Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Pai cuscra, n-o interesat pe nimeni!:)) Ok, dau la schimb topul lui huzband contra topul Biancai!:)) Numa ca huzband n-a facut topul dupa fizic (ca-i crapam tzeasta:)))- am gluuumit:)))) Crampalutz!! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai, dezvaluie si criteriul dupa care a fost alcatuit topul
Da' nu cred ca face Bianca schimbul
Asa ca, fa marea dezvaluire din bunatate!
novus spune:
citat din mesajul lui olishka chiloti care taie mamaliga - bikini |
Asta-i tare de tot !! unele le-am auzit in premiera si le-am citit de doua ori
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Olga, minunat ce ai facut cu camera lui LEON E taman pe gustul meu in toate "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Multumesc
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Am admirat si eu ca,era lui Leon care mi se pare tare calda si primitoare, faina faina !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multu
Daca mai aveti ceva idei, nu ma supar
inapreda spune:
Olga, erau 2 fete si un baiat si povesteau intre ei te miri ce ca nu auzeam si, la sfirsit, exclamau tare: pizdeali, blea! Dupa entuziasmul din voce am dedus ca e ceva "de bine"
Aveau niste ceaiuri minunate si niste gemuri nefierte (ai idee cum se fac?) dumnezeiesti.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Eu am stat in camera cu niste basarabeni un semestru si muream de ris. Unneori, nu ne intelegeam In topul preferintelor mele, a fost "vrei pizdeali?" dar il mai foloseau intr-un context, ceva de genul: -Pizdeali, blea! zic bine? Foloseau des aceasta expresie si eu am dedus ca inseamna "mishto", "frumos"; am inteles bine? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Cred ca de fapt foloseau "pizdetz" Poate fi si misto, depinde cum il folosesti.
olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Beton, olishka;))) Pe aia de pe feisbuc cu "speak moldavian" ati vazut-o? ICE TEA FOOT!:))))))))))))) Olishka, si voi ziceati "are la luna" adica "e la ciclu"?;))) Dar mi-am amintit de ce n-o sa pot dormi: mi-o starnit Bianca curiozitatea cu barbatii-sotzi care-s pe placu' ei!! Amu de al chatonelei ai spus pa shleau, de ceilalti de ce nu zici, au "posesoare" mai geloase?:)))))))) (cuscra, la noi galeata=videre(vidiere)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Da Ilinca asa se zice cand esti pe stop, "am la luna" Pe asta o uitasem.
novus spune:
Pisigri, hai si tu cu arsenalul din zona la tema !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)