Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 5
gaitica78 spune:
pentru ce e listuta?
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza ma lasati sa fac eu o listuta de luna asta ? ana - astept data cand vrei sa te testezi miky- 13.02.2012 valicutza - 19.02.2012 cine se mai baga? in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
Fetele,
nu vreau sa va intristez, dar pt mine e motiv de bucurie! Tocmai am venit de la dr. si se vede un bob micut :) Deocamdata e prea micut ca sa vada daca e totul ok, trebuie sa mai merg peste 2 saptamani, iar pana atunci trebuie sa fac BHCG si progesteron.
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
valicutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaitica78 pentru ce e listuta?
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
pt testari e listuta, sa stim cand se testeaza fiecare si sa ii tinem pumnii
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
valicutza spune:
citat din mesajul lui gaitica78 Fetele, nu vreau sa va intristez, dar pt mine e motiv de bucurie! Tocmai am venit de la dr. si se vede un bob micut :) Deocamdata e prea micut ca sa vada daca e totul ok, trebuie sa mai merg peste 2 saptamani, iar pana atunci trebuie sa fac BHCG si progesteron. Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
super veste, ma bucur pentru tine, sa ai o sarcina usoara si cat mai frumoasa
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu sunt foarte ingrijorata. La mine inainte de CM apare spottingul 2, maxim 3 zile. De regula insa 2, in a treia aparea. Acum deja este a 4-a zi. Mi-am facut bineinteles test de sarcina, ieri un Sure Chek si azi o barza, doar ca nu cu urina de dimineata pt ca le-am luat dupa ce am venit de la serviciu. Sunt cat se poate de negative iar eu sunt foarte speriata sa nu fie o extrauterina si de aceea sa nu creasca HCG. De cand ma stiu nu am mai patit asa ceva. Sa incep cu inceputul. Dupa ovulatie am avut sanii durerosi si am fost balonata vreo saptamana, apoi pe la 9 zile am avut ca o piscatura in burtica, pe la 5 dimineata, chiar m-a trezit din somn, asta sambata. Duminica pe la 10 iar o piscatura si mi-a curs un lichid galben, imediat dupa piscatura respectiva, apoi de luni a inceput spottingul. Total diferit ca si cantitate si culoare, doar ieri dimineata a fost sange inchis in rest maroniu. Nu ma doare absolut deloc burta si nici spatele cum ma doare pe mine inainte sa-mi vina, ma simt foarte bine. Ce parere aveti,
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
Katy82 spune:
Gaitica ma bucur din suflet pentru tine. Felicitari mamico, sanatate si tie si lui bebe.
Miky bafta multa, sa se lase cu ochisori.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
gaitica78 spune:
katy,
piscaturi si intepaturi in burtica am avut si eu si acum imi dau seama ca probabil cand se prindea de uter iar cand trebuia sa-mi vina cm am avut doar niste firicile abia vizibile de sange. Asa ca sa dea dl sa vina barza si la tine si mai ai rabdare cu testul. La mine primul test a iesit negativ, s-a pozitivat un pic, foarte slab, dar dupa ce a trecut termenul de 5 min, dupa care au am mai facut doua teste la diferenta de 2 zile
Sper sa fie asa cum doresti
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Eu sunt foarte ingrijorata. La mine inainte de CM apare spottingul 2, maxim 3 zile. De regula insa 2, in a treia aparea. Acum deja este a 4-a zi. Mi-am facut bineinteles test de sarcina, ieri un Sure Chek si azi o barza, doar ca nu cu urina de dimineata pt ca le-am luat dupa ce am venit de la serviciu. Sunt cat se poate de negative iar eu sunt foarte speriata sa nu fie o extrauterina si de aceea sa nu creasca HCG. De cand ma stiu nu am mai patit asa ceva. Sa incep cu inceputul. Dupa ovulatie am avut sanii durerosi si am fost balonata vreo saptamana, apoi pe la 9 zile am avut ca o piscatura in burtica, pe la 5 dimineata, chiar m-a trezit din somn, asta sambata. Duminica pe la 10 iar o piscatura si mi-a curs un lichid galben, imediat dupa piscatura respectiva, apoi de luni a inceput spottingul. Total diferit ca si cantitate si culoare, doar ieri dimineata a fost sange inchis in rest maroniu. Nu ma doare absolut deloc burta si nici spatele cum ma doare pe mine inainte sa-mi vina, ma simt foarte bine. Ce parere aveti, http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
gaitica78 spune:
am inteles, eu m-am testat deja de 3 ori luna asta
Citat: | ||||
citat din mesajul lui valicutza
pt testari e listuta, sa stim cand se testeaza fiecare si sa ii tinem pumnii in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. |
gaitica78 spune:
Multumesc Vali
si voua cat mai curand sa va apara II
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
super veste, ma bucur pentru tine, sa ai o sarcina usoara si cat mai frumoasa in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. |
Katy82 spune:
Ma ingrijoreaza ca a trecut ceva timp de duminica, in mod normal nu trebuia sa se pozitiveze deja testul? In plus mie imi curge zilnic maroniu, nu mult, dar curge.