Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, Novus, Roro, ma bucur ca nu sint singura; incepusem sa ma simt ciudat si ciudata ca aici toti sint anti-Basescu si-l vad pe Crin un soi de Mesia air eu SIMT ca nu-l pot vota!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io am stat prin camin, cind era frate-meu la faculta :) mi s-a intimplat sa stau si cite 2 saptamini :) evident, gazduita de alt baiat in patul lui.
SI mi-a placut tare mult viata de camin de la magurele :) faceam blatul la cantina, vedeam filme la video seara, fumam cind carpati, cind camel, dupa cum ne tineau curelele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Detaliez raspunsul. Este ceva nou pentru mine, imi place, il voi mai consuma, poate inlocui cu succes viciul de dimineata cafea cu lapte (asta cand nu e necesar caea pt trezire). Consistenta usoara, fina, cred ca daca i-as mai pisca lapte ar deveni chiar usor cremos, aluneca pe gat. Da senzatia de bine, pufos parca te-ai cuvunda intr-o haina de blana moale. Aspect tulbure nu incurca ingerarea.

merita incercarea.

Nu am terminat cana. Nu cunosc finalul. Sper sa nu va scriu de la wc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

imi pare bine ca iti place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anaan, Novus, Roro, ma bucur ca nu sint singura; incepusem sa ma simt ciudat si ciudata ca aici toti sint anti-Basescu si-l vad pe Crin un soi de Mesia air eu SIMT ca nu-l pot vota!

Aoleu vrea sa candizeze la presedentie ?!!

Andiaroro, da' ce bine informata esti tufata !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Mai fetelor chiar nu stiu de ce nu merge linkul caci am schimbat setarile.

Ia vedeti acum

https://picasaweb.google.com/olgagireada/CameraLeon?authkey=Gv1sRgCNiT2_Gp-Z3dpwE#

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

in sfirsit am reusit sa vad si eu camera lui leon ... e

olguta, ai mult gust (bun, evident ) si stii sa faci lucruri extraordinar de frumoase cu buget mic, ceea ce e rar in vremurile noastre, chapeau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Novus-Am o memorie "nu stiu cum sa-i zic"...
Cum spuneam, nu-s in stare sa reproduc o barfa, ce a zis "exact" X despre Y, dar imi ramane un fel de rezumat in cap de la toate prostiile.Si nu mai iese din tartacuta...
Cum ar zice Anca: indexez si compresez datele si..... acolo raman.
Pe mama am speriat-o cand am inceput sa povestesc diverse din frageda pruncie.

Si apoi uitasem, ma rade barbatul de moare ca sunt "inginera in inteligenta" . Pe bune, asa scrie pe-o diploma de-a mea. Recunoasteti, asa ceva n-ati mai auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Nu stiu nici eu ce hram poarta Antonescu ala, dar "pe piele" imi lasa senzatia de om imoral si vicios (ochii aia sunt de vina), de crampalutz, cel putin.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Si apoi uitasem, ma rade barbatul de moare ca sunt "inginera in inteligenta" . Pe bune, asa scrie pe-o diploma de-a mea. Recunoasteti, asa ceva n-ati mai auzit.

Wowww esti tare !! unde lucrezi, la FBI ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Nu stiu nici eu ce hram poarta Antonescu ala, dar "pe piele" imi lasa senzatia de om imoral si vicios (ochii aia sunt de vina), de crampalutz, cel putin.

Daaa si mie nu-mi plac ochii lui deloc, pare viclean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu
Tie nu ti-at prinde bine un shpion sa afle cate contracte facura Generalli si cati clienti potentiali au? Cu ce-i atrasera?
Francezii au pana si ingineri comerciali.
De ingineri lingvisti inca n-am auzit.

Mergi la inceput