Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 3
Lucy84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Luci sunt ziua a 8a de la inseminare, m-as testa luni sau marti chiar daca este mai devreme Tu ce mai faci? cum te mai simpti? anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Miky sa dea Dumnezeu sa ai o beta grasa
Eu sunt bine,luni ma duc la doctor sa-mi vad pt prima data samburelul,ma rog sa fie totul bine.sa te molipsesti
miky82 spune:
Sarumana mult Luci, am prins si nu ii mai dau drumu. Bafta multa la dr, sa ne spui ce iti zice.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Lucy84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Sarumana mult Luci, am prins si nu ii mai dau drumu. Bafta multa la dr, sa ne spui ce iti zice. anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |
Multumesc Miky
Lucy84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lucy84
Multumesc Miky |
Miky nu ai mai incercat sa vorbesti cu Moni?
miky82 spune:
Luci am sunat-o ieri dar nu a raspuns o sa incerc in weekend, poate o sa raspunda, sper sa fie bine.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Mihaelafalt spune:
Of si pe mine ma ingrijoreaza Moni ca nu raspunde.
Fetele eu plec mai tarziu pana la sora mea si la mama si diseara nu stiu daca pot intra.
Lucy analizele hormonale ti le da in aceeasi zi?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gaitica78 spune:
sa dea Domnul sa se molipseasca toate asirantele optimiste si sa ne mutam cu toate de aici
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lucy84
Miky sa dea Dumnezeu sa ai o beta grasa Eu sunt bine,luni ma duc la doctor sa-mi vad pt prima data samburelul,ma rog sa fie totul bine.sa te molipsesti |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
Lucy84 spune:
Chiar ma ingrijoreaza Moni...sper sa fie bine
Mihaela mie mi le-a dat in aceeasi zi,recoltam dimineata si pe ora 1-2 deja aveam rezultatele.
lorena_86 spune:
buna fetelor
la mine s-a clarificat situatia
z1 cu forta
ori au fost erori la teste ori o tentativa de implantare...nu stiu sigur
oricum a fost ultima luna de incercari
de acum oficial pauza, cata pauza nu stiu
sa vad cum merge treaba cu lucrul si apoi decidem
miha nu am vb inca de contract dar va zic ce si cum
ma simt foarte linistita de cand am hotarat sa aleg drumul asta
legat de moni ca ma vazut ca va faceti griji sa stiti ca eu o vad tot timpul on line pe mess
chiar i-am lasat acum un mesaj sa ne zica macar daca este ok
stiu ca zicea ceva de o pauza
eu o sa intru mai rar pe la voi dar o sa fiu prin preajma si o sa va sustin ori de cate ori am ocazia
si o sa va tin la curent si cu situatia mea
va pup
Lucy84 spune:
Lorena daca tu simti ca esti pe drumul cel bun cu siguranta asa este;in momentul in care te vei linisti si iti vei dori cu siguranta bebe va aparea.Sa dea Domnul ca acesta sa fie inceputul unui drum drept fara obstacole!
Sa ai grija de tine si bineinteles sa ne ti la curent cu tot!