FIV Europa(52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Dar despre ce?
Despre faptul ca vrem si noi, dar nu reusim si X poate?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

vreau_bebel, nu stiu de unde ai aparut si nici nu imi pasa, dar vad ca la multe topicuri ai de spus chestii pe langa (la fel ai facut si la topicul cu Donatii de medicamente - te-ai luat de fata aia care vinde Pregnyl si n-am inteles care e treaba ta vis a vis de Pregnylul ei).
Iar la acest topic, FIV in Europa, interventia ta de mai sus este neavenita, fiindca nu intelegi despre ce vorbim noi, nu stii povestea fiecareia dintre noi si, bineinteles, nu intelegi ce simte o femeie care poate face copii doar prin FIV.
Vad ca esti noua pe forum si probabil ca nu iti dai seama ca daca intrii cu bocancii, nu vei nimic de castigat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

vreau bebel,pot sa-ti spun doar atat:sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti si tu din prima si sa nu ajungi sa "mananci" painea amara a unora dintre noi.

discutia pe acesta tema ar putea fi una muuuult mai ampla insa daca tot ce ai inteles tu e treaba aia cu capra vecinului...cred ca nu are rost sa dezvlotam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Balanta, ma intrebi de unde am aparut? De unde aparem toate, din disperare. Tie ti se pare ok sa faci comert pe un topic de donatii?
Si din pacate chiar ma aflu in situatia in care singura optiune pt a avea un bebe este FIV.
Oricum, ma retrag din aceatsa discutie si sper sa nu ajung vreaodata sa fiu invidioasa pe o femeie care are copil, fie el prin FIV sau natural.
Sa aveti o zi buna

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Si tie iti dorim o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Vreau bebel, nu e vorba de invidie, e vorba de sentimentul de neputinta. Te vei intreba unde ai gresit, de ce te pedepseste Dumnezeu si nu-ti da un bebe cat mai curand ... Sa dea Domnul sa reusesti din prima , sa nu ajungi sa ne intelegi ce simtim noi astea "prafuite" . Vei intelege abia atunci cand nu-ti va reusi primul fiv (ceea ce nu-ti doresc) si vei vedea ca ai ramas cu datorii la banca, cand sotul tau iti va spune ca s-a saturat de punctii si ca nu mai vrea sa incercati. Sa dea Domnul ca atunci cand vei reusi bebe sa ramana cu tine, sa nu descoperi prea tarziu ca aveai o problema de sanatate nedepistata pt care tb sa faci tratament in sarcina.

Mergi la inceput

Fetelor sa revenim la "oile" noastre, am bilet de trimitere de la endocrinolog pt analize hormonale 6 bucati , cat mai tb sa platesc pt ele? Am si AMH scris pe bilet, asta stiam ca nu se compenseaza , voi stiti altceva?

Mergi la inceput

sper,analizele endocrinologice nu se fac gratuit,din cate stiu...chiar si cu trimitere de la medic.
AMH cu atat mai putin.

Mergi la inceput

Samira eu tin minte ca acum cativa ani erau, am: FSH, LH, E2, prolactina, TSH, FT4 si AMH Oricum incerc sa ma programez pt ca mai am o trimitere de la interne.

Le: Dc AMH sigur nu se compenseaza at il fac inainte, dar mi-o frica de mor de el

Mergi la inceput

sper,repet....eu stiu ca hormonalele nu se fac fara plata.
dac tu ai alte informatii...sa ne spui si noua.

Mergi la inceput