LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 19
andre_ea spune:
Buna dimineata,
Aici e o zi frumoasa cu soare si asa bine imi pica dupa atatea zile gri.
Miere, sanatate multa la copii. E bine ca l-au tinut tuburile pe Aidan max. timpului. Succes la noua operatie.
Si ai mei sunt muciosi nevoie mare. M-am cam saturat zau.
Va pup,
O zi frumoasa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
crisspy spune:
'Neata,
Miere sanatate multa puilor ! Nu stiu ce sa-ti zic cu biberonul decat rabdare, rabdare, rabdare...pana la urma o sa-l ia. Asa am patit si eu cu Andra si stiu ca nu e deloc usor .
Iulia ma bucur ca ii place Carlei la noua gradi. O sa inceapa sa si doarma si poate sa si manance .
Dark sanatate si voua ! Si vacanta placuta!
Va las niste si ca mandra mea a facut duminica 6 luni. Si a inceput cu ta-ta-ta ...deh, pe mama o lasa mai tarziu. Sper sa fie mai vorbareata ca Razvi, el zicea ta-ta pe la 8-9 luni.
Sunt mai bine amandoi, nu mai tusesc, cred ca am terminat cu bolile pe saptamana asta . Trebuie sa-i fac vaccinul mandrei dar mai astept sa-si revina complet. Saptamana astea a scazut de la 6 kg la 5,8kg, deci tot la categoria fulg ne incadram.
fetele
anna-mama spune:
Criss, la multi ani, Andrei!!! Ai fetita mare, nici nu stiu cand a trecut timpul. Cat despre kg...asa sunt unii copii, finutul meu are 5 luni si 5700gr, dsr e sanatos si energic! Si are 63 cm, Andra cat e de lunga? Sanatate multa, sa nu mai vina nicio boala la voi!
Iulia, mai e putin si face si mezina 3 ani! Ma bucur ca ii place la gradi
Dark, sanatate multa si concediu placut!
Miere
Ioana, Porumbita, ce mai fac burticile?
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Si are 63 cm, Andra cat e de lunga? Sanatate multa, sa nu mai vina nicio boala la voi! |
Pai la 5 luni avea 67 cm, azi o masor sa vedem daca a mai crescut...macar in lungime
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisspy
Pai la 5 luni avea 67 cm, azi o masor sa vedem daca a mai crescut...macar in lungime Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Ce fetita mare!!! Pai eu stiam ca daca in lungime creste, perimetrul cranian creste si are un tonus bun atunci e ok copilul. Iar Andra e o veselie in continuu
miereamara spune:
La multi anisori Andra! Pune putina carnita pe tine ca sa nu mai fie mami ingrijorata!
Am incercat si Nuk aseara, ce sa zic, macar nu a plans cand i-am bagat tetina in gura. am incercat si sippy cup, se joaca cu ea dar nu stie sa traga. Am tot citit despre asta si am constantat ca nu suntem singurii, o multime de copii refuza biberonul, la noi problema este ca va merge la cresa. O sa fac programare la consultanta in lactatie care ne-a ajutat la inceput, dar na...acum pt biberon:))
Rox, cu Aidan asteptam sa vedem cum este dupa tratamentul cu antibiotic, am o alta programare pt el in 5 saptamani, oricum as vrea sa programez operatia pana incep eu serviciul full time. Nu mai aude bine deloc, cu o ureche aproape deloc si una cat de cat ok.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
miereamara spune:
Nadia are in jur de 5.700 la 3 luni si un pic. Ea a pus cam 800 g/luna in medie. Sa vedem acum cu boala asta cat o fi slabit.
Rox, voiam sa te intreb ceva. I-au facut un test din ala rapid pt strep saptamana trecuta si au iesit "traces", deci nu pozitiv dar nici negativ. si i-au dat 3 zile de antibiotic. Mie nu mi se pare sa aiba simptome de strep, nu o deranjeaza gatul si mananca super bine. As vrea sa cer o cultura de laborator.
Cat de sigure sunt testele astea rapide? pot da fals pozitiv?
toata lumea zice ca nu prea poti sa faci strep inainte de 3 ani, dar Aidan a facut la un an si noi suntem purtatori.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
roxanaz spune:
pe testul ala rapid mai greu cu contaminarea. dar si "Traces" ala suna asa... cam ca struto-camila . io nu i-as da antibiotic 3 zile nici sa ma omori, da' e vorbad e copilu meu si practica mea...
edit ca sa zic ca daca ea e purtatoare ala e semnul - adica "urmele" alea. are simptome??
bai saracu Aidan, ce tampenie sa aiba chestia asta cu ne-auzitul... imi dau seama ce frustrant trebuie sa fie pentru el
andre_ea spune:
Si Tudor se plange ca nu aude cu o ureche. De fapt ne plangem noi ca nu ne raspunde sau ne roaga sa repetam intrebarile. Merge azi la ORL, ca ma-sa nebuna nu l-a programat la timp la dr.
Rox, sanatate multa tatalui tau.
pentru Andra.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.