FIV Europa(52)
Raspunsuri - Pagina 14
balanta_tm spune:
lara, preferatul meu este Hotel & Palais Strudlhof. Dar e prea scump in perioada asta. Varianta ta pare super ok. Multumesc din nou.
aadina spune:
Balanta, despre ovulat nu stiu daca s-a intamplat. Testele de ovulatie s-au pozitivat. La eco am fost abia dupa 2 zile (abia sambata vine un medic la mine in oras, si ala cam prost, atat aparatul cat si...)si a zis ca nu are cum sa-si dea seamna daca am ovulat, dar daca testele sunt pozitive sigur s-a produs ovulatia.
Lara27 spune:
Balanta, cu mare placere..
dap, big like pentru Strudlhof, e o alta categorie de confort (4*), breakfast homemade, Apfelstrudl la Bistro Strudlhof..n-am stat acolo, dar as sta anytime..
eventual poti sa te mai uiti pe booking, la hoteluri/pensiuni in Hernals (17), zona Alser, e districtul vecin cu Alsergrund (9) unde e AKH, cu deosebire ca parcarea e free in tot districtul si e central, in imediata vecinatate a Bezirk-ului 8, care deja e Innere Stadt..
to be continued..
broscuta7 spune:
Buna fetelor,
Puteti sa-mi spuneti va rog cam cat costa un Gonal F de 900 in Austria sau Belgia si daca se poate lua cu reteta de la noi?
Multumesc
aadina spune:
Broscuta, nu mai tin minte exact cat costa in Austria (pt ca doar am intrebat, nu am cumparat de acolo), dar era mult mai scump ca in Romania.
balanta_tm spune:
In Austria costa enorm.
Si in Ungaria e mai scump ca la noi, dar nu ca si in Austria.
balanta_tm spune:
Fetelor, nu pot sa ma abtin .
Se pare ca multe fete care au trecut prin drama infertilitatii si stresul imens al unui FIV, au uitat "detaliile" astea.
Tocmai am citit la un alt topic (dar tot de la sectiunea FIV) detalii exagerate despre ce faceau fetusii la ecografie, cum se zbenguiau si despre senzatiile pe care le traieste viitoarea mamica . Mi se pare crud si revoltator ca cineva sa aibe asemenea postari la sectiunea de FIV, unde unele fete inca nu au avut norocul sa vada macar un betaHCG pozitiv. Totodata, mi se pare si lipsa de respect fata de fetele care se chinuie sa ramana insarcinate.
Nu stiu, asemenea postari, la sectiunea FIV, sunt peste puterea mea de intelegere...
Exista sectiunea de Odisee unde gravidele se pot desfasura in voie si unde toata lumea "vorbeste aceeasi limba".
Cred ca e ok daca aici, la FIV, fetele dau vesti in mare despre cum le merge sarcina, dar nu asemenea detalii.
Nu vreau nimic cu postarea asta, doar imi spun oful.
sper spune:
Da , cred ca am citit si eu postarea aceea , acum un an din cauza acestor postari nu am mai citit nimic pe aceste forumuri. Acum sunt imuna , nu ma mai afecteaza, probabil pt ca imi pun mari sperante in acest ultim fiv sau poate m-am calit
Am avut o perioada in care plangeam dc vedeam o reclama cu bebe la TV pe strada sau in reviste.
Pupici la bebici
balanta_tm spune:
Si eu am avut perioade cand plangeam pe strada cand vedeam bebelusi.
Multa vreme nu am putut onora invitatii la botezuri - mergea sotul cate o ora, doua, ca mai mult nu rezista nici el.