LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 12
Aalina spune:
La multi ani Razvi. Tort frumos si gustos (daca apucati sa il taiati) si distractie faina.
crisspy spune:
'Neata,
PAUL
MAYA
Multumesc frumos pentru urari
Razvi a fost ciufut ieri, am plecat mai devreme de la munca in ideea sa-i dam cadoul cel mare si sa apucam sa ne jucam cu el. I-am luat un set de sine cu tren si sosea de la Tomy Tomica sa extindem setul pe care i l-am facut cadoul anul trecut de Craciun.
A fost incantat dar se enerva de numa' ca nu sta trenul pe sine, ca el vrea masina rosie de pe cutie nu aia albastra care era in set...etc, etc. Nu a vrut sa manance, tinea mancarea in gura...mi-a facut o mie de nervi, dar am zis hai...ca e ziua lui...nu ma pot supara pe el chiar de ziua lui.
Andra tuseste un pic, aseara si azi-noapte nu prea a vrut sa manance. Sper sa nu se imbolnaveasca ea acum ca tocmai ce am terminat cu Razvi.
O zi usoara si multi
Leditia spune:
Paul
La multi ani sanatosi si fericiti!
Crisspy,au si ei zile mai bune si zile mai proaste..ce sa faci.Sper sa fie ok Andra si sa nu raceasca
flowerbee spune:
Porumbita, te referi la Institutul national de hematologie transfuzionala prof. dr. C. T. NICOLAU sau cel de la Fundeni?
In timpul sarcinii pe mine m-au trimis la Institutul national de hematologie transfuzionala prof. dr. C. T. NICOLAU (Adresa: Str. Constantin Caracas nr. 2, Sectorul 1, Bucuresti, Telefon: 021.319.31.62) pentru dozarea unor posibili anticorpi anti-Rh). E bine sa ai o trimitere de la medicul de familie. Nu mai stiu exact, dar unele chestii erau gratuite pentru gravide.
Pentru probleme de coagulare, IR-ul marite etc, m-au trimis la Fundeni la dna dr. Uscatescu.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
La multi ani licuricilor sarbatoriti! Sanatate si fericire, dragilor!
Crisspy, asa mai fac micutii, mai ales cand au multe jucarii! Sa fie sanatos si sa creasca mare.
Noi mergem la gradi in continuare, a inceput cursuri de dans si e foarte incantata. Gradinita este foarte importanta, ii modeleaza tare frumos pe micuti. Ale, cel mai mofturos licurici, mananca bine, imi cere feluri noi de mancare, papa singurica. Sper sa o tina acest avant.
Ieri vobeam ceva despre WC si Ale ne-a corectat: "noi megem la toaleta, acolo ne spalam pe maini, pe dinti si facem kk si pipi". Am observat deci regulile si invataturile de la gradi.
Intrebare: ce sa fac ca Alexiei sa nu ii mai fie frica de baie? Am trecut de la o extrema la alta, adica, pana acum vreo luna se balacea zilnic, de ne capia, acum nici nu vrea sa auda de baie, ba mai mult, plange numai la gandul ca vine seara si asta inseamna baie. Nu mai zic de spalatul la cap. Eu o oblig, insa ma tem ca mai rau fac.
Bee
Porumbita spune:
si au schimbat numarul de tel de 2 ani cei de la CT Nicolau; acum este
031.425.12.30
merci, o sa ma duc luni sa fac analiza,
flowerbee spune:
Nu ii place cu dusul. Facem baie in cabina de dus (care e mare), insa nu direct pe cadita (desi doar Ale foloseste acea cabina), ci intr-o cadita incapatoare. Plus ca are o multime de jucarii de baie. Nu stiu ce s-a intamplat de refuza baia.
Mergi la Institut, doamnele de acolo sunt f dragute (sau erau acum 3 ani si ceva) iar gravidele au prioritate, adica nu astepti.
Bee
rein spune:
Va salut dragi mamici, sper ca va descurcati cu bine in nametii de afara.
Am intrat in special sa o felicit pe Irina, am vazut-o la emisiunea 'Totul despre mame'. Irina te descurci foarte bine in fata camerelor, esti foarte sigura pe tine si transmiti clar si corect tot ce ai de spus. Felicitari!