FIV Europa(52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, nici eu nu cred ca vei face undeva hormonale fara bani, sau ceva compensat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Va anunt dc am reusit sa le fac compensat dar mai dureaza, in jur de 7-8 mart va fi zi 2-3.

Mergi la inceput

Am gasit o lista de la CAS Olt , scrie ca sunt compensate FSH, LH, E2, Prolactina, TSH si FT4 . Nu stiu dc e de actualitate lista. http://www.policlinicapromed.ro/compensari-analize.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper eu nu ma incred in ce scrie in lista. Legile in Romania nu se prea respecta. Asa daca te uiti si medicamentele pt. Fiv sunt pe lista de compensate., si nu cred ca exista persoana care sa fi beneficiat de compensare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

samira, ce m-a distrat fraza ta cu: "Intarata-i drace, ca si mie-mi place" (de la alt topic)
Acuma lasand gluma la o parte, e clar ce fel de persoana este respectiva. Si mie imi statea pe limba sa o intreb daca a terminat cu documentarea despre FIV si tot ce e legat de el, ca prea se plictiseste tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sper, nici eu nu stiu sa se poata face hormonale compensat sau gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta,mi s-a parut descrierea perfecta.

in rest...cred ca e mai bine sa ne vedem de ale noastre...sita se cerne de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sper eu stiu ca compensate ti le poate da un medic endocrinolog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Sper eu stiu ca compensate ti le poate da un medic endocrinolog

De la endocrinolog am trimiterea, nu cred ca le dadea dc nu stia ca sunt compensate. De ce ar avea carnet cu bilete de trimitere dc nu s-ar compensa? O prietena a mea le-a facut compensate acum 2 ani, eu voiam sa stiu dc se compenseza total sau partial.
De facut mai mult ca sigur se fac si acum, problema mare e cu programarea la laborator. Tb sa suni pe data de .. incepand cu ora de.. si nimeni nu raspune la tel

Aadina cu medicamentele pt fiv e alta poveste, iti tb un dosar aprobat, se aproba dupa mai multe investigatii ca nu ai ovulatie sau esti supraponderala , ca ai incercat inainte clomifen si nu ai avut rezultate dupa care ti se recomanda injectabil. Acestea se compenseaza in cantitate mica , ceva de genul 1 menopur/zi , adica 10-12 fiole /luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

fetelor va rog sa ma ajutati!!!
Luni voi avea et, dar doctorul meu nu este de acord cu prednison, medrol etc (cica are reactii adverse-de parca hormonii care i luam nu au)!
Va spun pe scurt prb mele-ANT#304; tg=11( in iulie era de 6)
-TSH=3( a zis ca nu este nev de eutirox sau ceva de genu)
-Ptr mutatii fac clexane
#304; am propus sa iau prednison sau medrol sau ceva de genu avand in vedere anticorpii anti TG-A Z#304;S NU
ACUM VA #304;NTREB
1)este tarziu daca incep de maine sa iau prednison-luni voi avea et.Cum se ia prednison ul?
2)ptr tsh care este de 3 sa iau eutirox tot de maine sau la asta deja am ramas tarziu? Va multumesc!Sa ne ajute cel de sus sa ne vedem visul implinit!

Mergi la inceput