Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Bumbii ai tai nu au auzit de recesamant pt ca nu au copii micirecenzorii au venit numai la cei care au copii de dat la scoala si recensarea s.a facut la nivel national nu numai in Bucuresti , de asta si anuntul de scoala postat mai sus de tine, sa se stie exact nr de copii care doresc sa vina la aceasta scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

Buna!!!

nu se aude inca nimicin legatura cu viza de flotant.

maraki, eu zic sa nu i-o iei in nume de rau andreei..lasa ca o sa aiba ea timp sa spele si vasele cand va fi la casa ei.

nu in asta consta bunul simt si respectul..cel putin, asa vad eu lucrurile..

ma gandesc la fetele de 20 de ani...poate la fel eram si noi, stiam ca le face mama pe toate..asa ca, ce sa zic, sunt tinere, recent intrate in viata...

comunicarea este primordiala...

www.dropshots.com/bumbita2" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

wwwoooowwwww BumbiiiiiiiAsa vezi tu lucrurile? Nu am pretentii sa spele nimic de la noi, dar macar cand aduce farfuriile din dormitor sa nu le mai lase in baza mea. Nu sant absurda, cand este cu mine in bucatarie si aduce ceva la spalat, le spal eu. Ea spune sa le spele ea dar zic: nu sant eu aici? Dar frate, cand dorm noaptea sau nu sant acasa ziua, poate macar sa lase asa cum gaseste. O inteleg ca-i este greu sa stea la noi,vrea sa stea singuri asa cum am vrut si eu si ziceam ca nu mai rezist la socrosenie. Diferenta este ca la socrosenie, cat am stat,absolut tot ce era de facut intr-o casa, eu le faceam.De la Andreea am pretentia doar sa spele vasele unde mananca si sa aiba grija sa fie ok domitorul lor. Nu cred ca sant atat de absurda.

Cosmi nu sant incurcate itele pt Bianca Este super tare ca a primit cadou chiar de la baiatul care-i place Iti dai seama cum sta ea seara in pat, inainte de culcare,si se gandeste la tipul in cauza? Stiu ca asa faceam si eu prin clasa a VI-a

Giova Doamne ajuta sa iasa cum vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Cosmi eu inteleg ce zici...dar astia de la scoala cu directorul in frunte nu au zis nimic de recensamant. si sa stam linistiti.
Bumbi da, daca am invittati pt cateva zile normal ca nu fac ei nimic....dar din moment ce convietuim in aceeasi casa.....am alte asteptari.
Nu stiu zau daca ti-ar place sa muncesti tu si pt. nurori. cand or pleca de la tine cine mai munceste pt ele?.
Maraki sunt perfect de acord cu tine....dar pt asta trebuie sa-i spui fetei in fata... gasesti tu o modalitate sa nu se simta ofensata.

Mergi la inceput

eu chiar cred ca asta cu recensamantul e numai la Bucuresti...sau cel putin acolo s-a facut...
la mine si la alte mamici din Timisoara nu a venit nimeni acasa....desi avem copii de scoala, nu?
Cosmi la tine a venit?
Bumbi la tine a venit cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

la noi nu a venit nimeni cu recensamantul...nici cand am fost noi acasa si nici cand nu am fost ( nu ne-a zis portarul sa fii trecut cineva in sensul asta ).

cosmi "surprize" in banca? ca in "liceeni"? mai exista asa tineri in ziua de azi? foooarte frumos!!!

Mergi la inceput

Imi zicea azi un tatic ca a vrut sa-si faca flotantul. si i-a zis nu stiu ce inspector, ca nu are rost ca nu se mai tine cont de asta.

Alta veste aflata e ca au castigat parintii in instanta.
o fi adevarat? ati auzit ceva?

am aflat cateva din intrebarile de la evaluare. Il intreb pe Marco in ce anotipm suntem....el sta si se gandeste.... Edi din spatele lui: anotimpul iarna!. cred ca-l evaluez si pe el...poate intra in gr. mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare...

am luat martisoare f frumoaseiar azi am facut cu copiii mei de la scoala si tare drag le.a fost...am luat un disc demachiant l.am lipit pe un carton apoi 2 paiete si am pus ca ochi, un nas din nasture ,o gura din hartie glasata si i.am pus si par din lana colorata si gata...Martisel(asa l.am numit)...

GIO eu ziceam de spaga data directorului sa se intre in scoala nu de doaman invatatoare la care se doreste..directorul stie clar ca la inscrierea computerizata nu se poate face nimiccriterii sunt multe eu am zis doar 2 ca sa.ti faci o idee.Ca sa se apeleze la aceste criterii trebuie sa fie mai multi copii inscrisi decat locuri.La mine au venit recenzorii ,ne.au pus intrebari unde vrem sa dam papanul la scoala ...le.am comunicat si ne.au pus sa semnam.

Bumbii ce bine ca s.a marit ziua...caldura sa mai vina si gata stam numai afara...si mie imi place ca Bianca ,,cunoaste ,, si alte forme de a face curte unei fete

Maraki eu n am stat cu soacra decat o perioada scurta de timp si era asa cum zici tu...facea ea tot ,dar la noi in camera si daca se intampla sa mancam numai noi 2 e clar ca faceam curat pentru ca asa mi se pare normal ,asa ca esti indreptatita sa.i zici A cum ar trebui sa procedeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mai ce discutii....
Nici la noi nu a venit nimeni sa ne recenzeze, dar ne-au cerut asemenea informatii la gradi; or fi transmis informatiile cei de la gradi?
Noi, pe de o parte, am scapat cu toate nebunia asta
In schimb, la munca e o nebunie de nedescris; nici la wc nu apuc sa ajung...
E super naspa; nu ma plang de munca, dar vin una peste alta; nici nu apuci bine sa te uiti pe un lucru ca ti se cere altul
Ieri a facut si Matei extrudatul, iar acum asteptam rezultatele care sper din suflet de fie bune.
Maraki, perfect de acord cu tine si cu GIO.
Mie nu mi se pare normal sa lase vasele asa nespalate.
Da, poate ar trebui sa ii spui.
Am luat si noi martisoare si am constatat cu placere ca anul asta au fost foarte reusite.
GIO, super tare Edi cu evaluarea
Cosmi, deci Bianca primeste cadouri de la admiratori secreti
Bumbi, haide mai ca nu le cad mainile nurorilor daca spala si ele un vas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Haideti sa va povestesc ceva...

Sambata seara mi-am serbat ziua de nastere impreuna cu prietenii apropiati la Restaurantul Piccadilly
Toate bune si frumoase pana in momentul in care a venit nota de plata.
Totalul a fost de 923 lei, iar eu i-am lasat chelnarului 1000 de lei, ceea ce rezulta o "spaga" de 77 de lei (suficient m-am gandit eu).
A venit chelnarul la mine si mi-a spus ca nu am lasat bine pentru ca trebuie sa las 10% din consumatie, adica o diferenta de 15.3 lei.
Mie personal mi s-a parut de o nesimtire iesita din comun, dar fiind cu prietenii nu am avut chef de scandal.
Mi s-a parut de-a dreptul incredibil tupeul chelnarului respectiv si din acest motiv pot spune ca m-au pierdut de client si mi-au lasat un gust amar.....
E....ce parere aveti?
Super tare nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui toanca
... A venit chelnarul la mine si mi-a spus ca nu am lasat bine pentru ca trebuie sa las 10% din consumatie, adica o diferenta de 15.3 lei.
...

Serios??? cred ca i-as fi spus in fata ca bacsisul ein funtie de serviciu, atitudine etc., iar atitudinea lui imi demonstreaza clar ca am gresit ingrozitor si i-am lasat cu mult mai mult decat merita.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput