FIV Europa(52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Am intrebat la clinica si a spus ca in engleza, dar va fi si cineva de la clinica care ajuta la traducer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Eu am fost la eco azi, se vede endometrul inflamat, cred ca am endometrita Chistul are aceleasi dimensiuni si tot mixt este . Am mai dat sange pt anal hormonale, am in plan o vizita la endocriniolog, luni ridic CARIOTIP-ul si buletinul histo patologic de la chiuretaj. Imi e tare ciuda ca nu pot sa scad chistul

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Sper cum se vede endometrul inflamat la eco? Nu am stiut ca o endometrita se poate decela ecografic.

Mergi la inceput

Adijo se vede mai alb atunci cand e proces inflamator.

Din pacate am un FSH de baba FSH 21.01, LH 7.93, E2 49.32
Azi aveam 5 antrali pe OD si 2 pe OS

Pana imi reglez TSH-ul si-mi imi tratez endometrul imbatranesc mai mult.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Din pacate am un FSH de baba FSH 21.01, LH 7.93, E2 49.32
Azi aveam 5 antrali pe OD si 2 pe OS

Pana imi reglez TSH-ul si-mi imi tratez endometrul imbatranesc mai mult.

Aproximativ la fel mi-au iesit si mie hormonalele in luna ianuarie, si un TSH de 2.12 M-am speriat teribil, conditie in care anul trecut erau ok, FSH sub 10, TSH aproape de 1, AMH de 1.84 Nu stiu ce am patit, dar nu ii a buna.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Eu ultimul FSH il aveam facut acum 2 ani FSH 10.24 iar E2 100 . Deci era mascat putin de E2
Probabil cel de azi e influentat putin de TSH, poate mai scade.

LE: Balanta ti-ai facut vreodata FSH sub un TSH marit?

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

sper si madalina
eu am avut un FSH de 19, un E2 de 90, un LH de 6 si un TSH de 1,1 intamplator...
eu am scazut doza de euthyrox la 25...si am de ceva luni incoace FSH de 9, LH de 5 (desi luna asta l-am avut de 3) si E2 de 80-90 (TSH in schimb e 1,8 si nu scade). am avut la vremea cand luam euthyrox de 37,5 FSH de 6, LH de 3,E2 de 200, TSH 1,1.
acum cine le stie cum sunt. ideea este ca euthyroxul le influenteaza dar in cazul meu am ales sa raman pe 25 mcg chiar daca imi iese TSH de 1,8. ma simt bine la 25.
ce voiam sa-ti spun sper este ca eu as mai astepta cu fiv-ul ala daca nu esti sigura pe TSH si doza de euthyrox. si mai ales daca spui ca ai endometrul inflamat nu stiu...aprilie parca e aproape...

Mergi la inceput

si eu una nu mai vreau sa fac fiv cu AC. in principal din cauza mutatiilor si 2. mie pe AC imi creste TSH-ul la 3,4. presupun ca nici celelalte hormonale nu se simt prea bine

Mergi la inceput

5ab1na pana in aprilie sper sa rezolv toate problemele , nu fac fiv dc nu sunt ok. Mi-e ciuda ca mi-am dereglat tiroida si chistul nu vrea sa dea inapoi.
Am trimis mail dr cu care voi face FIV, sa vedem ce-mi zice

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

imi pare rau sper dar nu stiu unde faci tu fiv. n-am mai citit de ceva timp. vrei sa-mi spui te rog?

Mergi la inceput