LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 17
andre_ea spune:
Roxana, am si eu 2 copii de dat. Daca gasesti unde zi si mie . Sper ca ai gasit deja cheia.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
anna-mama spune:
Nu are muci multi, am aspirat-o doar dimineata si i-am pus inca o data pe zi ser in nasuc ca simteam ca se infunda. noaptea respira bine pana pe la 5 dimineata cand se aude ca acolo se strang secretii. La aspirat a iesit un mucusor colorat si inchegat. Acum cand am citit la voi am aspirat-o din nou sa vad ce iese, au iesit fff putin muciosori albi dintr-o nara. Offf...
Porumbita spune:
infectie e dc sunt muci seriosi, verzulii/galbui
asa din ce zici tu nu pare sa aiba nimic serios
cami_antonia spune:
fetelor multam de raspunsuri
anna eu la capitolul muci sunt ceva mai panicoasa ca am tras multtttttttttt de tot cu ei la antonia
de exemplu in decembrie antonia a avut o suprainfectare a lor
fara sa ii curga
sau sa ii tuseasca macar o zi
in schimb nu putea respira
\si se inneca cu ei
si in cele din urma i-a vomat
si facea evident febra
eu zic sa o aspiri mai des si sa pui pivalone
crisspy spune:
'Neata,
Azi stau acasa cu Andra . Mami, Adi si Razvi au plecat la Rosiori sa mai rezolve una alta, asa ca azi sunt singurica cu maimutzica.
Inca mai are secretii si trebuie sa ii dam mancarea cu grija, putin si mai des. Insa nu vrea lapte mai deloc si a inceput sa refuze si cerealele.
Razvi a inceput si el sa tuseasca - era de asteptat dupa o saptamana de gradi cu toti copiii bolnavi in jur. Sper sa treaca usor si sa nu fie nevoie sa-l tin acasa.
Anna cum mai e Eva?
Restul fetelor nu mai ziceti nimic?
fetele
anna-mama spune:
Cris, Eva respira bine, are niste mucisori undeva la baza nasului, ii mai pun ser ca sa ii inghita. Dar vad ca nu o incurca nici la respirat nici la papat. Am vorbit aseara cu Irina si asteptam se vedem daca o fi sfarsit de raceala sau debut... Sanatate multa, sper sa nu o ia Razvi de la capat. Eu sincer nu stiu cum a racit iarasi, cred ca din prea mult cocolosit
roxanaz spune:
neata dragelor
la multi ani domnisorilor si domnisoarelor de zilele trecute!!! [s
Aalina venisi mama din delegatie? ai linistit copchilu?
Andre_ea hihihi nu am gasit inca. deci sa caut pentru 4, da??? cheia nu am gasit-o... am re-codat-o pe asta si am comandat alta... la naiba
sanatate muciosilor!!! si sa treaca odata toate ca uite, vine primavara afara!!
Porumbita tu cum mai esti? ai mai avut contractii?
miereamara spune:
Sunt disperata, Nadia nu accepta deloc, dar deloc biberonul.
Saptamana asta a fost f f bolnava, temperatura 39-40 trei zile sub antitermic, tuse, muci....un virus nasol care a imbolnavit toata casa. Joi a fost prima zi in care am mers la servici si a stat L. acasa cu amandoi copiii bolnavi, si Nadia nu a baut aproape deloc lapte in ziua aia, seara era aproape lesinata, am dus-o la urgenta pt ca nu stiam ce sa-i mai fac. Nu vrea sa bea din biberon. cum sa o fac sa accepte? am incercat 5 marci diferite, seringa, lingurita, scuipa totul.
A crescut f frumos, ia in medie cam 800 g/luna.
Joia asta o sa mearga la cresa, mi-e frica sa ma gandesc cum va fi. La urgenta mi-au zis ca nici un copil nu se infometeaza pana sa moara si ca e ok daca o zi nu mananca, o sa recupereze seara si noaptea. Acum e ok, e doar o zi pe saptamana dar cand o sa incep full time????
Lui aidan i-au iesit amandoua tuburile din urechi si are nevoie de o alta operatie. Deocamdata ia antibiotic 6 saptamani pt ca are fluid din nou in urechi si nu mai aude.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
Selene_Bunny spune:
Aoleu, miere, ce vesti proaste!
Dar ce Dumnezeu atatia virusi la voi? Ca nu e prima data cand va rapune unul...
Iar Aidan... rau imi pare de el, tuburile alea nu trebuiau sa reziste mai mult timp?
6 saptamani antibiotic e f. f. mult timp... Nu-i afecteaza stomacul, ficatul? N-o sa-i afecteze vorbirea asa de bine dezvoltata?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
miereamara spune:
Selene, 2 raceli in 3 luni ti se pare mult in conditiile in care copilul mare merge la gradinita?? Mie mi se pare binisor, ar insemna cam 7-8 pe an si asta e mai putin ca media:))Oricum fata vad ca face forme mult mai usoare ca noi datorita faptului ca e alaptata si primeste anticorpi.
Tuburile au rezistat la limita maxima; intre 6 si 18 luni, la noi sunt exact 18 luni de la operatie, pot zice ca am fost norocosi.
Ia o doza mica de antibiotic, nu ii afecteaza nimic ca e ditamai golanul:)), a mai luat 6 saptmani cand avea un an si ceva si a fost ok si atunci. Doar ca e neplacut pt el sa inghita amaraciunea aia desi vad ca o ia singur. Nu a mai luat antibiotic de vreo 18 luni, nu e ca si cand il indop cu medicamente la primul stranut, tb sa ia asta ca sa vedem daca se sterilizeaza bacteria aia asa.
Daca nu se rezolva treaba cu lichidul in urma tratamentului, ca asta ii afecteaza acum auzul, ii punem alt set de tuburi.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia