Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

eu am facut "greseala", adika nu i-a priit, nu i-a plakut, de Revelion am gatit somon la cuptor cu legume mexicane, d-alea de la punga cu porumb si etc.
Asa ametite si fara prea mult sos, apa, o fi mai bun.
Data viitoare am zis ca-i fac pe gratar. Eu sunt fan somon si ton.

DC mai ajung in Norvegia,in viata asta, ca aia viitoare am zis ca vreau sa ma fiu strut; o sa mananc numai peste, pana ma duc aia la dezintoxicare, jur pe rosu!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

novusel drag - noi tot la salau am ramas (am mai avut o tentativa cu pastravul dar mi l-a scuipat din prima si nu am mai incercat) dar tare ma bate gandul si pe mine cu somonul

eu pestele il fac la cuptor in vasul yena: pun putin ulei de masline, cam o lingurita de zeama de lamaie, un fir de sare; le amestec bine si apoi tavalesc acolo pestele; presor ceva cimbru, aruns un catel de usturoi si ingrop totul in suc de rosii
separat fac pireu de cartofi/pireu de legume/legume gratinate/ legume mexicane dupa preferinta artistei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!
Vin si eu cu ceai de lamaie!

Gianina, ce foame mi-ai facut! La gradi la voi gatesc acolo sau au catering? La noi au catering si nu au asa meniuri apetisante! Si mi se pare ca le da si mai putin de mancare, de ex nu le da gustare intre mic dejun si pranz si la pranz au doar ciorba +fel principal fara desert, bine, a mea oricum mananca numai ciorba de obicei. Masa ei preferata ramane gustarea dupa somn ca atunci sigur au ceva dulce

Novus noi avem bilete pt sambata dar mai mult ca sigur nu vom ajunge

Olga vrem impresii

Gigelica

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Shtrumfi- E mai nasol si in Polonia si in Ucraina, decat in Ro. Dar Bulgaria e cea mai napastuita.
Astea-s iernile......
Poate o sa va pun si eu odata meniul de la gradi de la Alex (cam ce o sa manance si Anastasia din toamna). Noi balim intotdeauna cand citim, ca tanti primarita (comunista) are numai bube in cap, dar la faza cu copii nu-i putem nimic reprosa, ca tine cu dintii sa-i fie certificata intodeauna comuna "Oras prieten al copiilor" de catre Unicef.
Anastasiei ii face tanti dupa preferintele ei. A stabilit niste meniuri-tip cu nutritionista si, in functie de anotimp si de cum sta Madmoazeaua cu burta, hotaraste ce-i da.

Mergi la inceput

tot somon ii dau si eu, la gratar sau la cuptor, si il combin cu brocoli de obicei, dar a cam inceput sa faca figuri cand vede verzaciunea In schimb sominul ii place tare mult

Amalia

Mergi la inceput

alexandra - la gradi a noastra se gateste acolo si miss steluta e taaare priceputa
intre mese avem gustarea de fructe, la ora 11
de fiecare data cand am avut probleme (ba cu constipatia, ba cu hiperaciditatea) ni s-a adaptat/inlocuit meniul fara nici o problema

la inceputuri (adica la 1 an si 4 luni) eram fericita daca manca doar paine iar acum are zile cand cere si supliment de felul II iar de desert nu se pune problema sa-l rateze

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

merci de complimente la motan acum e fara pleata, din pacate ... dar il iubesc si-asa

azi s-a circulat ca drak, am facut o juma de ora pina la servici, 8 km

afara tot -8-10, dar e soare si nu bate vintul, asa ca e ok, nu ca la marseille unde sufla vintul la suta de km/ora ori ca la dodo, ca si ea e la mare, fara soare si cu vint cit cuprinde

io cred ca am sinuzita pe-o parte, a dreapta

Mergi la inceput

sa va zic ce dulce e fii-mea

ieri ma contram cu taica-su ca s-a suprapus programul meu de sala cu al lui de bazin, la care Amalia ii spune "tati, niciodata sa n-o mai certi pe mami, ca mami e o scumpa" . Ne-a busit rasul instant pe amandoi

Amalia

Mergi la inceput

novusel - micshu sta... bine - am reusit sa bifez o seara/noapte nevomitata
cu toate ca am ratat la milimetru evenimentul; noroc ca am fost pe faza si cu cana de apa in mana

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

pupacim si noi scumpetele mari si mici

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput