Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 19
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Simpli, eu la pleu ii zic...pleu E un fel de tabla; mi-am mai adus aminte: BLID - farfurie "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Tabla aia e emailata? un fel de "plic" de la noi?
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Cuscra, io-n primul an de faculta', in primul semestru, m-am mutat de...13 ori de era maica-mea innebunita ca doar nu ma mutam singura; trebuiau sa vina ai mei, sa cumpere ziarul, sa stea in cur pe bordura linga cabina telefonica si sa dea telefoane; apoi vizite nenumarate ca nimic nu-mi placea si apoi caratul "averilor". No, dupa mutarea cu nr. 13 am plins ca vreau in camin. Mama zicea ca nu o sa-mi placa, eu o tineam pe a mea; cu interventii, pile si spaga, a obtinut un loc in camin intr-o camera plina de gindaci. Dar promisesem ca daca ma rezolva de camin, n-o sa-mi mai auda gurita. Asa ca semestrul 2 din anul 1 l-am petrecut in Hasdeu.
inapreda spune:
Si eu cu politica sint taman ca tine Ilinca da, habar nu am de ce, filingul meu imi spune ca Antonescu asta e o...putoare Nu ma puneti sa traduc ca nu stiu cum sa-mi traduc senzatzionile de piele.
Lui Jambo ii place de el si, pe aici lumea e in extaz ca ce titi si dashtept e Antonescu. Or sti ei ce vorbesc. Eu nu am argumente decit...nu stiu, ceva din mine, imi spune ca...pute.
Da, Simpli, tabla aia emailata e pleul.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Voua va place Antonescu? Crin Antonescu. Chiar daca nu va place politica, asa, ca si "sensazione di pelle" ce va spune omu' asta? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Mie nu imi place deloc de el
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
No eu am stat in toata facultatea doar in camin si tare mi-a placut
In primul an care a fost si cel mai zbuciumat am stat in camera de 5, nu va puteti imagina ce era pe acolo cand ne veneau prietenii la toate si mai ramaneau si peste noapte
Adevarul e ca a fost cel mai intens an, apoi am invatat bine si am prins loc la lux , in camera de doua,domnie curata
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Mie nu imi place deloc de el www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Mie mi se pare un prostovan de prima clasa+ fudul, cum ii sta bine oricarui prostovan.
inapreda spune:
Am imprumutat din nou un aparat sa-i fac poze lui Ian "pentru eternitate"; nu are chef deloc sa se traga in chip (sa se pozeze, adica ), in plus, vrea sa faca el poze la pereti, podele, usa de sticla etc. Nu va spun ca are o claie de parca n-a fost "la oras" neam de neamul lui.
andiaroro spune:
Eu nu am incredere in Antonescu.
Prima lui sotie s-a sinucis. Pentru ca era f bolnava. Nu stiu insa cata reusit el sa-i fie alaturi ca sa o impiedice de la gestul asta. Stiu ca nimeni nu e responsabil pentru gesturile aproapelui, totusi ceva ma face sa ma gandesc ca poate n-a facut chiar totul...
Stiu, sunt subiectiva pe teme de genul asta.
Am fost si eu pe la niste chefuri prin Hasdeul vostru.
V-am povestit eu odata ce penibil m-am simtit la un chef, unde eram singura persoana treaza si unde lucrurile derapasera rau. Asta era la niste casute langa Cluj. (urcai un deal langa o padure- sunt la fix cu detaliile, dar chiar am uitat; cum se chema)
novus spune:
Inapreda, musai tre' sa-l tragi in chip pe ficioru' tau !!