Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 2

gaitica78 spune:
Multumesc, inca imi este frica sa ma bucur, pana nu zice medicul ceva
Citat: |
citat din mesajul lui Lucy84 Gaitica felicitari , sa ia o sarcina usoara si bebe sanatos la termen! |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

gaitica78 spune:
Miha, si testul de azi e tot pozitiv, linia de test nu e la fel de intensa ca linia de control dar se vede de la distanta ca sunt 2 liniute.
citat din mesajul lui Mihaelafalt Deny acum am vazut titlul capitolului ce frumos, o sa vezi ca baeza o sa ne auda si o sa vina fuguta la noi, daca vine ii promitem ca o tinem la caldurica. Merci Lucy, esti o scumpa. Gaitica dar testul de astazi e tot pozitiv da? Si presupun ca e mai intensa liniuta decat celelalte. Of sper sa fie asta reteta de facut ![]() Bob tu ce faci pe unde stai ascunsa? Ai fugit la odisee? ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claudela
![]() ![]() Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Astea sunt incercate de mine si dau rezultate, daca citesti mult mai din urma o sa vezi ca am avut chisturi de multe ori, acum chiar am avut o pauza mare de la chisturi adica din iulie-august nu am mai auzit de ele, si luna asta iar sunt pe capul meu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaitica78 Miha, si testul de azi e tot pozitiv, linia de test nu e la fel de intensa ca linia de control dar se vede de la distanta ca sunt 2 liniute.
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!! |
Atunci felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen, sa fiti bine si tu si bebelu.
Astept confirmare si de la medic, dar sa nu te sperii ca s-ar putea sa fie prea devreme si daca nu are un eco performant nu o sa se vada prea bine.
Pe cat ai avut menstruatia?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

claudela spune:
Mihaela, te cred!Sunt nasoale toate problemele astea!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!

claudela spune:
Si eu am patimit in viata mea...cateva...nu multe...Dar de-ajuns cat sa ma gandesc ca nimic nu e intamplator...si trebuie sa ne calim, si sa cautam solutii alternative la problemele de le avem.
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!

gaitica78 spune:
Multumesc Mihaela,
Azi este ziua 31, dar eu am un cm cam de 23-24 zile, si ovulatia cam de prin ziua 7-10. Nu stiu cat de performant este ecograful, de obicei merg la Romar.
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Atunci felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen, sa fiti bine si tu si bebelu. Astept confirmare si de la medic, dar sa nu te sperii ca s-ar putea sa fie prea devreme si daca nu are un eco performant nu o sa se vada prea bine. Pe cat ai avut menstruatia? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |

miky82 spune:
citat din mesajul lui Lucy84 Buna fetele! Sa fie un capitol plin de vesti bune cu linii duble! ![]() ![]() ![]() Deny imi pare rau pt situatia in care te afli ![]() Miky tu pe cand te testezi?Cate zile sunt de la IA? Mihaela imi pare tare rau ,dar cu incredere vei reusi mai repede decat crezi ![]() ![]() Katy tu cum esti ? ![]() Gaby imi pare rau...cred ca esti foarte dezamagita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Luci sunt ziua a 8a de la inseminare, m-as testa luni sau marti chiar daca este mai devreme

Tu ce mai faci? cum te mai simpti?
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

miky82 spune:
Gaitica felicitari mamico ! o sarcina usoara si sanatos.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

gaitica78 spune:
Multumesc sa dea Domnul sa vedeti si voi cat mai curand II
citat din mesajul lui miky82 Gaitica felicitari mamico ! o sarcina usoara si ![]() anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi |