LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Porumbita tu cum mai esti? ai mai avut contractii?

ms de intrebare, dupa sapt aia de no spa forte si utrogestan nu am mai avut probleme; cand simt eu ca am facut efort prea mult ma intind si se relaxeaza burta..
momentan e totul ok!

Mergi la inceput

miere aidan e rezistent, sper sa se rezolve fara alt set de tuburi

ref la nadia mai incercati cu biberonul si in zilele cand esti tu acasa (adica sa incerce lucian seara/noapte), ma gandesc ca pana la urma o sa il accepte;
la R au mers cele de la Avent de 0+ si apoi canuta cu cioc de silicon de la NuK

iulia la R la gradinita sunt copii care in primele sapt nu mancau/sau mancau doar anumite lucruri, insa acum nu mai au probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELEEEEEEEE
VA ROG FRUMOS SA IMI SPUNETI SI MIE CU CE ATI REZOLVAT STOMATITA?????
SUNT DISPERATA
ANTONIA ARE PUROI IN GAT
FEBRA 39-40 DE 4 ZILE
ANTIBIOTIC
SI A APOARUT SI ASTA ACU
SI NU MAI MANANCA DELOC
SI O DOARE RAUUUUUUUUUUU

Mergi la inceput

PORUMBITA offffffffff
imi cer mii de scuze ca nu am ajuns nici macar pana la posta
ba mi-a fost mie rau
ba acu antoniei
offfffff
sincer ma dispera
febra asta mare ma termina
si acum cu stomatita
offffffff
imi cer mii de scuze
te am in gand in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Rox mersi, cam asa m-am gandit si eu, ca poate e doar purtatoare, nu are simptome.

Porumbita, noi incercam biberonul de cand avea nadia o luna, in fiecare seara...

Cami, multa sanatate fetei!

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

cami vb cu irina; iti dau cu copy paste la ce am folosit noi cand a avut robert

diflucan sirop ca antimicotic ca avea o faza urata
local badijonari cu plantagingival alternativ cu un amestec care se face la farmacie din glicerina boraxata cu stamicin, vitamina A si B si anestezina si cate un fas de tantum verde

biotic ca sa nu afecteze antibioticul stomacul
Liv 52 ca nu afecteze diflucanul ficatul

si antitermic din 4 in 4 ore pana vineri (panadol si nurofen) si smecta ca are scaune moi de la atata antitermic

dc nu e f rau merge doar cu badijonarile alea alternative + clatit gura cu apa cu bicarbonat de sodiu

miere nasol... fata stie ce vrea si se pare ca nu se lasa cu una cu doua...

Mergi la inceput

miere ma gandesc si eu acum, poate ar fi o idee sa nu dormi cu ea?
si cand o alaptezi sa creezi un anumit patern/gen miros/sau muzica? ceva sa i se para familiar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita nu. Nu cred ca asta e problema, ea nici macar nu mai suge noaptea (poate o data pe la 3). Majoritatea copiilor care refuza biberonul ziua tind sa recupereze noaptea - cluster feeding, deci cred ca i-as face un defavor major privand-o si de asta. Toti medicii cu care am vorbit mi-au zis ca o sa fie ok cu conditia sa o alaptez la cerere dupa program si noaptea

Oricum nu mai este timp pentru schimbari. O sa ma duc in pauza de pranz sa o alaptez si vom vedea cum ii merge. Cand ma intorc full time o sa inceapa si diversificarea, o mai lungim noi cumva. Daca incepe sa piarda in greutate si nu ii merge bine vedem ce alte optiuni mai sunt, probabil va trebui sa renunt la servici?? dar doar in caz extrem si sper sa nu trebuiasca.

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

porumbita cat v-a tinut ca timp pe voi stomatita?
la antonia nu e chiar urata
da nu a mancat ninmic de 2 zile
si e cuplata cu puroiul din gat
si e vai de noi cu febra super mare permanent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cami, plantagigival, si mie mi-a zis Irina de el cand eram gravide si am tinut minte. si mergi sa o vada un medic, sa vada daca e cazul de un anti micotic. e normal sa nu manance, si amigdalita si stomatita, ce sa poata inghiti bietul copil. sanatate!
Miere, succes cu programul de alaptat. sper sa se rezolve cat mai repede, tin pumnii.
andre_ea, merci din suflet, esti o draguta. e ok, acu se vaita ca n-a putut sa manance cotletele de miel comandate ca nu ii mai este foame . sper sa fie ok Tudor cu urechea.

Mergi la inceput