Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Voua va place Antonescu?
Crin Antonescu. ![]()
Chiar daca nu va place politica, asa, ca si "sensazione di pelle" ce va spune omu' asta?
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Si noi avem vailing!! Pana pe la vreo 13 ani nici n-am stiut ca exista SI o alta denumire pentru vailing!:))) Si noi nu zicem aproape niciodata "cada" ci "vana". I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
vana se zice si la noi.
Olga, mamica lui David iepurasul

si
38+
simplyana_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Mama Tie facea zama de plumbgi si bunicului i-o servea in gif (cu I din INGHETATA). Giful e o farfurie adinca de pleu. Plotan (cu A din MAR) - soba ciur -sita tolcer - pilnie "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Hahahahahaha, Ina, trebuie sa traduci si "pleu"!
Ciur avem si noi!
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Simpli, eu la pleu ii zic...pleu ![]()
E un fel de tabla; mi-am mai adus aminte: BLID - farfurie
inapreda spune:
flusturatic = neastimparat dar, la feminin, poate avea si un sens peiorativ de "usuratica" ![]()
Ilinca_M. spune:
Cuscra, n-am stat in Hasdeu, io-s o delicata, n-as fi putut veci sa stau intr-un camin, cred ca in primul rand as fi fost constipata tot anul dacan-as fi avut buda MEA
. In camine mergeam sa bem si sa chefuim sau sa bem si sa jucam carti (rentz
) toata noaptea, pana uitam de noi. Medicinistii erau cei mai mari betzivanoi EVER!!
Da' ce-i aia "sensazione di pelle"? Mie nu-mi da nicio senzatie pe piele Crin
:))
Olishka, pai sa-ti faci si tu stoc de ceai de-ala, ca e bun pentru colici:))) Cred ca e raritate, unde mai gasesti tu himen pe piatza in asa cantitati incat sa produci ceaiuri?:)))
Sa mai imi amintesc niste regionalisme-maghiarisme:
moima= maimutza
ronghiosh= jegos, rapciugos
concii= care se uita crucish
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Pai nu stiu sa traduc "sensazione di pelle" decit cu...feeling. ![]()
No, ce-ti spune filingu' despre CA? ![]()
simplyana_m spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, nu-i frumos sa rad de ce citesc la alte topicuri, dar tocmai am citit la o sectiune ca o proaspata mamica bea "ceai de himen" ![]() ![]() ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Dar pe "He-man" ("...i Gospodari Svemira") il mai tine minte careva?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pai nu stiu sa traduc "sensazione di pelle" decit cu...feeling. No, ce-ti spune filingu' despre CA? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nimic! Tie?
(io oricum urmaresc tv-ul, stirile etc extrem-extrem de rar, deci toti politichienii mi-s cunoscuti doar la nivel f. f. superficial
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.