FIV Europa(52)
Raspunsuri - Pagina 4
blumoon spune:
Buna dimineata .Cum a fost weekendul?Calduros din toate pc de vedere sper.
Vin iarasi cu o nelamuruire.Tinand cont ca analizele hormonale le am facute de 1 an,dr cu care am incercat fiv-ul in sept nici macar nu m-a pus sa le repet (le am din feb anul trecut)...fsh era 19,progesteronul era mic...si amh 0,45
Se poat regla fsh-ul,progesteronul?Cum?Cu tiroida stau foarte bine.
Va pup
C677T heterozigot,A1298C heterozigot,G1691A heterozigot,PAI heterozigot, dislepidemie,ACE=HTA
balanta_tm spune:
Daca progesteronul de care vorbesti era mic la inceputul CM, este ok, asa trebuie sa fie in faza foliculara.
FSHul din pacate nu se poate imbunatati in mod real (despre FSH se spune ca valoarea lui adevarata este cea mai mare avuta). Da, poti prinde o luna mai buna in care sa ai un FSH si un Estradiol mai mic si sa faci FIV in luna aia, dar medicamente care sa iti sporeasca rezerva ovariana, nu exista. Din pacate, rezerva ovariana se diminueaza de la o luna la alta.
Eu am asteptat pana am avut o luna buna, cu niste valori hormonale ok si am inceput atunci FIVul (am un sigur ovar functional, deci o rezerva ovariana slaba).
adijo spune:
Balanta, spune-mi si mie , profilele de trombofilie ereditara de la Synevo sunt suficiente sau ar mai trebui facute si altele?
Ruxandrica spune:
Buna fetelor,
Azi mi-au sosit rezultatele la hormonale si maine le voi transmite clinicii din Viena, in speranta ca vom obtine o programare luna viitoare .
Fetelor care ati mai fost la Viena puteti sa-mi dati si mie niste ponturi referitor la cazare? Cautam pe net de cateva zile, si m-am socat de preturi, clar de hotel nici nu poate fi vorba.
Multumesc
aadina spune:
Ruxandrica, eu cazare am gasit pe Booking.com
La Viena am stat o data intr-un apartament inchiriat, apoi in diferite hoteluri. Nu am ales ceva scump. Ca hotel bun si ieftinut este An Der Wien. Am dat 60 euro pe zi cu tot cu mic dejun.
Ruxandrica spune:
Aadina m-am hotarat la Kinderwunschzentrum.
In sensul ca am dat mail la amandoua cu un scurt istoric si ei sau miscat foarte repede, mi-au trimis toate formularele necesare, lista cu analize, plus mi-au raspuns la intrebari foarte la obiect.
Wunschbaby mi-au raspuns si ei dar nu au fost la fel de organizati ca ceilalti.
adijo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo Balanta, spune-mi si mie , profilele de trombofilie ereditara de la Synevo sunt suficiente sau ar mai trebui facute si altele? |
Imi raspund tot eu: se pare ca mai trebuie facute gena PAI si fact XIII. Asa e?