Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 6
Gianina34 spune:
am spionat-o acum pe a mea si am vazut ca-i la "ora" de pictura
sper sa fie suficienti copii (ca ieri au fost 20 in toata gradinita) sa se tina ora de dans ca altfel va fi jale (va avea ce presta tati pasii de menuet si reverente toata seara)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni
Gianina34 spune:
chatonel - s-a facut bine motanul cel frumos?
iar tu, pe asa o vreme porti ceva pe cap? sau mergi ca o zana despletita in bataia vantului
avem 2 anisori si 9 luni
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 sa va zic ce dulce e fii-mea ieri ma contram cu taica-su ca s-a suprapus programul meu de sala cu al lui de bazin, la care Amalia ii spune "tati, niciodata sa n-o mai certi pe mami, ca mami e o scumpa" . Ne-a busit rasul instant pe amandoi Amalia |
si la noi la gradi se gateste, totul e ca la Michu, insa, fara gustarea de fructe intre mese. cat mai multe nopti fara peripetii pt Micshunea
Ariana nu mai vrea ciorbita, delocnu o mai putem pacali.ceva idei?
Roro deci n-am facut bine rezumatul?d-aia nu sunt buna de jurnalista ca nu sunt obiectiva.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - s-a facut bine motanul cel frumos? iar tu, pe asa o vreme porti ceva pe cap? sau mergi ca o zana despletita in bataia vantului Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori si 9 luni |
motanul e acasa, behaitor si plingacios, c-asa-s barbatii bolnavi
si am o caciula de vulpe argintie cu piele, nu stiu s-o descriu, in fine, am cap acoperit regulamentar
AlexAndra_81 spune:
In metropola noastra nu exista gradinita particulara fara catering si asta ma enerveaza de mor!
Amalia
bebe_shtrumf spune:
deci voiam sa mai zic cu rafuiala, ca ma ras ce ai scris Ilinka cum ne-am duelat, na azi am eu logoree
dar m-am tavalit de ras de 2 ori, cu mesajul lui Floric, ca si eu intelesesem al fel cu d-na R sa faca freza d-lui Jambo, de ma intrebam o fi fost stilista la baza, pana sa iasa la pensie? Floric.
si ca tot suntem la "bonsai", asa cum presupusem eu in gand, toate femeile sunt chele
gata vrem tema de casa.Ina cauta in programa.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
deja suna telifoanele unde alegem si facem rezervarile pt 8 martie, ca o sa fie fulleh asta da imi da aripi.
Gianina34 spune:
cat despre cirgue du soleil - eu una nu-i recomand olgutei, decat daca vrea sa nasca repede si foarte repede (ca sigur va sta cu sufletul la gura pe toata durata spectacolului)
avem 2 anisori si 9 luni
Floric spune:
Neatza. Din nou,pisica mea nu e acasa si eu sunt pe Linux.
Mai, atat m-am distrat cu noau tema...bonsaiul. Bine cred ca cea mai tare a fost "parterul" lui jambo. Sarmanul om de ar sti ce se discuta pe aici. El ca el, paote mai tine, dar d. R...o doamna cu principii si morala de nedaramat.
Starea vremii la noi: buna. Chair ff buna fata de zilele trecute. Deja ne bucuram ca avem doar -13 grade.
Ei si ca sa schimb macazul. Prin foile mele de pe birou ieri mi s-a pus ochii pe dieta Rina, data de Bianca. Stiti ca eu stiu sa mananc doar separat pe zile numai ca in curand vine postul cel mare si s-a dus proteina animala. Si cum ma uitai eu pe lista ceea imi dau seama ca doar o zi e de proteine restul pot sa mananc aproape de post sau mai usor de adaptat mancarii de post. Insa ce as putea manca in ziua de proteine sa fie si de post. In afara de ciuperci (care imi plac dar imi cad greu la fiere) si soia care nu consum.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel