FIV Europa(52)
Raspunsuri - Pagina 9
balanta_tm spune:
samira, cred ca asa e cel mai ok: sa se faca simulare de ET inainte de ETul pe bune.
Stiu ca a fost mai demult o fata aici, rizzuca parca, ce a facut ET cu prof F. la Wunschbaby si a sangerat la ET ; nu stiu daca a avut sinechie sau ceva de genul, ca prof F are obiceiul de face ET fara ghidaj ecografic . Din pacate, fata nu a reusit. Stiu ca era f suparata dupa ET si pe buna dreptate.
De aia zic: cu cat mai multa precautie, cu atat mai bine.
Lara27 spune:
balanta, sami, ..ii mai spune si "mock" ET la americani si PK stie, normal si il face de fiecare data inainte de ET (adica in traducere aproximativa, ET facut "la misto")..
to be continued..
adrianaady spune:
Dr greci fac testul asta, dar nu in aceasi zi cu et propriu zis; nu mai retin daca inaintea inceperii stimularii sau la inceputul stimularii
samira33 spune:
balanta,da,imi aduc aminte de fata despre care spui.
adriana,pai nu-i vad rostul la inceperea procedurii.
inainte de transferul pe bune mi se pare cel mai in regula.
sper spune:
Din ce-mi aduc eu aminte Arina21 a avut probleme cu ET-ul facut la Sibiu cu Chicea apoi a facut un FIV in Austria si zicea ca a sangerat. Nici un FIV nu a fost reusit.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
(2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
sper spune:
Sami pai rostul ar fi sa intervina inainte de ET cu o histeroscopie, ceea ce nu cred ca e f ok asa aproape de ET. In ziua ET-lui dc nu intra cateterul ce poate sa mai faca?
Mie nu mi-au facut niciodata acest test dar am inseminari cu ghidare ecografica si nu am avut niciodata probleme.
Fetelor am un pitic nou pe creieri , ma banuiesc de endometrita
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM
Tratam pana la FIV= euthyrox 31.25mg+Taxofit folsaure metafolin+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
Un ultim FIV in apr/mai 2012 cu clexane 0.4x2/zi din zi 1 de stimulare (fara aspenter)
samira33 spune:
sper,histeroscopia in niciun caz nu se face in luna cu procedura deci cade utilitatea cateter testului la inceputul procedurii...din punctul meu de vedere.
balanta_tm spune:
Eu ma gandesc ça daca la testul de cateter (facut in preajma ET) ies probleme, se ingheata embrionii si ulterior se face FET. Sau o fi si alta solutie? Nici mie nu imi place cum suna histeroscopia in perioada FIVului.
Deci si Arina a sangerat la ET...De ea nu stiam. Ce stiu, este ca FIVurile facute in Austria le-a facut la Wunschbaby.
Ce inseamna endometrita?
sper spune:
Daca nu se poate face histeroscopie inainte de ET at scopul ar fi sa nu te mai cheme la ET si sa-ti congeleze embrionii. Sa nu-i puna degeaba pe cateter. Poate se si pierd tot incercand sa-i puna in uter .
Sper... sa devin mamica