar mai mult. Adica nah, vb de o persoana.
ILONA_21 spune:
Azi am mers la dermatologie la particular iar medicul mi-a zis sa continui sa folosesc tot nizoral pentru ca este bun la copii.Mie personal nu imi place cum spala parul copilului dar nu asta e problema,problema e ca nu scapam de matreata
.Sapunul moale e recomandat si la copii?
laurenta spune:
sampoanele impotriva matretii contin zinc....indicat este sa gasesti un sampon pt copii care contine zinc in afara de acest nizoral