Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
maraki spune:
Super raspuns Dia Perfect de acord dar nu stiu daca mi-ar fi venit in minte atunci pe moment sa spun asta. Mai degraba as fi cerut si bacsisul dat initial Plus de asta, as fi cerut sa vorbesc cu patronul imediat! Numai la noi se poate intampla asta Toanca imi pare rau Cred ca te-ai blocat cand ai auzit Serios, nu i-as mai fi dat nimic!
La noi, una calda, una rece Ma bucuram ca si-a gasit Andreea serviciu....a dat-o afaraInca nu stiu motivul, aflu dupa-masa cand vin de la sv.
G_I_O spune:
Gata, am luat evaluarea!!!
chiar daca inainte sa intram il intreaba o alta psiholoaga cati ani are...zice 5:((, pe urma se corecteaza la 6. nu mai stie data nasterii si i-a zis ca nu face niciun sport.
M-am uitat panicata la sot si i-am zis sa plecam de acolo, ca va pica evaluarea la cat e de emotiv.
Intram in sala....d-na care-l testa socializeaza cu el, noi completam actele...se destinde copilul meu si totul ok. s-a cam intins acolo pe scaun, dar a rezistat 20 minute cat era testarea. S-a incurcat la inversare de rol...trebuia sa-i puna el intrebari doamnei si ea sa raspunda fix pe o imagine...cam greu a fost, dar pana la urma s-a descurcat.
O facuram si pe asta, acum asteptam inscrierea.
Cosmi si eu mai trebuie sa iau azi cateva martisoare...educ. lui Marco i-am luat un set de cercei frumosi, cu snur de martisor...sa vedem educ. lui Edi si ingrijitoarei ce iau si directoarei.
Iuliana acele date le-a completat si dir. gradinitei la inspectorat...acolo nu erau si copiii nostri pe liste. dar de recenzat nu a venit nimeni sa o faca.
Macar voi v-ati scos cu scoala privata.
ieri vine sotul si-mi zice ca se va face la spectrum din toamna o clasa numai de romani....parca ne parea rau ca nu am incercat sa aflam mai multe....dar nu e tarziu nici pe parcursul anului...ma gandesc eu...vedem cum evolueaza Marco, daca ii place si totul merge bine la scoala de stat, daca nu...ma bucur ca mai este o obtiune.
In ce priveste chelnerul...pai el a fost bine intentionat...nu a vrut sa-ti ia mai mult decat se da in general...e asa o regula nescrisa cu cei 10%. eu am patit-o ca nici nu ne-a mai adus restul....asta mi se parte de prost gust.
hai mai maraki, Dia...ce sunteti asa exigente....omul a stiut ca 10% merita si i-a adus la cunostinta Iulianei.....
Maraki cum naiba a fost concediata? of doamne! tare nasol.....
o zi buna fetele!
bumbita spune:
ioana felicitari pentru evaluare!
cosmi interesant martisorul...cred ca vom face si noi in seara asta sa si le puna ei in piept.
si eu trebuie sa iau azi martisoare: 8 pentru fetitele din grupa lui edi, 8 pentruy fetitele din grupa lui sebi, la directiare, la cele doua educatoare, la doamna de engleza si la cele doua ingrijitoare.
maraki spune:
Gio felicitari lui Marco Ati scapat de un stres Nu stiu motivul pt care nu mai lucreaza Andreea. Tare curioasa sant cand vin de la sv. Ea nu stie cum este lumea in Germania; cand a fost trimisa jos la kela ( subsol, in depozit ) a spus ca-i este frica iar seful a raspuns: e clar! S-a dus sa aduca ce trebuia pt bar, dar cine stie cum a luat-o seful, ce concluzie a tras.Ieri spunea ca nu au avut dimineata nici o masa si a stat de vorba cu un client o ora jumate Iar o bila neagra de la sef, banuiesc. Alaltaieri le.a dat sa manance orez simplu cu parmezan, ea si.a pus foarte putin si cand a intrebat-o seful de ce nu vrea mai mult, a raspuns ca a mai mancat orez zilele astea. iar o bila neagra pt ca, dupa cum ii stiu eu pe italieni, pot sa iti dea in fiecare zi paste si nu comenteaza nimeni. Asa era la Giuseppe, zi de zi, fara exceptie, pasteeee
toanca spune:
GIO, felicitari pentru evaluare.
Chelnarul a venit sa imi atraga atentia ca NU i-am lasat 10%
G_I_O spune:
Iuliana stai ca m-am incurcat...deci trebuia sa-i lasi 92 lei, nu 77...conform legii cu 10%....aha.......naspa....mai bine tacea ca si asa a fost destul bacsisul.
Maraki in primele mele zile cand am lucrat in fata la bar si la casa...seful (italian) mi-a atras atentia ca nu socializez destul cu clientii. pe urma m-am invatat frate si tare-mi placea sambata (atunci lucram la bar si casa) sa vb. cu clientii, dar nu stateam numai cu ei...mai stergeam ceva, mai bagam la masina... ma gandesc si eu cand a vazut ca sta 90 min. cu un client ce s-o fi gandit...ca sta la si adio munca. Plus celelalte de care zici...si uite asa....
Seful meu nu putea sa ne vada ca stam mai mult de 2-3 minute...murea...tot timpul trebuia sa facem ceva si ne cautam, chiar daca nu aveam...stergeam barul si de 2-3 ori, numai sa ne vada cu carpa in mana.
Bumbi mersi. Marco are numai 2 fetite in grupa...la Edi sunt cam mici, mi-e sa nu se intepe...si parca ar trebui la toti, nu numai la fetite ca asa sunt copiii. asa ca anul asta cred ca sarim peste copii. Nici lor nu le pun in piept tot de frica acului.
bumbita spune:
LA FETITE LE LUAM BRATARICI CU SNUR SI MARGELUTE SI LOR LE VOI PUNE IN PIEPT MARTISOARELE DUPA MODEL COSMINA CU SNURULET DE MARTISOR...SI AM SCAPAT DE AC.
G_I_O spune:
Cum le prinzi de bluza? modelul Cosminei...ori le lipesti ori le prinzi cu ac...alta modalitate nu stiu....
bumbita spune:
eeei, le lipesc snurul in spatele dischetei ... si le pun la gat...sau il prind cu ac de siguranta, vad eu...
ma gandesc ca le va fi tare drag sa le "produca " ei insisi..