Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 6
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Ma ingrijoreaza ca a trecut ceva timp de duminica, in mod normal nu trebuia sa se pozitiveze deja testul? In plus mie imi curge zilnic maroniu, nu mult, dar curge. http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Katy ai putea sa iti faci maine o beta hcg sau sa faci un test de dimineata. Doamne ajuta.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui gaitica78 Fetele, nu vreau sa va intristez, dar pt mine e motiv de bucurie! Tocmai am venit de la dr. si se vede un bob micut :) Deocamdata e prea micut ca sa vada daca e totul ok, trebuie sa mai merg peste 2 saptamani, iar pana atunci trebuie sa fac BHCG si progesteron. Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
waaaaaw FELICITARI!!!
Uraaa! inca o gravidutza
Gaitica iti doresc sarcina usoara si la termen cu sanatos si voios!
Fur de molipsire de la tine
DenyAnd spune:
Uf Katy ce ciudat si la tine.
Hai baga maine un bHCG si sa fii sigura daca e sau nu. Poate trebbuie sa sustii sarcina.
Hai te asteptam cu beta, si tin pumnii sa fie cu ochisori si sa pleci si tu la odisee dupa Paula
gaitica78 spune:
Multumesc! va pup , poate va molipsesc
eu pleca acasa! o seara frumoasa si linistita si maine se ne auzim cu alte vesti bune.
si o pt fiecare
Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
waaaaaw FELICITARI!!! Uraaa! inca o gravidutza Gaitica iti doresc sarcina usoara si la termen cu sanatos si voios! Fur de molipsire de la tine |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
xdidi spune:
salutare fetelor,
dupa sfatul lui mealex am facut clear blu care dupa 1000 de ani a iesit si a doua liniuta, si aseara am fost la doc in urgenta si nu se vedea nimic ac aparatul era prost si azi beta care este negativa, acum trebuie sa merg sa fac o eco transvaginala si sa sper ca-mi trec sangerarile....azi voi opri si utrogestanul in urma caruia voi sangera si mai mult si poate pe saptaman viitoare voi fi ok....in rest nu se vad chisturi care sa depaseasca 2 cm sau alte chestii mari, este pur si simplu o dereglare hormonala.....deci am inceput sa am si din astea...si de aici inainte nici nu stiu la ce sa ma mai astept....
va puuup si scz nu mai am timp sa citesc poate in weekend...
gina85 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor la mine s-a clarificat situatia z1 cu forta ori au fost erori la teste ori o tentativa de implantare...nu stiu sigur oricum a fost ultima luna de incercari de acum oficial pauza, cata pauza nu stiu sa vad cum merge treaba cu lucrul si apoi decidem miha nu am vb inca de contract dar va zic ce si cum ma simt foarte linistita de cand am hotarat sa aleg drumul asta legat de moni ca ma vazut ca va faceti griji sa stiti ca eu o vad tot timpul on line pe mess chiar i-am lasat acum un mesaj sa ne zica macar daca este ok stiu ca zicea ceva de o pauza eu o sa intru mai rar pe la voi dar o sa fiu prin preajma si o sa va sustin ori de cate ori am ocazia si o sa va tin la curent si cu situatia mea va pup |
Lori ai sa vezi ca timpul o sa le rezolve pe toate iar tu o sa te bucuri de noul loc de munca si asa o sa te mai si relaxezi un pic si o lasi la o parte toate celelalte...
In curand gravidutza
gina85 spune:
citat din mesajul lui valicutza ma lasati sa fac eu o listuta de luna asta ? ana - astept data cand vrei sa te testezi miky- 13.02.2012 valicutza - 19.02.2012 cine se mai baga? in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. |
Buna idee cu listutza
Ar trebui sa me testez pe 24-25.02.2012
In curand gravidutza
gina85 spune:
citat din mesajul lui gaitica78 Fetele, nu vreau sa va intristez, dar pt mine e motiv de bucurie! Tocmai am venit de la dr. si se vede un bob micut :) Deocamdata e prea micut ca sa vada daca e totul ok, trebuie sa mai merg peste 2 saptamani, iar pana atunci trebuie sa fac BHCG si progesteron. Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
Ma bucur mult pt tine si vad ca barza nu ne-a uitat,am inceput bine anul acesta
FELICITARI.....(de molipsire)
In curand gravidutza
gina85 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Eu sunt foarte ingrijorata. La mine inainte de CM apare spottingul 2, maxim 3 zile. De regula insa 2, in a treia aparea. Acum deja este a 4-a zi. Mi-am facut bineinteles test de sarcina, ieri un Sure Chek si azi o barza, doar ca nu cu urina de dimineata pt ca le-am luat dupa ce am venit de la serviciu. Sunt cat se poate de negative iar eu sunt foarte speriata sa nu fie o extrauterina si de aceea sa nu creasca HCG. De cand ma stiu nu am mai patit asa ceva. Sa incep cu inceputul. Dupa ovulatie am avut sanii durerosi si am fost balonata vreo saptamana, apoi pe la 9 zile am avut ca o piscatura in burtica, pe la 5 dimineata, chiar m-a trezit din somn, asta sambata. Duminica pe la 10 iar o piscatura si mi-a curs un lichid galben, imediat dupa piscatura respectiva, apoi de luni a inceput spottingul. Total diferit ca si cantitate si culoare, doar ieri dimineata a fost sange inchis in rest maroniu. Nu ma doare absolut deloc burta si nici spatele cum ma doare pe mine inainte sa-mi vina, ma simt foarte bine. Ce parere aveti, http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
Stranie situatie fa un test la 10 po si vezi ce iese tinand cont ca celelalte teste nu le-ai facut cuurina de dimi
Eu iti doresc sa fie
In curand gravidutza