Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Noi am preluat "caralaba" de la maghiari, din "karalabe"; in germana cum e? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Kohlrube
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am admirat si eu ca,era lui Leon care mi se pare tare calda si primitoare, faina faina !!
olishka spune:
Multumesc fetelor, ma bucur ca va place camera
Legat de tema..super tare, m-am distrat Eu as avea de scris pagini intregi, la cate sunt la noi. Noi ne distram tare cand mai vin finii nostri pe la noi si scot cate-o perla de murim de ras. Sunt tare simpatici. Din pacate multe cuvinte am uitat, dar va scriu cateva:
amuia - acuma
vrei pizdeali (cu ultimul i de la inghetata) - vrei bataie?
a petrece invitatii - a conduce invitatii
a chica pi busi (cu s de la soparla) - a fi uimit
chisat (cu a de la mar) - pisu
a te hlizi (ultimul i de la inghetata) - a rade
patan (cu t de la telina) - tip
patlajeli (ambii a de la mar) - rosii
a ti bili - a te uita insistent
chiloti care taie mamaliga - bikini
bazaruri - discutii
a stuchi - a scuipa
klasna - misto
tu singuri (cu ambii i de la inghetata) di undi esti - unde locuiesti?
curechi - varza
harbuz - pepene
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda -bashe-n cizme - pentru cineva scund (l-am regasit si in "Chira" lui Istrati, cred ) |
Asta-i super tare !!
Mai adaug si eu la lista:
- tiglazau - fier de calcat
- fidieu -capac
- tuica crampalita - tuica fiarta
- bostan - dovleac
inapreda spune:
citat din mesajul lui olishka Multumesc fetelor, ma bucur ca va place camera Legat de tema..super tare, m-am distrat Eu as avea de scris pagini intregi, la cate sunt la noi. Noi ne distram tare cand mai vin finii nostri pe la noi si scot cate-o perla de murim de ras. Sunt tare simpatici. Din pacate multe cuvinte am uitat, dar va scriu cateva: amuia - acuma vrei pizdeali (cu ultimul i de la inghetata) - vrei bataie? a petrece invitatii - a conduce invitatii a chica pi busi (cu s de la soparla) - a fi uimit chisat (cu a de la mar) - pisu a te hlizi (ultimul i de la inghetata) - a rade patan (cu t de la telina) - tip patlajeli (ambii a de la mar) - rosii a ti bili - a te uita insistent chiloti care taie mamaliga - bikini bazaruri - discutii a stuchi - a scuipa klasna - misto tu singuri (cu ambii i de la inghetata) di undi esti - unde locuiesti? curechi - varza harbuz - pepene Olga, mamica lui David iepurasul si 38+ |
Eu am stat in camera cu niste basarabeni un semestru si muream de ris. Unneori, nu ne intelegeam
In topul preferintelor mele, a fost "vrei pizdeali?" dar il mai foloseau intr-un context, ceva de genul:
-Pizdeali, blea! zic bine?
Foloseau des aceasta expresie si eu am dedus ca inseamna "mishto", "frumos"; am inteles bine?
Ilinca_M. spune:
Beton, olishka;)))
Pe aia de pe feisbuc cu "speak moldavian" ati vazut-o? ICE TEA FOOT!:)))))))))))))
Olishka, si voi ziceati "are la luna" adica "e la ciclu"?;)))
Dar mi-am amintit de ce n-o sa pot dormi: mi-o starnit Bianca curiozitatea cu barbatii-sotzi care-s pe placu' ei!! Amu de al chatonelei ai spus pa shleau, de ceilalti de ce nu zici, au "posesoare" mai geloase?:))))))))
(cuscra, la noi galeata=videre(vidiere))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Beton, olishka;))) Pe aia de pe feisbuc cu "speak moldavian" ati vazut-o? ICE TEA FOOT!:))))))))))))) Olishka, si voi ziceati "are la luna" adica "e la ciclu"?;))) Dar mi-am amintit de ce n-o sa pot dormi: mi-o starnit Bianca curiozitatea cu barbatii-sotzi care-s pe placu' ei!! Amu de al chatonelei ai spus pa shleau, de ceilalti de ce nu zici, au "posesoare" mai geloase?:)))))))) (cuscra, la noi galeata=videre(vidiere)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Pai nu-i corect, cuscra, da o descosi pe Bianca si tu sa tii secret topul lui hazbi', pai se poate???
Novusel, la noi, la tuica fiarta, i se spune, simplu, CRAMPAL (cu A din MAR); Aveam si un vecin poreclit CRAMPALUTZ; stiti de ce?
simplyana_m spune:
Olishkaaaa!!!
Mor aici!!!
Aia cu "chicatul pi busi" m-a terminat!!!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Pai cuscra, n-o interesat pe nimeni!:))
Ok, dau la schimb topul lui huzband contra topul Biancai!:)) Numa ca huzband n-a facut topul dupa fizic (ca-i crapam tzeasta:)))- am gluuumit:))))
Crampalutz!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.