Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

nu se mai termina odata cu streptococul asta/ scarlatina.

Marco a terminat antibioticul, sambata si Edi. astept sa treaca 10 zile si ne exudam din nou.
La Marco ii dau si remediul streptoccoccinum 10 zile, sper sa nu-l mai ia.

Bumbi am inteles....nasol ca nu te mai poate ajuta si ca pleaca si atatea invatatoare la pensie.
Cadou? Iese diseara in oras cu prietenii...chiar radeam si i-am zis ca poate ii primeste doar in cluburile de guy, ca doar azi sunt dragobetele.
nu ma astept la nimic semnificativ...poate cand or veni vremuri mai bune.
Iuliana si pe noi nu ne servesti cu nimic? .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

la sebi a avut o reactie ciudata streptococul asta...nu a avut scarlatina...au confirmat analizele de sange si urina...a avut o angina streptococica ...deci nu a avut febra, sau limba incarcata ( nu stiu denumiea medicala ) decat o alergie pe corp trei -patru zile...

ioana ce stii despre streptoccoccinum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Maraki fata cu care ai poza pe Fb, e Roxi a ta?
Bumbi mi-a zis o tipa ca io-a zis pediatra sa ia Streptococcinum CH 30 o doza/zi, timp de 10 zile si pe urma CH 200 odata pe sapt.
Ea i-a dat dupa ce a terminat cu antibioticul. La Marco asa fac, eu am luat doar homeopate....vom vedea la exudat ce si cum......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Referitor la recensamant, pe site-ul scolii noastre au pus urmatoarele informatii:

DE LA ISMB ( ioana, ma gandesc ca fiecare Inspectorat a stabilit o procedura proprie de recenzare si inscriere pe etape):

PRECIZARI PRIVIND CUPRINDEREA COPIILOR IN CLASA PREGATITOARE SI IN CLASA I, IN ANUL SCOLAR 2012-2013

In situatia in care adresa de domiciliu sau resedinta nu se regaseste in nicio circumscriptie scolara din municipiul Bucuresti, parintii se vor adresa Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti printr-o solicitare scrisa pana pe data de 24.02.2012.

Parintii copiilor care nu au fost recenzati in perioada 30.01.2012-18.02.2012 sunt rugati sa se adreseze unitatii de invatamant in a carei circumscriptie scolara este arondata adresa de domiciliu sau resedinta pentru a fi luati in evidenta.

In cazul in care prescolarii nu se regasesc in evidentele unitatilor de invatamant respective, scolarizarea acestora in anul scolar 2012-2013 se va face pe locurile ramase libere la nivelul municipiului Bucuresti.

RUGAM PARINTII CU DOMICILIUL SAU RESEDINTA IN CIRCUMSCRIPTIA SCOLII 97, AI CAROR COPII NU AU FOST RECENZATI PANA LA ACEASTA DATA, SA SE ADRESEZE SECRETARIATULUI SCOLII NOASTRE PANA VINERI, 24.02.2012, ORA 18.00, PENTRU A FI CUPRINSI IN BAZA DE DATE, IN VEDEREA INSCRIERII COPILULUI IN CLASA PREGATITOARE SAU CLASA I, IN PRIMA ETAPA (5- 16.03.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui G_I_O

IULIANA! Multa sananate si fericire alaturi de baietii tai! sa ai o zi superba si o viata la fel de frumoasa ca si pana acum!

Neatza!
ce fac fetele?
eu sun pe la inspectorat....in concluzie:
Daca copiii au 6 ani impliniti la 31 aug. 2012, nu trebuie evaluati, indiferent din mediul din care provin( privat acreditat/neacreditat, stat).
asa ca noi deocamdata sarim peste evaluare....e contestata vad ca d emulta lume.
ieri imi zicea o mamica ca un baietel de 7 ani a picat testul....a incurcat cifrele cu literele.
Luni se afiseaza si la scoala lista cu actele necesare, asa ca asteptam pana atunci.

Giova, la nemti, fara evaluare nu se poate. In Ro am vazut ca cei evaluati sant cu parintii in sala, aici nu ai voie sa asisti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toanca

Multumesc mult de urari
M-am petrecut cu colegii, iar maine cu gasca....
La mine cum Dragobetele se suprapune cu ziua mea, sotul imi face o singura surpriza

Azi ne-au anuntat de la gradi ca iar au cazuri de scarlatina si ca atare trebuie sa ne facem si noi analizele

Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

La multi ani Toncuta Sa fii sanatoasa, fericita, cu noroc si impliniri in viata, asa cum ai reusit pana acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui G_I_O

Maraki fata cu care ai poza pe Fb, e Roxi a ta?
Bumbi mi-a zis o tipa ca io-a zis pediatra sa ia Streptococcinum CH 30 o doza/zi, timp de 10 zile si pe urma CH 200 odata pe sapt.
Ea i-a dat dupa ce a terminat cu antibioticul. La Marco asa fac, eu am luat doar homeopate....vom vedea la exudat ce si cum......

Nu Giovalinda Roxana este slaba Fata din fb este a vecinei Maria de la mine din bloc. Ea nu stie bine romaneste si chiar m-a amuzat mesajul ei Zici ca ar fi postat de un tip pt vreo gagica Parintii ei, desi amandoi romani, au vorbit cu fetele numai in germana. Anne-Marie intelege dar vb mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

TOANCA LA MULTI ANI SI TOT BINE DIN LUME TI L DORESC ALATURI DE CEI DRAGI!!

eu acasa numai cu sotulla un pahar si o vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Inca o data va multumesc frumos
GIO, cum mai sa nu va servesc cu nimic?

Azi am scapat si noi cu dentistul; Matei a fost super cumintel, dar si medicul super.
Luni facem si noi extrudatul si mi-e cam teama ca nu imi vine sa ii dau acum 10 zile antibiotic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici ...dau cafea

eu m am trezit de dimineata ca trebuie sa merg la cursurisi afara e un friggg

cand va aud cu streptococi astia...stiu ce am tras cu bianca si va inteleg supararea.

Maraki asa mi se pare si mie normal sa se faca evaluarea..fara parinti dar nain romanica sistemul asta nu e pus la punc deloc ,iar cei care se afla la conducerea ministerului educatiei au pierdut contactul cu realitatea.
Bumbii lasa ca poate invatatoarele care vin sunt super si atunci iti vor lua din griji
Toanca bine ca ati scapat de dentist iar pentru curajos...ma ia groaza cand ma gandesc la ce o sa faca papan cand o sa i cada primul dinte,,,fricos tare, Bianca isi scoatea dintii singura.Cu scarlatina la voi in gradinita e cam nasol , e clar ca focarul e acolo si ar tb inchisa.
GIO zapaceala mare cu evaluarea asta...nu mi se pare normal ca cei care sunt la particular sa fie obligatidaca sunt in regula si autorizati mi se pare discriminarebine ca s a rezolvat.
Diamai ai un pic si gatacred ca ai niste emotii
SILVII ce face puiul mic?ce faci tu?ANA? ...

revin

Mergi la inceput